- 19 Şubat 2009
- 22.337
- 3.958
- 2.483
Sağ gösterip sol vuracağız sanırım. Ben bu oyuncuyu alacağımızı sanmıyorum. Başka bir isim aniden açıklanacak diye hissediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 milyon euro satin alma opsiyonu ile kiralamadir bence , suan 5 milyon verecek paramiz yoktur.o ucret bana gore fazla.
30 ve uzeri oyuncuya ,bonservis verildiginde kontrat suresince arti ve dengede olunur,..is elden cikarmaya gelince yari fiyata bile gondermen iyimserlik olur,.. kontrat bitiminden sonra da bonservis kazanman cok zor, ozellikle oynadig bolgeden dolayi.
misal nagatomo bize geldiginde 31 yasindaydi yanilmiyorsam. bonservisini verdik yolladik.
once kiralamistik sonra bonservisini almistik(2.5m) yanilmiyorsam . (?)
fiyat performans vs olarak bakildiginda sampiyonluklar vs katkisi genelinde nagatomo dan istenilen ,beklentiler kagit uzerinde alinmis gozukuyor,son donem haric. elden cikarirken elde sadece kazandigimiz sampiyonluk kunyesi kaldi.
ozetle; 30 yas ve uzeri isimler alinirken, ozellikle mevkiselinden de dolayi dezavantaj oluyor kontrat bitiminde.
5 m verelim basari gelsin...kontrat bitiminde bonservisini alip gitsin sorun degil olarak bakiliyorsa, yoruma acik.
daha alt yas secimleri de konusuldu bu donemde.
zor secim. teknik heyet karar versin.
Ben de aynısını düşünüyorum sol bek içinSağ gösterip sol vuracağız sanırım. Ben bu oyuncuyu alacağımızı sanmıyorum. Başka bir isim aniden açıklanacak diye hissediyorum.
Özel: Mario Rui-Galatasaray, yarın buluşuyor
Yarın, transferi resmileştirmek için bir toplantı olacakİnşallah yalandır, çok kötü bir sol bek. Kendi taraftarları inşallah satılır süper tebrikler gibi yorumlar yapıyorlar.
Alioski normalde sol bek değil. Sol bek oynamak istemediğine dair bir şeyler okumuştum. Kaldı ki çok fazla talibi vardır.Alioski, boşta Bielsa'nın tedrisatından geçti ve tam bir joker
Hocam adam 1 maç var 1 maç yok, müzmin sakat. Nasil güvenip te alınır.Gayet yeterli bir oyuncuydu daha iyisini alabileceğimizi hiç sanmıyorum.
mevkisi ,kumasi,kalitesi,istikrari vb seyler ozelinde ; orta saha ,forvet bolgesi oyuncusu olsa ,bir sekilde alici bulursun verdigin paranin bir miktarini cikarman olasi 30 yasinda alinmis bir oyuncuya misal 2 sene sonra,, < > ortadogu,asya,amerika liglerine ozellikle...5 milyon euro satin alma opsiyonu ile kiralamadir bence , suan 5 milyon verecek paramiz yoktur.
Alioski sol kanadın her noktasında oynar yeri gelir sol iç de oynar bu yüzden joker dedim. Bielsa Dallas dururken ona 10 numarayı boşuna vermedi.Alioski normalde sol bek değil. Sol bek oynamak istemediğine dair bir şeyler okumuştum. Kaldı ki çok fazla talibi vardır.
Altyapıdaki oyuncunu oynat daha iyi.Yarın, transferi resmileştirmek için bir toplantı olacak
yazmis herif ozel haberinde
Bek oyuncuları sezon genelinde adale problemi yaşayabiliyor. Saracchi'de bu bir tık fazla olmuş olabilir bizde oynadığı dönemde. En son fb derbisinde sakatlanmısti ondan sonra hiç sakatlanmadi. Saracchi sürekli eforlu sprint atarak oynuyor. Adale boyu ile de alakalı olabilir. Bence nasıl oynaması gerektiğini öğrendiğinde daha az sakatlık yaşayacaktır. Hem savunmada hem hücumda böyle dengeli bir oyuncuyu bu yaşta bulamazsınız. Bulsak da alamayiz. 3 yerli şartı varken 3-5 maç kaçırması çok da kötü olmaz +1 yer açmış oluruz sakatlanirsa.Hocam adam 1 maç var 1 maç yok, müzmin sakat. Nasil güvenip te alınır.