Galatasaray'ı Şahlandıracak Transferler ve Sistem

Villa gibi, hala iyi olan istisnalar dışında onlarin yaşı gecmiş artiklarindan kurulu bir takimla onlara kafa tutmamiz soz konusu degil: Drogba gibi.

Ileride onlarda oynayacak potansiyeli barindiran genclere yonelmemiz gerekiyor: Bruma ve Alex gibi.

Arada, Inter gibi ufalmaya giden takimlarin yildizlarini araya katabiliriz: Sneijder gibi.

Mancini'nin kafasındaki de budur. O yüzden yaz'ı bekleyip görelim.

---------------------------------------------onur recep kıvrak------------------------------------------------------

---------------------------------------------ramazan köse-----------------------------------------------------------

---------------------------------------------eray işcan---------------------------------------------------------------

bacary sagna--------semih kaya---------------------------joleon lescott--------------alex telles

veysel sarı----------koray günter-------------------------ömer toprak-----------------ishak doğan

-------------------------emrecan coşkun--------------------------------------------------------------------------

xherdan shaqiri------felipe melo-----------------------selçuk inan---------------------armindo bruma

gökhan töre-----------aytaç kara------------------------umut gündoğan--------------aydın karabulut

---------------------------furkan özçal--------------------------------------------------------oğuzhan kayar

----------------------------------------------wesley sneijder-----------------------------------------------------------

----------------------------------------------emre çolak----------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------mario balotelli----------------------------------------------------------

----------------------------------------------burak yılmaz------------------------------------------------------------

----------------------------------------------ismail berk ünsal------------------------------------------------------------

çok temiz kadro. 5+0+3 ve şampiyonlar ligi alt yapı kuralına uyuyor. kadro 27 kişilik olduğundan oğuzhan ve furkan şampiyonlar ligi kadrosuna alınmaz. maliyetler içinde şöyle düşündüm. tabi biraz iyimserim.

onur (trabzonspor) = umut bulut + ceyhun gülselam + 6 milyon

ramazan (gençlerbirliği) = salih dursun + 1 milyon

sagna (arsenal) = 0 milyon

lescott (m.city) = 0 milyon

ömer (b.leverkusen) = hamit altıntop + aurelien chedjou + 7 milyon

ishak (karabükspor) = hakan balta + dany nounkeu

shaqiri (b.münih) = 11 milyon

gökhan (r,kazan) = nordin amrabat + 5 milyon

aytaç (eskişehirspor) = yekta kurtuluş + izet hajrovic

aydın (sivasspor) = aydın yılmaz + 1 milyon

balotelli (milan) = fernando muslera - 5 milyon (burada 5 milyon kardayız)

burdisso = döner

drogba = gider

aykut = gider

ufuk = gider

sabri = gider

eboue = 1 milyon

maliyet 25 milyon. yapılmaz değil. yapılabilir.

Gilardino bize uymaz.

Sefa rezil bir futbolcu ve bu sezonu coktan kapatti

Serdar Aziz 5 para etmez bir stoper

Aydin Karabulut beyinsizin teki

Okay Yoksulu küme düsen takimin zaman gecirmek icin sahaya sürdügü oyuncu

Bir tek Gökhan Töre var bu listede digerleri hikaye

---------------------------------------------onur recep kıvrak------------------------------------------------------

---------------------------------------------ramazan köse-----------------------------------------------------------

---------------------------------------------eray işcan---------------------------------------------------------------

bacary sagna--------semih kaya---------------------------joleon lescott--------------alex telles

veysel sarı----------koray günter-------------------------ömer toprak-----------------ishak doğan

-------------------------emrecan coşkun--------------------------------------------------------------------------

xherdan shaqiri------felipe melo-----------------------selçuk inan---------------------armindo bruma

gökhan töre-----------aytaç kara------------------------umut gündoğan--------------aydın karabulut

---------------------------furkan özçal--------------------------------------------------------oğuzhan kayar

----------------------------------------------wesley sneijder-----------------------------------------------------------

----------------------------------------------emre çolak----------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------mario balotelli----------------------------------------------------------

----------------------------------------------burak yılmaz------------------------------------------------------------

----------------------------------------------ismail berk ünsal------------------------------------------------------------

çok temiz kadro. 5+0+3 ve şampiyonlar ligi alt yapı kuralına uyuyor. kadro 27 kişilik olduğundan oğuzhan ve furkan şampiyonlar ligi kadrosuna alınmaz. maliyetler içinde şöyle düşündüm. tabi biraz iyimserim.

