Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Adamlar Kenny Millerı bitirmiş, biz hala forvet bekliyoruz vay anasını sayın seyirciler :)

adama bak olayi buyutmemek vicdani gorevdir demis sonra sallamista sallamis

harbiden IQ sorunu olan cok insan var ortalikta yeter kardesim bu konulari birakin gitsin yahuuuuuu

kozak reis konustu iste yeter

adnan polat da pokemon olarak hayatina devam etsin

Arkadaşlar merhaba. Daha yeni üyeyim bu foruma. Sabah 9 da sınavım var üyeliğim onaylanmışken bi selam veriyim dedim herkese iyi geceler:) Konu ile ilgili bişi yazmam gerekirse Hayrettin Kozak'ın açıklamaları zaten yeterlidir içinde bulunduğumuz durum için. Ayrıca şu an yatağımdan kalktım ırlıve pencereden aşağııya bayrağımızı sarkıtmış durumdayım. Yarın sabah alt komşumuz laf edecektir ama kimin umurunda:) Nasıl olsa fenerli susturmasını bilirim:)

Merhaba.Hoşgeldin.Hayırlıolsun.Biber gazı kullan.Tekrar hoşgeldin.Merhaba.

Galatasaray seyircisinin olduğu bir ortama pek bir siyasi parti lideri falan gelmez uzun süre artık..Aslında kötü mü oldu bence çok iyi oldu..

aslında bu olayın üstüne bi de bu olayı siyasi malzeme olarak kullanan diğer partileri de protesto etsek işte ozaman gerçek düşüncemizi anlarlar... bizim protestomuz GALATASARAYI siyasete alet etmek isteyen tüm partilere...

Bayrak sallamak ne demek ? Ya protesto olarak algılanırsa ? Bügünlerde bizm taraftar olarak akıllı davranmamız lazım. Bence ıslık olayını protesto edip, 90 dakika susalım. Belki başbakanımız tüm taraftarları ıslıklayan kişiler olarak algılamaz.

harbiden IQ sorunu olan cok insan var ortalikta yeter kardesim bu konulari birakin gitsin yahuuuuuu

pokemon? :asd:

Camiamızı Türk Telekom Arena açılışında küçük görenlere tepkiyi Ultraslan mı verdi?

Bence Ultraslan yeni stadımızın açılışıyla birlikte Galatasaray taraftarı nezdindeki meşruiyetini de yitirmiştir. Bundan sonra kimsenin onları takacağını sanmıyorum.

Bu taraftar Ali Sami Yen'leri, Metin Oktay'ları, Cüneyt Tanman'ları gördü. Onlarla beraber büyüdü. 3-5 şakşakcıya mı teslim edecek kendini...

Keşke düzelseler, keşke düzelebileceklerine Alpaslan Dikmen'in bıraktığı noktadan devam edebileceklerine inandırsalar insanları. Ama artık çok zor.

Umarım dediğin gibi olur.

Aklınızdan çıkarmayın.

Türkiye'dir Galatasaray !...

Pokemon bile evolution yasiyip kendini gelistiriyor hocam. Bizim Adnan Polat 2 senedir ayni.

aslında bu olayın üstüne bi de bu olayı siyasi malzeme olarak kullanan diğer partileri de protesto etsek işte ozaman gerçek düşüncemizi anlarlar... bizim protestomuz GALATASARAYI siyasete alet etmek isteyen tüm partilere...

oldukca guzel fikir

iki buyuk partiden bu aciklama yapanlara kufuru basacaksin stadda

anlayacaklar

ben sahsen bu oguz altayin akli basinda bir arkadas oldugunu tahmin ediyorum

Geri
Üst Alt