Galatasaray'ı Şahlandıracak Transferler ve Sistem

Mert Türengül

Kırmızı Üye
Evet arkadaşlar 3 senedir bu saçma 4-3-1-2 sistemini oynuyoruz tamamen ortaya sıkışan bir oyun yapısı kapanan takımlar için biçilmiş kaftan bir sistem,deplasmanlarda rakip takımlar için hediye niteliğinde bir sistem ki böyle olduğunu Galatasaray'ın deplasman karnesine bakarak görebiliyoruz.Keza Terim döneminde'de bu sistemde çok maç kaybettik.Kurtuluş 4-2-3-1 sistemidir.Coşkulu ve ısıran bir Galatasaray'a bu sistemle kavuşabiliriz.Kadroda revizyonda tabi ki şart!! Öncelikli mevkiler Forvet ve kanat bölgeleri olmalı kendimce bir liste yaptım sizlerle paylaşmak istiyorum ve sizlerinde yorumlarınızda önerilerinizi bekliyorum....

GÖKHAN TÖRE - Galatasaray'ın kanatlı sisteminin en önemli oyuncularından olacaktır.Beşiktaş 8 milyon euro gibi bir parayı biraz zor verir.Çabuk davranırsak renklerimize katabiliriz...

OKAY YOKUŞLU-Kayserispor küme düşüyor Türk futbolunun çok şey beklediği isimlerden Okay'ı 16 yaşından beri Altay'dan beri takip ediyorum.Güveni boşa çıkarmayacak ve her geçen gün kendini geliştiren bir yetenek...

Aydın Karabulut-Bu sene Sivasspor'da Ziya Erdal ile müthiş bir gelişim içersinde tam olarak potansiyelini ortaya koyuyor.Fiziken tamamen fit ve büyük bir takım için hazır durumda Alex Telles gibi hücüm bekiyle sol kanatta korku salacaktır.Savunma katkısı'da yüksek bir oyuncu.Son İrlanda ve Belarus maçlarında Milli takıma çağırıldı...

SERDAR AZİZ-Yetenekleriyle artık İstanbul'a adım atması gerektiğini düşünüyorum.Yabancı kontenjanında hocanın elini rahatlatıcaktır.Semih Kaya ile genç Milli takımlarda defalarca oynadı.Galatasaray'a gelirse A Milli yoluda açılacaktır.

Sefa Yılmaz-Kayserispor'un bu sezon gayet iyi bir performans ortaya koyuyor Alman Alt yapısı olması avantaj güçlü fiziği ve dayanıklılığıyla göze giriyor tekniğide gayet iyi.topu alıp dikine oynayabilen çift yönlü bir oyuncu çok katkı verecektir.

Alberto Gilardino-Drogba gittikten sonra en az onun kadar klas ve ondan 5 yaş küçük,Genoa'da olmasıda onu almamız için büyük avantaj.İtalya'da sezon boyu 12 golün altına düşmüyor bitiriciliği yüksek bir isim tek forvetli sistemde çok katkı verecektir 6-7 milyon euro'ya alınabilecek bir isim...

GİDENLER İSE

EMMANUEL EBOUE

DİDİER DROGBA

LUCAS ONTİVERO KİRALIK

GULLİERME BURDİSSO

İLK 11

----------------MUSLERA---------

VEYSEL-SEMİH--------SERDAR----------TELLES

-------------MELO----SELÇUK(SEFA)-------------

TÖRE----------------SNEİJDER-----------BRUMA(AYDIN)

--------------------GİLARDİNO

güzel.

gökhan ve 2 kayserili çok güzel olur

serdar aziz için birazdan linç edileceksin yorumum yok.

gilardino buraktan birazdaha fazla aklını kullanan herkes iş yapar.

aydın içinse iyi bir rotasyon oyuncusu olur

ancak kayseri o 2 oyuncu için adayı veya rivayı istemzse daha güzel olur.

Gökhan Töre kesinlikle alınmalıdır. İlacımızdır kendisi.

Başa Gilardino yu yazsaydın Gilardino dan sonrasını okumazdım lanet olsun boşuna birsürü şey okudum

Bence yazdığın adamların 4/6 leş ve yetersiz.

I am the one who knocks!

Burak Yılmaz'ı göndererek başlamalıyız işe.bu adam hakkında sezon başında yazdığım yazı.Herkes okusun. Herşey bu adam geldikten sonra başladı.Medyada bir kişi bile eleştirmiyor.Özellikle rıdvan dilmen ve diğer fenerbahçeli yazarlara bakın en rezil oynadığı maçlardan sonra bile bu adamın''istekli oynadığını' dile getirip herkesi uyutuyorlar.Bunlara kalsa sneijder geldi sistem bozuldu.Lütfen herkes bu yazıyı okusun ve sorunun nerede olduğunuj görsün.Oldukça...: burak yılmaz sorunsalı

Aydın'la, Serdar'la, Gilardino'yla mı şahlanacağız?

gökhan töre iyi olur ayrıca daha öncede yazdım

serdar gürler ve turgut doğan şahin kesinlikle alınmalıdır.

Türk futbolcusunun altın değerinde olduğu şu günlerde bu adamlar gelmeli

sefa dururken zaten niye kayseriden salih'i aldık ben hala oradayım. Kayseriye bakan bir adam ilk sefayı görür normal şartlarda. Aldık bari oynatalım onuda yapmıyoruz. Oynadığı maçlarda en az 4-5 tane muz nokta orta kesiyordu salih onuda kestik. Bunlar gelirse onlarıda keseriz. Burak-selçuk-yekta-eboue-chedjou'yu kesinlikle yol vermeli. Sonrasına bakarız.

yeterince alt seviye oyuncu aldık. cl standartında 2 forvet 1 kanat 1 ortasaha lazım.

Dostum sen Galatasaray'ı şahlandırmak değil son darbeyi vurmak istiyorsun gibi geldi aydın,serdar felan?

Su moral bozukluğunda yüzümü guldurdun ya allah da seni guldursun. Drfansin göbeği semih- serdar olacak ha bir de AYDIN karabulutla küme düşen kayseriden 2 adam. . Oldu olacak melonun yerine de hürriyeti yaz da tam olsun

okay-aydın ve sefanın, salih ontivero hayro burdissodan farkı olduğunu düşünmüyorum

beyler forvetınızın 15 20 gol arası, sneıjderın ortalama 10 gol atacagını ve asagı yukarı takımın 65 gol atacagını dusunerek kadro yapın.yanı sola bruma saga gokhan tore dıyorsunuz da kac gol atacak adamlar

Olmamış.Drogba Umut Burak yerine üç hücum oyuncusu alınsın.Mevcut kadro dursun.Açık ara şampiyon oluruz. Takım gol yemiyor pozisyon vermiyor.Stopere adam falan yazıyorsunuz.

Haftalardır gol atamıyor takım.Drogba dahil herkes boş kaleye gol atamıyor.Gol sorununu çözecek üç tane hücum silahı yeter.Problem selçukta falan değil.

Geri
Üst Alt