Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.813
- 14.695
- 2.623
Psv’nin kendi grubunda 3. olduğunu görüyoruz. Sene sonunda Avrupa liginde onlardan daha ileride olmak da ilginç olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 16 turunda başarılı olan takımlar sırasıyla çeyrek final, yarı final ve final mücadelesi verecek.
Harbi mi yaw.
Madem hayal kuruyoruz de bruyne ayarında bir beyin ve haaland tarzı forvet de olsun
şaşa gibi cica gibi morutan gibi adamlar bulunmuşssa yazdığım mevkilerede düzgün adam bulunur kısmetse ,bunda imkansız bi durum görmüyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet, Loko'yu yine yenersek bu senaryo en iyisi.Maç konusundan copy paste edeyim dedim. Ben Marsilya'nın Lazio'yu yenmesini istiyorum.
Lokomotifi evde yenersek ve Marsilya evinde Lazio ile berabere kalırsa (Marsilya'nın yenmeside olur):
Mar- Laz berabere biterse:
Biz 10
Lazio 5
Marsilya 4
Loko 1
Marsilya yenerse:
Biz 10
Marsilya 6
Lazio 4
Loko 1
Marsilyanın yenmesi Loko maçından sonra evimizde marsilyaya YENILMEZ isek lider çıktık demektir 11 puanla. Lazio deplasmanı umrumuzda olmaz ülke/klüp puanı haricinde. ( Bu sitede çok rahat takibi oluyor - takımın adı üstüne basınca total gelir vs detaylarını görüyorsun bu arada)
Berabere biterse Lazio'nun yetişmek için 1 şansı olur son maçımız italya.
Zaten fazla para vermiyorlar + Barcelona, Manu grubundan birisi, belki Leipzig filan gelebilir ve ilk turda elenirsin (% 99)İkinci olma durumunda daha çok puan, daha çok para değil mi? Hem de izlenecek bol bol maç.
Sağ bek ne alaka o zaman boey var zaten yedlin de idare ediyor yedekte .. Ayrıca hem 6 hem gedson gelmesi imkansız bir durum..Yazdıklarından kanat ve gedson olabilecek transferler gerisi imkansız mali durum yabancı sınırı vs herşey ortada . Sol bekte de bir şekilde PVA ile sezon kapatılır 1.8 milyon yıllık ücreti var
Avantaj olarak sayılmaz ama - ekstra maç takvimi / ekstra sakatlık riski (kış ayında oynanacak zaten) + devre arası transfer yapsan onları takıma adapte edeceğin sürede maça koymuş olacaksın vs . ikinci olunca Devre Arası aslında çok ara olmuyor takıma. O açıdan lider olmanın maksimum önemi var.İkinci olma durumunda daha çok puan, daha çok para değil mi? Hem de izlenecek bol bol maç.
İkinci olma durumunda daha çok puan, daha çok para değil mi? Hem de izlenecek bol bol maç.
İkinci olma durumunda daha çok puan, daha çok para değil mi? Hem de izlenecek bol bol maç.
Sol beke transfer yapar benim bildiğim ftSağ bek ne alaka o zaman boey var zaten yedlin de idare ediyor yedekte .. Ayrıca hem 6 hem gedson gelmesi imkansız bir durum..Yazdıklarından kanat ve gedson olabilecek transferler gerisi imkansız mali durum yabancı sınırı vs herşey ortada . Sol bekte de bir şekilde PVA ile sezon kapatılır 1.8 milyon yıllık ücreti var