Galatasaray‘ın İrfan Can İçin Yeni Teklifi Belli Oldu!

Hayirli olsun. 7.5 olacagi basindan beri biliniyordu . Cuneyt abi yine hakli cikacak

Madem Irfan'a bu kadar para bayilacaktiniz ne diye gecen TV karsisina cikip parayi basip ben de futbolcu alabilirim ama Galatasarayi maddi zorluklara sokamam diye bize edebiyat tasladin ha @mustafacengiz ?

Çok para, yazık bu kulübün geleceğiyle oynuyorlar, inşallah gelirse faydalı olur ve biz yanılıriz. Ama görünürde Akbaba vol.2 var gibi...

linnes kadar etobo da oynar yedlinle sıkıntı yok.

Amrabat-Diagne transferleri kadar buyuk bir kazik geliyor gibi. Insallah dogru degildir.

Acaba Irfan bizde olsaydi kaca verirdik diye dusunmuyor degilim. Çok para mi? Evet. Abartili bir teklif mi? Bence degil. Ha Linnes elde kalirsa cok daha iyi olur

Bu mesele lastik gibi uzadı, baydı artık.

Bizim beceriksizlerin b planı vardır diye umuyorum ama sonra aklıma Apo ve Cengiz geliyor ve istemsizce kahkaha atıyorum.

Bu gidişle yaprağı avuçlayıp dımdızlak kalacağız gibi.

Muhasebe işini bıraka bıraka bu durumlara düştük bazı arkadaşların kafası basmıyor veya transfer fetişleri mantıklarının önünü kapatıyor galiba.

valla turkiye de o paraları hak edecek topcu yok
ayrıca verecek takımda yok
verende batmayı goze alır

senin alt yapın da topcu cıkmıyor mu
hadi onu gectim scout ekibin yok mu

ha illa hazır oyuncu alayım diyorsan
risk ve ekonomi dengesi paralel olmalı burada bu fiyatlarla risk cok yüksek paralel degil dikine bir durumda

Alt yapidan cikan yok scout ekibi turk oyuncu cikaramiyor Irfan'da Turkiyede alabilecegin en iyi oyunculardan biri. Mecbur vereceksin bu parayi. Dedigim gibi yararli olur bize bir kac yil. Kesinlikle cop cikmaz kendisi.

Saçın paraları saçın sonra kime nasıl kiralarız hesabı yaparız Cagne gibi ordan 1 ordan 1,5 milyon gelsin de 7,5 a tamamlıyalım diye

Bu teklife karsilik 12 milyon varsa irfana gule gule herkes onyekuru degil maalesef hayrini gorsunler iyi oyuncu aldilar

Her önemli transfere bu paralar verilirse yanmış kulüp.

Gecen biri bu transferi Selcuk transferiyle kiyaslamisti epey güldürmüstü beni.

Linnes bence daha değerli

Basakta kalir. Gedsonu alalim unuturum 1.5 senelik

Geri
Üst Alt