Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.146
- 4.969
- 373
Vay be boey oynuyor, omarı tamamen rafa kaldırmış anlaşılan okan hoca, tebrikler
Ben de öyle düşündüm ama sakatmış kadroda yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay be boey oynuyor, omarı tamamen rafa kaldırmış anlaşılan okan hoca, tebrikler
Ben komple silsin diyorum Taylan Berkan ve Omer bayram haritadan hatta ulke futbolundan silinse gram uzulmem aldiklari milyon eurolari haketmeyen sahsiyetler Bu Berkan ve Taylani izleyen alan oynatan herkes dusmanimdirNe derseniz deyin Midsonun olmaması saçma geçen sene hiç mi izlememis Berkani ..Ben komple silsin demiyorum ama ilk maçtan bu herifi 6 numaraya koymak tuhaf
gecen sezon goz dolayli donusten sonra bir kac kez tekrar ara verdi.Semih filan oynadı geçen sene yahu. Ne ağrısı bu gözü ile mi ilgili?
Ben komple silsin diyorum Taylan Berkan ve Omer bayram haritadan hatta ulke futbolundan silinse gram uzulmem aldiklari milyon eurolari haketmeyen sahsiyetler Bu Berkan ve Taylani izleyen alan oynatan herkes dusmanimdir
Sormam hata reisTabi ki şanlı GS.
Taylanla omer yabancimi hic biri superlig oyuncusu degil berkani alanyaya geri ver almazlar yedek kalir efkan umut gunesi kesemez bu kazmaya 4 milyon verdiren terimin yatacak yeri yokBerkan yerli olduğu için 1 sezon daha görmek isterim diğer 2 sini silebilir
Ben sizrofen degilizÜzgünüm ama hepiniz ruh hastasısınız.
Omar sakatOmar'ın olmaması yedekte genç olması çok güzel
Demek ki evlatçılık bitiyor
Omar sakat
Taylanla omer yabancimi hic biri superlig oyuncusu degil berkani alanyaya geri ver almazlar yedek kalir efkan umut gunesi kesemez bu kazmaya 4 milyon verdiren terimin yatacak yeri yok
4-1 diyorum ben.
net bir galibiyet bekliyorum 1-4