Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun yap der de o zaman Galatasaray da 38 der.bjk 32 der.mevzu karışır.olay bu.bu noktayi atliyosunuz.ve tepkiler ortada.o yüzden uzun da yanaşmaz kolay kolay
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ temeli yok bu mevzunun,bunu da bi anlayin.yok uzun sunu der bunu der geciniz.sirf benim elimde 100 fotoğraf var geçmişten o zamandan,saçmalık bu iddialar
Milli küme dedikleri tr kupası gibi oluşum aynı sene eskisehirspor türkiye sampiyonası 1. olmuş eee ne olacak 1909 yılından beri Gs ın 38 ediyor hadi 18 kupayı da ekle 56 ediyor
Milli küme dedikleri tr kupası gibi oluşum aynı sene eskisehirspor türkiye sampiyonası 1. olmuş eee ne olacak 1909 yılından beri Gs ın 38 ediyor hadi 18 kupayı da ekle 56 ediyor
O değilde senin başkanının ne boklar yediğini görüyorsun değil mi? Sosyal medyada aleyhimizde yazacak bir ton hesap açtırma görevi vermiş seçimde "sosyal medya desteği" için teşekkür ettiği x kişisine.
Hani siyasette eleştirdiğin o kutuplaşmanın kralını yapan da bu adam oldu, ne diyorsun?
Allah’ın belası diyorum ne diyeyim? Yanılamaz mıyım; yanıldım işte. Hayatım boyunca yanıldığım nadir öngörülerden biridir. En hayrete düşüren de budur.
Ezeli rakibimiz ezeli dostumuz Fenerbahçe yıllarca önde olduğu Süper Lig şampiyonluğunda geriye düşünce ve fark açılmaya başlayınca çareyi 1959 öncesi şampiyonluklarda aramaya başlamıştır. Biz de konuyla ilgili Fenerbahçe’nin iddialarına belgelerle cevap veriyoruz. 1. FENERBAHÇE NEDEN 1959...
Hukuk dışı bir karar verilirse kulüp olarak masaya vurup çok radikal karar almamız lazım. Gerekirse ligden ayrılmak gibi. Bunları yapamıyorsan bizim de 18 şampiyonluğumuz var falan demek saçma.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.