ben zaten fenerde ruh var diye birsey demedimki, fenerbahce bana göre son yillarin en iyi kadrosunu yapti ve bu takimin birbirine alisma döneminde, sizin uefayi almadan önceki kadroyu hatirlayin genc ve yetenekli oyunculardandi, fatih terim ilk geldigi sene ilk yariyi 9.mu ne bitirmisti hatta gönderilmek isteniyordu, istikrar zaman ister, alexten geri kalan 10 oyuncu ruhu yakalarsa alexin yerine beni koysalar, o takim basariya ulasir... bu alisma dönemini en az hasarla kaybetmek önemli. galatasarayda bizden farkli degil, 4-3-3 sistemini rijkaard bu takima getirmeye calisti ama bunu yapacak kapasitede oyuncular eksikti, gecen sene iyi yolda ilerliyordu, atletico macinda hakem hakem olsaydi, uefa sampiyonunu eleyecektiniz... bu sene gereken takviyeler yapilsaydi, simdi cok farkli bir durumda olurdunuz... örnek hagi vermissin bence hagiden kaynaklanmiyor cok önemli oyuncularinizi sattiniz o dönem, hatta bir sene sonrasinda ceyrek final oynadiniz sampiyonlar liginde, ve hagide yoktu sanirim, dedigim gibi takim ruhu gelirse 1 yada iki oyuncuyu monte etmek kolay olur takima, fenerbahcede suan iyi yolda, gs icin zaman gösterecek yeni hoca farkli sistem...