burdisso = döner

drogba = gider

aykut = gider

ufuk = gider

sabri = gider

eboue = 1 milyon

Mantik disi isler bunlar. Bu boldladiklarimin nasil kanaatine vardin acikasi hic bir anlam bulamiyorum.

burdisso = döner

drogba = gider

aykut = gider

ufuk = gider

sabri = gider

eboue = 1 milyon

Leverkusen Hamit'le Chedyou'yu niye alsın, Sivas Aydın Yılmaz'ı niye alsın bi kere kafaya göre takas yazmak saçmalık. Balotelli bize gelmez birincisi, gelse de Muslera'ya karşılık Balo+5 gerçek dışı. Shaqiri şu an Bayern'de Robben'den sonraki isim olarak düşünülen bi oyuncu, alınırken zaten bunun kadar para vermiş takım aynı fiyata satmaz, Shaqiri için benim tahminim minimum 25-30. Bunların hepsini geçtim her yıl mali durumumuz daha da kötüye gidiyo, özellikle bu yıl avrupaya alınmama riskimizin oluşabileceği bir ortamda 25 milyonu para değilmiş gibi yazmanı kulübün mali durumundan bihaber olmana bağlıyorum. Sunum şekil olarak güzel ama zaman kaybıdır bana göre.

Transferlerin Töre haric hepsi cöp. Tebrikler. Durumumuzdan daha kötü öneriler.

Kaldi ki Hajro türk olursa Töre'ye gerek yok bile. Hajrovic > 5x Töre

Gilardino, Sefa fln bunlar nedir..Hele Serdar Aziz.. Gülerler adama.

Hep ayni hata, devam edin, akillanmayin. Salih Dursun da katki verir diyordunuz, Veysel de verir dyordunuz. Biz karsi cikinca 'baska kim var blabla' dye agliyordunuz.

Simdi Sefa yeteneksizi öneriliyor, yaninda Serdar Aziz. Bu ülke futbolundan bi cacik olmaz. Simdi cikar bir kac kisi alinti yaparak 'daha iyileri varsa sen söyle' der.

Yoksa yok, almayacaksin daha fazla cöp ve yeteneksiz evine.

Not: Simdi gördüm, Aydin Karabulut'u da önermis. Haha!

Leverkusen Hamit'le Chedyou'yu niye alsın, Sivas Aydın Yılmaz'ı niye alsın bi kere kafaya göre takas yazmak saçmalık. Balotelli bize gelmez birincisi, gelse de Muslera'ya karşılık Balo+5 gerçek dışı. Shaqiri şu an Bayern'de Robben'den sonraki isim olarak düşünülen bi oyuncu, alınırken zaten bunun kadar para vermiş takım aynı fiyata satmaz, Shaqiri için benim tahminim minimum 25-30. Bunların hepsini geçtim her yıl mali durumumuz daha da kötüye gidiyo, özellikle bu yıl avrupaya alınmama riskimizin oluşabileceği bir ortamda 25 milyonu para değilmiş gibi yazmanı kulübün mali durumundan bihaber olmana bağlıyorum. Sunum şekil olarak güzel ama zaman kaybıdır bana göre.

benimki iyimser tahminler zati sonunda da yazdım. zaman kaybı değil de eğlence amaçlı düzenlenmiş şeyler. hamit ve chedjou bayer'de oynayabilecek adamlar. ben yabancı sınırı olmasa chedjou kalsın derim ömerin yerine o olsun rotasyonda. shaqiri ayrılmak istediğini açıkladı. bayern gibi bir takım onu aldığında fazlaya satamaz. mesela bizi düşün amrabatı 8,5 aldık 8,5a değil 2,5a bile satamayız. tabi shaqiri apayrı bir yetenek olduğu için aldığı fiyata satarlar. sivas aydını alır. aydın ligdeki her takımda banko oynar büyükler hariç. balo+5 de muslera için bayağı iyimser oldu onun farkındayım. mali tablo git gide kötüye gidiyor onun da farkındayım. burada da ünal aysalın kendini affettirmek için bir şeyler ayarlayacağını düşündüğümden yazdım. çünkü takımın şimdi ki halinden yüzde 51 o sorumlu.

Mantik disi isler bunlar. Bu boldladiklarimin nasil kanaatine vardin acikasi hic bir anlam bulamiyorum.

