Galatasaray'ı Şahlandıracak Transferler ve Sistem

ne o kadar oyuncu alınır ne de satılır ... kalitesi belli lider özelliklim first klas bir savunma oyuncusu bir de forvet alınsın yerli kanat oyuncusu takviyesi başka da bişey istemem bunları bile alabilirsek çok çok iyi olur hayalcilikten öteye geçmez diğer seçenekler ...

5 6 oyuncuya 15 m euro vereceğime 2 oyuncu alırım direk 11 e 2 alternatifte kulubeme kalır kaliteli mis gibi ...

sistem ve transfer hikaye

iyi bir takım kimyası buna bağlı olarak takım içinde sıkı bir arkadaşlık ortamı ve iyi bir yönetim olsun yeter

eldeki kadro bile şaha kalkar

Ilk önce elimizdekilerden biraz olsun faydalanmayı öğrenmeliyiz, hemen 1 maçla transferleri siliyoruz. Bizde bu kafa yapısı oldukça istediğin kadar transfer yap bir halt olmaz. Yaptığımız transferler hem genç hem yabancı. Hayrovic mesela düzenli maç oynamaya başlarsa kesinlikle faydalı olacak bir oyuncu. Sabretmek lazım Avrupa'da bir deyim vardır Roma 1 günde yapılmadı diye.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DhcCU8njPTE[/media]

sistem : 4 2 3 1

butce : 27m euro

yabancı kuralı : 6+2

karar verılmesi gereken en onemli şey burak ın gıdıp gıtmeyecegı..gitmezse eger drogba yerine cok ıyı bır sag veya sol acık alınmalı yabancı sagbek ve kaliteli stoperle transfer bıtırılmeli..kadro en az 60 gol ve ustu atıp 25 gol cıvarı yemeye gore planlanmıstır..

gelenler : Jay Rodriguez(sout)------ 15m euro

omer toprak(lever)---------12m euro

sagna(arsenal)----------------5m euro

muhammed demir ----------5m euro

gidenler :drogba

eboue :1m euro--------------------------------------------------muslera

chedjou: 3m euro-------------------------------------------------------------------------

dany: 2m euro--------------------------sagna/veysel----semih-----toprak------telles

amrabat : 3m euro -----------------------------------------------

onteverio: kiralık-----------------------------------------------melo----selcuk

burdisso : gidici

engin baytar : 500bın euro-------------------------bruma--------sneijder---------- jay rod.

--------------------------------------------------------------------------------burak

en kotu ıhtımallere gore hesap yapıyorum burak hersene oyle yada boyle 15 gol ustu bıtıren oyuncu yanına transferımız jay rod. de 15 den asagı gol atacagını dusunmuyorum tsl de.sneijder 10 bruma 5 melo ve selcuk ıkılısı 7 defansımızda toplam 5 gol atacagını tahmın edıyorum.57 gol yedek klubesındekı umut muhammed hajrovic hamıt emre den toplam 10 gol bulsak 67 gol...

jay rod. ıkna edılemez gelmezse eger onun yerıne FARFAN zorlanmalı suan alman lıgınde 8 gol attıgını dusunursek yıne asagı yukarı aynı hesabı yapabılırız...burak a ıtıraz olabılır ama tek forvet oynarsa daha faydalı olacgını dusunuyorum yabancı sınırıda elımızı kolumuzu baglıyor yapacak bırsey yok.

jay rodriguez in videosunu koyarak bıtırıyorum olayı :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ce0OxCYG6TQ[/media]

sistem : 4 2 3 1

butce : 27m euro

yabancı kuralı : 6+2

karar verılmesi gereken en onemli şey burak ın gıdıp gıtmeyecegı..gitmezse eger drogba yerine cok ıyı bır sag veya sol acık alınmalı yabancı sagbek ve kaliteli stoperle transfer bıtırılmeli..kadro en az 60 gol ve ustu atıp 25 gol cıvarı yemeye gore planlanmıstır..

gelenler : Jay Rodriguez(sout)------ 15m euro

omer toprak(lever)---------12m euro

sagna(arsenal)----------------5m euro

muhammed demir ----------5m euro

gidenler :drogba

eboue :1m euro--------------------------------------------------muslera

chedjou: 3m euro-------------------------------------------------------------------------

dany: 2m euro--------------------------sagna/veysel----semih-----toprak------telles

amrabat : 3m euro -----------------------------------------------

onteverio: kiralık-----------------------------------------------melo----selcuk

burdisso : gidici

engin baytar : 500bın euro-------------------------bruma--------sneijder---------- jay rod.

