Galatasaray‘ın İrfan Can İçin Yeni Teklifi Belli Oldu!

17798.webp

7.5 a kadar verilir dedim ama o kadar da etmez en fazla 6-7. işin gerçeği yabancı kısıtlaması gelmeyecek olsa bu kadar uğraşılmaz bile. başka mevkiye yerli oyuncu koyacağız seneye kaan ayhan olsa iyi olurdu.

Paralara bak ya manyak misiniz olm siz.7.5 Milyon verecek paranız varsa eger 2-3 milyon civarina 2 tane adam kiralayin Avrupadan ffp bitince alirsiniz adam gibi birini.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligimizden kaç tane futbolcu kendini ŞL'de ispatlamış ki bu transfere bu para çok deniyor.. Bu adam Almanların bile radarına girmiş durumda.. Şu anki kadromuz lig için yeterli ancak gelecek sene itibariyle Galatasaray yeni bir kadro yapılanmasına girmek zorunda ve en az 3-4 tane sağlam yerli futbolcun olmak zorunda istikrarlı başarı için..

Taylan-Kerem-Oğuzhan-Emre Kılınç-Halil gibi futbolcuların içinden saha içi liderliği üstlenecek bir kaç oyuncu çıkardığın zaman sistemi oturman çok daha kolay olur o zaman istikrarlı başarı gelir.. Fenerin ihtiyacı olmamasına rağmen bu futbolcuya salça olmasının sebebi bu..

Bu para ve Linnes e bile bize vermeyip Fener'e verirlerse demekki fener 12 den assagi vermemiş. Çünkü sağ bek ihtiyaçları varmış.

Transfer nöbetinde'den neden atıldım?

Bu arada içimde kalmasın.

NKFVAS AYRICA NKVFAGS.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Çok para oyuncuda fena değil kabul etmiolarsa yeter. Bu teklife bile ileride pişman olabiliriz

Allah'ım İnsAllah başakşehir son teklifimizi kabul etmiş olur. Hem ucuza aldık algısı olur. Hemde fener 12 verdi bizi seçti algısı yaparız :)

Gerçekten bu rakamlara kadar çıktıysak sayın teknik direktörümüz yönetime yine sağlam bir racon kesmiştir. Ama işin garip yanı 3 ay sonra İrfan elimizde patlarsa İrfan'ı hoca istememiş yönetim almış olur nasıl olsa.

Fatih hocamın hak ettiği bir transfer, fiyatı da piyasa şartlarında normal. Hayırlara vesile olmasını dilerim.

Yabancı sınırı olmasa Türkiye’den hiçbir kulübün kapısı çalınmasın derdim. Ama 11 yazabilecek bir kaç yerli bulundurmak zorundayız. İrfan’a ödenecek bedelin bir kısmı bu yabancı sınırı yüzünden olacak.

Geri
Üst Alt