şimdi tolunayın dany i çok istediği bir gerçek. yanına hakan gibi tecrübeli bir adamı alırsa neden olmasın.

shaqiri ayrılmak istediğini açıkladı aldıkları fiyata satarlar

amrabat rus kulüplerinin radarında oluğunu hepimiz biliyoruz üstüne verilecek bir de 5 milyon var daha ne istiyorlar

aytaça o iki oyuncuyu versek bile üstüne hala para isteyebilirler iyi pazarlık lazım

tabi bunların hepsi yazdığım gibi iyimser tahminler olacak diye bir kaide yok. büyük ihtimalle de olmaz zati. ben kendi fikirlerii yazdım.

benimki iyimser tahminler zati sonunda da yazdım. zaman kaybı değil de eğlence amaçlı düzenlenmiş şeyler. hamit ve chedjou bayer'de oynayabilecek adamlar. ben yabancı sınırı olmasa chedjou kalsın derim ömerin yerine o olsun rotasyonda. shaqiri ayrılmak istediğini açıkladı. bayern gibi bir takım onu aldığında fazlaya satamaz. mesela bizi düşün amrabatı 8,5 aldık 8,5a değil 2,5a bile satamayız. tabi shaqiri apayrı bir yetenek olduğu için aldığı fiyata satarlar. sivas aydını alır. aydın ligdeki her takımda banko oynar büyükler hariç. balo+5 de muslera için bayağı iyimser oldu onun farkındayım. mali tablo git gide kötüye gidiyor onun da farkındayım. burada da ünal aysalın kendini affettirmek için bir şeyler ayarlayacağını düşündüğümden yazdım. çünkü takımın şimdi ki halinden yüzde 51 o sorumlu.

Bana kalırsa fazlasıyla iyimsersin renktaş, aynı şeyleri tekrar ederek meseleyi uzatmıyım ben. Görüşlerine saygılıyım ama dediğim gibi çok fazla iyimser bir tablo senin planın. Eğlence amaçlı yaptıysan sıkıntı yok zaten.

sağlam bir yabancı forvet ile melonun yanına orta saha gerek.Defansa yığmaya gerek yok.

Gol atamadıktan sonra defansın iyi olsa ne yazar.

Yediğinden bir fazla atacaksın ki galip gelesin

yokmu ya şu forumda adam gibi analiz yazısı hazırlayacak. bunlar ne yahu. çerçöp insanlar yazıp duruyor akıllılar susuyor

Devre arasi 9 transfer yaptik ve bunun yaninda bruma, amarabat gibi adamlarda geri donecek olursa cok transfer yapacagimizi kimse beklemessin

gidecek isimler:

drogba

eboue

chedjou

yekta

amrabat

aydin

emre colak

gokhan zan

hamit

umut bulut

gelenler:

benteke

hakan calganoglu

iyi bir yabanci stoper

gokhan inler

eren derdiyok

gokhan inler

-----------------------muslera--------------------------

veysel----------yabanci-------semih---------alex

bruma----------gokhan-----------hakan------gokhan

-------------------------sneijder---------------------------

-------------burak---------------------------------------------

Transferlerin Töre haric hepsi cöp. Tebrikler. Durumumuzdan daha kötü öneriler.

Kaldi ki Hajro türk olursa Töre'ye gerek yok bile. Hajrovic > 5x Töre

Gilardino, Sefa fln bunlar nedir..Hele Serdar Aziz.. Gülerler adama.

Hep ayni hata, devam edin, akillanmayin. Salih Dursun da katki verir diyordunuz, Veysel de verir dyordunuz. Biz karsi cikinca 'baska kim var blabla' dye agliyordunuz.

Simdi Sefa yeteneksizi öneriliyor, yaninda Serdar Aziz. Bu ülke futbolundan bi cacik olmaz. Simdi cikar bir kac kisi alinti yaparak 'daha iyileri varsa sen söyle' der.

Yoksa yok, almayacaksin daha fazla cöp ve yeteneksiz evine.

Not: Simdi gördüm, Aydin Karabulut'u da önermis. Haha!

Sınır dahilinde en iyi öneriler bunlardır yapacak bir şey yok 6 tane yabancı yazmayı bende biliyorum Türkiyede bu yazdığım Türklerden başka Galatasaray'da oynayabilecek adam yok!! Almayacaksın diyorsun bu takım işlemiyor mecbur almak lazım rotasyonu arttırmak lazım..Gilardino gibi bir forveti beğenmeyenleri anlamıyorum.Drogba'dan sonra ağız büküyorsunuz Drogba'da 37'de geldi Gilardino bu ligde rahat 20'yi geçer ve daha 31 yaşında,Snejder ve iki iyi kanat oyuncusu konulursa hücum bölgesine 50-55 gollük katkı verir bu 4 lü... Gilardino bitmiş diyenler bu sezon ki maçlarını izlesin öyle konuşsun gayet muazzam bir santrafor...

