Galatasaray'ımızın Antalya Karşısında İlk 11'i Belli Oldu

Ne derseniz deyin Midsonun olmaması saçma geçen sene hiç mi izlememis Berkani ..Ben komple silsin demiyorum ama ilk maçtan bu herifi 6 numaraya koymak tuhaf
Ben komple silsin diyorum Taylan Berkan ve Omer bayram haritadan hatta ulke futbolundan silinse gram uzulmem aldiklari milyon eurolari haketmeyen sahsiyetler Bu Berkan ve Taylani izleyen alan oynatan herkes dusmanimdir

Bu yıldız olayını önemsizleştirmeye çalışıyorlar, sözde böyle ufak tefek oyunlarla… Ama ne Antalyanın ne de ağabalarının buna gücü yetmez.

Semih filan oynadı geçen sene yahu. Ne ağrısı bu gözü ile mi ilgili?
gecen sezon goz dolayli donusten sonra bir kac kez tekrar ara verdi.
yabanci kaynakta gozlemledigim su sekilde not edilmis ayriliklari;
iki kez corona dolayli , bir kez sirt bazli (back injury) .
bu kamp doneminde benzer (back injury) agri mi - yoksa goz dolayli tedbir amacli mi dinlendiriliyor ,kulubun aciklamasinda yazar buyuk ihtimal.

Ben komple silsin diyorum Taylan Berkan ve Omer bayram haritadan hatta ulke futbolundan silinse gram uzulmem aldiklari milyon eurolari haketmeyen sahsiyetler Bu Berkan ve Taylani izleyen alan oynatan herkes dusmanimdir

Berkan yerli olduğu için 1 sezon daha görmek isterim diğer 2 sini silebilir

millet ismail yuksek diye bir adam alip direk 11 yazip oynatiyor su hamza akman berkandan kotumu oynar bu cocuklar ne zaman oynucak ben anlamiyorum

Heryerdemi torpil doner oynat kardesim hamza top kaptirsin yenilelim gram agzimi acmam laf etmem ozan kabak kac tane penalti yapti bir kisi agzini acmadi su berkandan hayir bekleyen hocanin sonu iyi degildir toreria mertensle bende oynarim buyuk hoca surda hamzayi atacak 11 e alacak bu riski

Berkan yerine Midstjö'yü görseydik keşke

Her neyse o da ilerleyen haftalarda olacak umarım

İyi oyun ile galip geldiğimiz bir maç olsun

Bugün kaybedince birçok taraftarımız şunu diyecek: "Ne Berkan'ı ya orada Miço varken. Bununla da olmayacak. Yok abi. Okan da ilk haftadan saçmalamaya başladı..."

Bugün kazanınca birçok taraftarımız şunu diyecek: "Okan takıma öyle bir dokunuş yapmış ki Berkan bile bugün sırıtmadı. İlk maçtan büyük hoca olduğunu kanıtladı. Değişiklikleri de yerindeydi. Yeni transferlerle daha iyi olacağız." :)

Omar’ı Bugün son kez denemişler ama oynayacak durumu yokmuş. Ali Turap’ı oyunun ilerleyen dakikalarında oynatabiliriz dedi Okan hoca

Midstjö serin memleketten geliyor. Belki hoca Antalya'nın yüksek rutubetli sıcağından dolayı direk ilk 11'e almadı? Tahminen Boey'in performansına göre hamle yapacak (veya yapmayacak).

Geri
Üst Alt