Galatasaray'ın Çarşamba Akşamı Maçlarını Şifresiz İzlemek

• Birlik TV (Şifresiz) Türksat 4a Uydusu
    Türksat 4A - Frekans:11644 Pol: H Symbol: 02960 — FEC:3/4

• Rustavi 2 (Şifresiz) Türksat 4a Uydusu
    Türksat 4A - Frekans: 11006 MHz Pol.: H – Yatay Symbol: 2960 Fec: 3/4

BISS falan da mı olmayacak bunlarda?

Türksat'taki Rah-e Farda'nın kopya kanal olduğu söyleniyor. Bazı maçlar yayınlanmayabilir.

Umarım maçı 1TV Georgia yayınlar. Sıkıntısız bir şekilde izleriz. HD'den farksız görüntü kalitesi var.

1168339_731835986852009_886117825_n.jpg

Umarım maçı 1TV Georgia yayınlar. Sıkıntısız bir şekilde izleriz. HD'den farksız görüntü kalitesi var.

Benim için sıkıntı yok Aztv den izleyeceğim.Geçen maç iki kanalda açıktı benim.Ama işte sadece Türksat uydusu olan arkadaşlar için sıkıntılı bir durum umarım yayınlanır.

Benim için sıkıntı yok Aztv den izleyeceğim.Geçen maç iki kanalda açıktı benim.Ama işte sadece Türksat uydusu olan arkadaşlar için sıkıntılı bir durum umarım yayınlanır.

TV'den olmasa da Sopcast falan akar her türlü :)

Sopcast sağolsun ayna gibi hd seyrediyorum cl maçlarını :D İspanyol veya rus kanalı oluyor genelde ama olsun...

Eray abinin anlattığı konu daha detaylıymış onuda ekledim.Aslında basit bir işlem 20 dk nızı almaz.

Evet o konuda toplam bir defalık 50 TL ile çoğu ligleri bedava izleyebilirsiniz. Geçende Android telefon, tablet için konu açmıştım ama yasal olmadığı gerekçesiyle konu içeriği temizlendi. Yasal olmaması için bu yayının Türkiyeden veren kanalın bizzat yayınının verilmesi lazım Emre Saykal

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Şu ana kadar kesinleşen kanallardır. Bu listedeki AzTv ve ZDF HD kanalları dışında maçı şifresiz veren kanal yok.

Yarın bir ihtimal Rus kanalları şifresiz olarak eklenebilir listeye.

Listenin güncel haline liveonsat.com/LJS_FT_int_UEFA_CL.php adresinden ulaşabilirsiniz.

99437c2f98aed73ea5c101b535905e6b.jpg

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt