Gökhan Aydin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2010
- 2.963
- 0
- 1.146
Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım
I see you
2009 da gösteriye çıkan bir Sinema Filmi.
I see you
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar merhaba. Daha yeni üyeyim bu foruma. Sabah 9 da sınavım var üyeliğim onaylanmışken bi selam veriyim dedim herkese iyi gecelerKonu ile ilgili bişi yazmam gerekirse Hayrettin Kozak'ın açıklamaları zaten yeterlidir içinde bulunduğumuz durum için. Ayrıca şu an yatağımdan kalktım ırlıve pencereden aşağııya bayrağımızı sarkıtmış durumdayım. Yarın sabah alt komşumuz laf edecektir ama kimin umurunda
Nasıl olsa fenerli susturmasını bilirim
![]()
Galatasaray seyircisinin olduğu bir ortama pek bir siyasi parti lideri falan gelmez uzun süre artık..Aslında kötü mü oldu bence çok iyi oldu..
Pıskırdım![]()
adama bak olayi buyutmemek vicdani gorevdir demis sonra sallamista sallamis
harbiden IQ sorunu olan cok insan var ortalikta yeter kardesim bu konulari birakin gitsin yahuuuuuu
kozak reis konustu iste yeter
adnan polat da pokemon olarak hayatina devam etsin

Camiamızı Türk Telekom Arena açılışında küçük görenlere tepkiyi Ultraslan mı verdi?
Bence Ultraslan yeni stadımızın açılışıyla birlikte Galatasaray taraftarı nezdindeki meşruiyetini de yitirmiştir. Bundan sonra kimsenin onları takacağını sanmıyorum.
Bu taraftar Ali Sami Yen'leri, Metin Oktay'ları, Cüneyt Tanman'ları gördü. Onlarla beraber büyüdü. 3-5 şakşakcıya mı teslim edecek kendini...
Keşke düzelseler, keşke düzelebileceklerine Alpaslan Dikmen'in bıraktığı noktadan devam edebileceklerine inandırsalar insanları. Ama artık çok zor.
renkdaslar avatar nedemek? bunu cok kez sordum cevap veren yok
Harbi yalnız tff sitesinde bizim maçın oynanacağı stadın isim yeri niye boş?? Mantığı nedir,tehdit değildir umarım orda ki de
adama bak olayi buyutmemek vicdani gorevdir demis sonra sallamista sallamis
harbiden IQ sorunu olan cok insan var ortalikta yeter kardesim bu konulari birakin gitsin yahuuuuuu
kozak reis konustu iste yeter
adnan polat da pokemon olarak hayatina devam etsin
İçeri alınmadan italyaya kaçarız.![]()
Sizi simgeleyen bir resim, profilinize eklediginiz ifadeniz...
Pokemon bile evolution yasiyip kendini gelistiriyor hocam. Bizim Adnan Polat 2 senedir ayni.
aslında bu olayın üstüne bi de bu olayı siyasi malzeme olarak kullanan diğer partileri de protesto etsek işte ozaman gerçek düşüncemizi anlarlar... bizim protestomuz GALATASARAYI siyasete alet etmek isteyen tüm partilere...
Bu Yaser için geçerli değil bence![]()