--------------------------------------------------------------------------------burak

en kotu ıhtımallere gore hesap yapıyorum burak hersene oyle yada boyle 15 gol ustu bıtıren oyuncu yanına transferımız jay rod. de 15 den asagı gol atacagını dusunmuyorum tsl de.sneijder 10 bruma 5 melo ve selcuk ıkılısı 7 defansımızda toplam 5 gol atacagını tahmın edıyorum.57 gol yedek klubesındekı umut muhammed hajrovic hamıt emre den toplam 10 gol bulsak 67 gol...

jay rod. ıkna edılemez gelmezse eger onun yerıne FARFAN zorlanmalı suan alman lıgınde 8 gol attıgını dusunursek yıne asagı yukarı aynı hesabı yapabılırız...burak a ıtıraz olabılır ama tek forvet oynarsa daha faydalı olacgını dusunuyorum yabancı sınırıda elımızı kolumuzu baglıyor yapacak bırsey yok.

jay rodriguez in videosunu koyarak bıtırıyorum olayı :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ce0OxCYG6TQ[/media]

Güzel yazmışın çizmişin fakat gerçekleri yansıtmıyor.

M. Demir. > 10 milyon masraf

O toprak. > 12 milyon masraf

Sagna. > 7 milyon masraf

Gidenler

Eboe > 2 milyon masraf

Chedjou > 6 milyon masraf

Dany > 4 mily masraf

Burdisso > 2 mily masraf

Sen göndereceğin oyunculardan para geleceğini unut. TR de istenmeyen bir oyuncuya hiç kimse para vermez bilhassa yabancı ise.

Realist olmakta yarar var Football manager oyunundaki gibi gitmez bu işler. Gördüğün gibi hepsini yazmadım fakat yazdıklarım bile 45 mily avro masraf yazıyor.

Güzel yazmışın çizmişin fakat gerçekleri yansıtmıyor.

M. Demir. > 10 milyon masraf

O toprak. > 12 milyon masraf

Sagna. > 7 milyon masraf

Gidenler

Eboe > 2 milyon masraf

Chedjou > 6 milyon masraf

Dany > 4 mily masraf

Burdisso > 2 mily masraf

Sen göndereceğin oyunculardan para geleceğini unut. TR de istenmeyen bir oyuncuya hiç kimse para vermez bilhassa yabancı ise.

Realist olmakta yarar var Football manager oyunundaki gibi gitmez bu işler. Gördüğün gibi hepsini yazmadım fakat yazdıklarım bile 45 mily avro masraf yazıyor.

gayet gercekcı bence...sagna nın yası 31 12m fılan cıkmaz ayrıca dany ı chedjouyu cok rahat satarsın burdısso ztn kıralık gıdıcı..eboueyı de bı katar takımı fılan ıster..muhammed demır ı de ıkna edersek gıdecem dıye tutturursa 5-7 arasına bıter 3 asagı 5 yukarı aynı hesabım tutar..hıc bı satılacak dedıgım adama 10m euro demedım kı 3m 1m 2m cok buyuk rakamlar degıl.

Sneijder---Nani takası forvetede dzeko hamlesi chedjou yerine taşçı sağlam bir sağ bek hayrovici türk yap

-------------Muslera-------------------

Abate----Semih--Taşçı---Telles

------------Melo----Selçuk--------

Hayrettin----------------------Nani

-----------Burak---Dzeko

gayet gercekcı bence...sagna nın yası 31 12m fılan cıkmaz ayrıca dany ı chedjouyu cok rahat satarsın burdısso ztn kıralık gıdıcı..eboueyı de bı katar takımı fılan ıster..muhammed demır ı de ıkna edersek gıdecem dıye tutturursa 5-7 arasına bıter 3 asagı 5 yukarı aynı hesabım tutar..hıc bı satılacak dedıgım adama 10m euro demedım kı 3m 1m 2m cok buyuk rakamlar degıl.

Dany'yi devre arasında satabilmek için kırk takla attım BJK kakalayabildin maaşı bizde kalması şartıyla. 300 bin avro BJKden aldın 1 mily avrosunu sen ödüyorsun.

Chedjou ya 7 küsür para vermişsin üzerine bir de başka bir yerde kazanamayacağı maaş. 3 sattın diyelim 3 sene daha kontratı var gitmesi halinde nerden baksan 3 sene boyunca 1 mily avro verecen.

Hiç de gerçekçi değil. Diyelim ki satılabiliyor neden kendimiz kullanmıyoruz?

dun jay rodriguez i onerdım adam bugun sakatlık gecırmıs dunya kupası tehlıkede dıyorlar baya cıddıymıs durumu :S

Geri
Üst Alt