Galatasaray'ın Mario Rui İçin Yaptığı Teklif Kabul Edildi İddiası!

Inanmiyorum. 5 milyon anca gelecege yatirim olan oyunculara harcariz.

30 yasinda adama okadar para veremeyiz. sag beke bonservissiz hysaj, sol beke bonservissiz alioski daha dogru olur. imza ücretleri bunun bonservisinden daha ucuz olur.

5 milyon + bonus mu

79413858.webp

İlk transferimiz son kontratını yapacak topçu olacak ha

30 yasındaki adama bu parayı vereceklerini sanmıyorum. Kira + opsiyondur bir ihtimal. Saracchi bu adamdan iyi. Saracchi alınabilecek oyuncularin hepsinden iyi. Hoca Saracchi'yi neden sildi anlam veremiyorum.

30 yasındaki adama bu parayı vereceklerini sanmıyorum. Kira + opsiyondur bir ihtimal. Saracchi bu adamdan iyi. Saracchi alınabilecek oyuncularin hepsinden iyi. Hoca Saracchi'yi neden sildi anlam veremiyorum.
Çünkü kafa yoktu onda ayarsız herifin tekiydi

Nasıl bir oyuncu bilmiyorum ama 30 yaşındaki adama artık 5 milyon euro bonservis vermemeliyiz

Burak baskanimiz bu transferi yapip 5 milyona kiyarsa ..... benim icin baskan sinifta kalmistir.

o ucret bana gore fazla.
30 ve uzeri oyuncuya ,bonservis verildiginde kontrat suresince arti ve dengede olunur,..is elden cikarmaya gelince yari fiyata bile gondermen iyimserlik olur,.. kontrat bitiminden sonra da bonservis kazanman cok zor, ozellikle oynadig bolgeden dolayi.

misal nagatomo bize geldiginde 31 yasindaydi yanilmiyorsam. bonservisini verdik yolladik.
once kiralamistik sonra bonservisini almistik(2.5m) yanilmiyorsam . (?)
fiyat performans vs olarak bakildiginda sampiyonluklar vs katkisi genelinde nagatomo dan istenilen ,beklentiler kagit uzerinde alinmis gozukuyor,son donem haric. elden cikarirken elde sadece kazandigimiz sampiyonluk kunyesi kaldi.

ozetle; 30 yas ve uzeri isimler alinirken, ozellikle mevkiselinden de dolayi dezavantaj oluyor kontrat bitiminde.

5 m verelim basari gelsin...kontrat bitiminde bonservisini alip gitsin sorun degil olarak bakiliyorsa, yoruma acik.

daha alt yas secimleri de konusuldu bu donemde.
zor secim. teknik heyet karar versin.

Geri
Üst Alt