Sizin Balotellieri fln beklemeniz hayal bence Ünal Aysal çilek falan yok dedi yabancı sınırıda ortada alınabilecek adamlar bunlar varsa daha mantıklı öneriniz söyleyin elimizde ki kadronun kötü olduğunu düşünmüyorum bu rezalet dediğiniz kadro 2 kez şampiyonlar liginde üst tura çıktı 2 kez şampiyon oldu eksik bölgelere alınacak doğru isimlerle takım tekrar şahlanacaktır.Siz bütün takımı değiştirmeye kalkıyorsunuz ben yapbozun eksik yerlerini tamamlayacak parçaları burda sunuyorum.Gerçekçi ayakları yere basan transfer önerileri bunlar.Balotellileri fln yazmak hayal perestlik.Gilardino'yu beğenmeyenler gitsin Genoa'daki performansını izlesin bu sezon,Serdar Aziz ne zmn çöp stoper oldu 6 tane attık diye Bursa'ya mı çöp oldu geçiniz bu işleri

SON 3 AYLIK MAÇ GÖZLEMLERİME GÖRE

1. Alex Telles'in defansı zayıf. Önünde mutlaka kanat özelliği olmasa da pres gücü olan ve takımı önde tutacak bir isime ihtiyaç var.

2. 4-4-2 veya 4-4-1-1 bu takım için en uygun sistem. (Bütün geçmiş başarılarımız nerede ise bu formasyon ile)

3. Takımda bariz PRES GÜCÜ olan, etkili bindirme yapabilecek, tekniği de olan oyuncu sıkıntısı var.

ÇARELER NE OLABİLİR PEKİ ?

1. 2011-2012'DE Kİ ROLÜ İLE EMRE ÇOLAK TELLES'İN ÖNÜNE MONTE EDİLEREK KADEMELİ BİR HUCUM 2'LİSİ OLUŞTURULMALI.

2. Sağ bek doğal olarak Türk bir isime gideceğinden önüne mutlaka yabancı ve bindirme gücü ile güç ve tekniği aynı anda birleştiren, çalışkan oyuncu ekolünden bir oyuncu şart oğlu şart.

3. Forvet' olarak da teknik bir forvet elimizi rahatlatır. Ancak bulunamazsa stoper takviyesi de mantıklı.

-------------------------------------------Muslera-------------------------------------------

-Hamit/Veysel----------Semih-------------Balta/Agger/Dede*------Telles-----

-Candreva---------------Melo----------------Inan--------------------Çolak-------------

--------------------------------------Sneijder--------------------------------------------------

-------------------------------------Burak/Transfer-------------------------------------------

Sınır 5 olursa Burak'a katlanmak durumunda kalabiliriz. Ama ön tarafa Messi gelmedikçe tecrübesiz ve fizik defolu Bruma sakatlık sonrası o bölgede direk formayı alacak düzeyde olmayacaktır.

Candreva koşu temposu, sürekli bindirme gücü, defansif bilinci ile aradığımız isim.

Selçuk Inan-Melo'nun 2012 de ki ofansif gücüne biraz olsun yaklaşabilmesi adına KANATLAR MUTLAKA DEFANSİF BİLİNCİ OLAN BU TARZ OYUNCULARDAN OLUŞTURULMALI. BU FORMASYON İLE TOP DAHA FAZLA ÖNDE KALACAĞINDAN SNEİJDER'İN DAR ALAN PAS TEKNİĞİ İLE BURAK'IN TEKNİK YETERSİZLİKLERİNİ DE MAKSİMUM DÜZEYDE BERTARAF ETMEMİZ MÜMKÜN OLACAKTIR.

Tabi yine ekliyorum eğer ki Burak'tan daha teknik ve bitiriciliği olan santrafor bulabilirsek ve sınır en azından 6+2 yönünde değişirse ilk takviye buraya yapılır.

