Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.327
- 24.414
- 3.093
Biz önce şunları bir daha yenelimde sonrasına bakarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson ve 6 no, hagiye gerek yok. Babel ve feg giderse yerine muric gibi ucuz ama potensiyelli bi kanat olabilir.Son 16 ya kalırsak 2 tane net adam almamız lazım gedson ve Hagi benim gönlümden geçen isimler feghouli ve babel yollanmali sonra herşeye mümkün
bence iki tane de kanatlara adam lazim, emre ,ogulcan, baris.keremle olmaz , bu adamlar anca yedek olur .Son 16 ya kalırsak 2 tane net adam almamız lazım gedson ve Hagi benim gönlümden geçen isimler feghouli ve babel yollanmali sonra herşeye mümkün
Hagi ve Gedson ya da Gedson ve Bruma gibi tercihim olurGedson ve 6 no, hagiye gerek yok. Babel ve feg giderse yerine muric gibi bi Kanat olabilir.
Keremle olurda kanat forvet tarzı kontra atak oyuncusu gibi bize kenardan adam geçip gidecek adam lazım Bruma tarzı o zaman Kereme de yarar Barış ileride olabilir suanda mücadele eder ancabence iki tane de kanatlara adam lazim, emre ,ogulcan, baris.keremle olmaz , bu adamlar anca yedek olur .
Tamam kanat olabilir babel feg giderse ama 6 no sart.Hagi ve Gedson ya da Gedson ve Bruma gibi tercihim olur
Oraya melo gelir diye düşünüyorumTamam kanat olabilir babel feg giderse ama 6 no sart.
Gedson ,örümcek bi 6 no bi sağ bi sol bek bi tanede iki kanatta oynayabilen rakibi maymun edecek golcü kanat .sol ve sağ stoper yedek lazım onuda ekleyeyim.
Feg babel luyi yedlin aytaç oğulcan ömer bayram arda omar ozornwafor digne gönder yerlerini doldur adam gibilerle ve önüne bak ALLAHIN İzniyle
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gercek mi bu? KAYNAK? Ben Premier Leagueden devam edecegimizi düsünüyordumLider bitirirsek Avrupa Liginde devam edecegiz