Galatasaray'ın Lider Çıkması Durumunda Oluşacak Senaryolar

Son 16 turunda başarılı olan takımlar sırasıyla çeyrek final, yarı final ve final mücadelesi verecek.

Harbi mi yaw.
11690-2.webp

Gruptan lider çıkarsak tam oturmamış ya da pozisyonunda verim vermeyen PvA / Taylan yerlerine takviye gerek bana göre
1 adet DMC ve sol bek banko + tekrar gündeme gelirse belki gedson , yedek kaleci ve sağ bek oynayabilen biri

şaşa gibi cica gibi morutan gibi adamlar bulunmuşssa yazdığım mevkilerede düzgün adam bulunur kısmetse ,bunda imkansız bi durum görmüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ bek ne alaka o zaman boey var zaten yedlin de idare ediyor yedekte .. Ayrıca hem 6 hem gedson gelmesi imkansız bir durum..Yazdıklarından kanat ve gedson olabilecek transferler gerisi imkansız mali durum yabancı sınırı vs herşey ortada . Sol bekte de bir şekilde PVA ile sezon kapatılır 1.8 milyon yıllık ücreti var

Ulan 2. olmak resmen tuzak. Ya 1. olalim ya da 3.

İkinci olma durumunda daha çok puan, daha çok para değil mi? Hem de izlenecek bol bol maç.

Maç konusundan copy paste edeyim dedim. Ben Marsilya'nın Lazio'yu yenmesini istiyorum.

Lokomotifi evde yenersek ve Marsilya evinde Lazio ile berabere kalırsa (Marsilya'nın yenmeside olur):

Mar- Laz berabere biterse:
Biz 10
Lazio 5
Marsilya 4
Loko 1

Marsilya yenerse:
Biz 10
Marsilya 6
Lazio 4
Loko 1

Marsilyanın yenmesi Loko maçından sonra evimizde marsilyaya YENILMEZ isek lider çıktık demektir 11 puanla. Lazio deplasmanı umrumuzda olmaz ülke/klüp puanı haricinde. ( Bu sitede çok rahat takibi oluyor - takımın adı üstüne basınca total gelir vs detaylarını görüyorsun bu arada)

Berabere biterse Lazio'nun yetişmek için 1 şansı olur son maçımız italya.
Evet, Loko'yu yine yenersek bu senaryo en iyisi.

İkinci olma durumunda daha çok puan, daha çok para değil mi? Hem de izlenecek bol bol maç.
Zaten fazla para vermiyorlar + Barcelona, Manu grubundan birisi, belki Leipzig filan gelebilir ve ilk turda elenirsin (% 99)
3. olursak en kotu 2 tur daha geceriz ( Tottenham - Roma filan gelmezse)

Hesaba gerek yok. Zira hesap basit eğer Lokoyu içerde yener ve lazio Marsilya berabere biterse 1 maç kaybetme lüksümüz oluyor. Loko ve Marsilyayı içerde yenersek lider çıkarız. Bu sene kupaya giden yol bu sistemle kısalmış ve diğerleri birbirilerini yerken aradan çıkma ihtimalimiz var. Ligi boşverelim demiyorum ama Avrupaya öncelik vermek gerekiyor.

Sağ bek ne alaka o zaman boey var zaten yedlin de idare ediyor yedekte .. Ayrıca hem 6 hem gedson gelmesi imkansız bir durum..Yazdıklarından kanat ve gedson olabilecek transferler gerisi imkansız mali durum yabancı sınırı vs herşey ortada . Sol bekte de bir şekilde PVA ile sezon kapatılır 1.8 milyon yıllık ücreti var

Yedlin maaşı yanılmıyorsam yüksek ve tam karşılığını aldığımızı düşünmüyorum.devre arası sadece değil ocak ve yaz transferlerini kastediyorum.bazıları yerli olacak bazıları yabancı .yeterki şaşa cica morutan gibi kaliteli olsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Avantaj olarak sayılmaz ama - ekstra maç takvimi / ekstra sakatlık riski (kış ayında oynanacak zaten) + devre arası transfer yapsan onları takıma adapte edeceğin sürede maça koymuş olacaksın vs . ikinci olunca Devre Arası aslında çok ara olmuyor takıma. O açıdan lider olmanın maksimum önemi var.

ikinci olunca CL 'den gelen takımları geçeceğinin bir garantisi yok hatta favori oradan gelen takımlar olacaktır genelde.

Bunlarla uğraşmaya değmez

Club brugge , Porto , Lizbon , Barça , İnter , Atalanta , Lille , Zenit

Puansal avantajı da çok çok az lider çıkınca zaten 5 gelicek

Grubu 1. bitirme ve alınacak katsayı puanları zaten işin gelir tarafını bir nebze amorti ediyor.

Ayrıca o dönem de 2 az maç yaparsak daha az yıpranıp ligde o ara daha iyi mücadele edebiliriz.

Ve yine bu avantajı kullanarak son 16 turunda da tam gaz mücadele edebiliriz.

Sol beke transfer yapar benim bildiğim ft

Geri
Üst Alt