DİĞER (TOTAL)TRANSFER ÖNERİLERİM

Antonio Candreva (Lazio)

Mevlüt Erdinç (St.Etienne)

Daniel Agger (Liverpool) /Dede (Cruzeiro) / Bu karakterde herhangi bir yabancı stoper (sınır 6'ya çıkarsa Burak yerine daha net bir forvet bulunamazsa)

Uğur Demirok (Akhisar)

Zayıf karın: Veysel or Hamit, Balta, Burak 3 mevkisinden 2'si

Burak Yılmaz'ı göndererek başlamalıyız işe.bu adam hakkında sezon başında yazdığım yazı.Herkes okusun. Herşey bu adam geldikten sonra başladı.Medyada bir kişi bile eleştirmiyor.Özellikle rıdvan dilmen ve diğer fenerbahçeli yazarlara bakın en rezil oynadığı maçlardan sonra bile bu adamın''istekli oynadığını' dile getirip herkesi uyutuyorlar.Bunlara kalsa sneijder geldi sistem bozuldu.Lütfen herkes bu yazıyı okusun ve sorunun nerede olduğunuj görsün.Oldukça...: burak yılmaz sorunsalı

Yüzde yüz katılıyorum baştan sona doğru bir yazı Burak son 2 sezonun içine etmiştir ne olursa olsun ilk o gitmelidir.

Evet arkadaşlar 3 senedir bu saçma 4-3-1-2 sistemini oynuyoruz tamamen ortaya sıkışan bir oyun yapısı kapanan takımlar için biçilmiş kaftan bir sistem,deplasmanlarda rakip takımlar için hediye niteliğinde bir sistem ki böyle olduğunu Galatasaray'ın deplasman karnesine bakarak görebiliyoruz.Keza Terim döneminde'de bu sistemde çok maç kaybettik.Kurtuluş 4-2-3-1 sistemidir.Coşkulu ve ısıran bir Galatasaray'a bu sistemle kavuşabiliriz.Kadroda revizyonda tabi ki şart!! Öncelikli mevkiler Forvet ve kanat bölgeleri olmalı kendimce bir liste yaptım sizlerle paylaşmak istiyorum ve sizlerinde yorumlarınızda önerilerinizi bekliyorum....

GÖKHAN TÖRE - Galatasaray'ın kanatlı sisteminin en önemli oyuncularından olacaktır.Beşiktaş 8 milyon euro gibi bir parayı biraz zor verir.Çabuk davranırsak renklerimize katabiliriz...

OKAY YOKUŞLU-Kayserispor küme düşüyor Türk futbolunun çok şey beklediği isimlerden Okay'ı 16 yaşından beri Altay'dan beri takip ediyorum.Güveni boşa çıkarmayacak ve her geçen gün kendini geliştiren bir yetenek...

Aydın Karabulut-Bu sene Sivasspor'da Ziya Erdal ile müthiş bir gelişim içersinde tam olarak potansiyelini ortaya koyuyor.Fiziken tamamen fit ve büyük bir takım için hazır durumda Alex Telles gibi hücüm bekiyle sol kanatta korku salacaktır.Savunma katkısı'da yüksek bir oyuncu.Son İrlanda ve Belarus maçlarında Milli takıma çağırıldı...

SERDAR AZİZ-Yetenekleriyle artık İstanbul'a adım atması gerektiğini düşünüyorum.Yabancı kontenjanında hocanın elini rahatlatıcaktır.Semih Kaya ile genç Milli takımlarda defalarca oynadı.Galatasaray'a gelirse A Milli yoluda açılacaktır.

Sefa Yılmaz-Kayserispor'un bu sezon gayet iyi bir performans ortaya koyuyor Alman Alt yapısı olması avantaj güçlü fiziği ve dayanıklılığıyla göze giriyor tekniğide gayet iyi.topu alıp dikine oynayabilen çift yönlü bir oyuncu çok katkı verecektir.

Alberto Gilardino-Drogba gittikten sonra en az onun kadar klas ve ondan 5 yaş küçük,Genoa'da olmasıda onu almamız için büyük avantaj.İtalya'da sezon boyu 12 golün altına düşmüyor bitiriciliği yüksek bir isim tek forvetli sistemde çok katkı verecektir 6-7 milyon euro'ya alınabilecek bir isim...

GİDENLER İSE

EMMANUEL EBOUE

DİDİER DROGBA

LUCAS ONTİVERO KİRALIK

GULLİERME BURDİSSO

İLK 11

----------------MUSLERA---------

VEYSEL-SEMİH--------SERDAR----------TELLES

-------------MELO----SELÇUK(SEFA)-------------

TÖRE----------------SNEİJDER-----------BRUMA(AYDIN)

--------------------GİLARDİNO

Ne Gilardinho'su ne Serdar Aziz'i kafayı mı yediniz kurban olayım arkadaş yaaaa

Geri
Üst Alt