Galatasaray'ın Rizespor Maç Kadrosu Belli Oldu

Artik Ben FTyide gecdim Kelin yardimcisi degilde basimizda Yerli bir Td olsaydi .Babel ve Feg kadroda olacakti Morutan olmayacakti Bu kadar ilimli olacakmiydi BuTorrent seviciler.Sanmiyorum Deli gibi elestirirlerdi.Bu tip adamlarin taraftar olduguna inanmiyorum.

Ya arkadaş neden her şeye itiraz ediyorsunuz ? onu almıyor bunu neden almıyorsun bunu alıyor şunu neden almadın antremanda siz mi varsınız ? Belki antremanda yetersiz bilmiyoruz biraz başınızda ki adamların kararlarına saygı duysanız ? Sonuçta bu insanlar futbolun içinden gelen insanlar birşeyler biliyorlardır ya hani ? Ben mi yanlış düşünüyorum .
Bizde maçları izliyoruz ve mantık bizde de var sağ açıkta alternatifi az olan bir bölgede sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 32 yaşında olan Feghouli yerine 22 yaşında uzun süre sözleşmesi olan Morutani almamanın mantığı nedir , hem o düşüncede bakarsan hiç bir hocayı eleştirmiyelim ozaman.

Bizde maçları izliyoruz ve mantık bizde de var sağ açıkta alternatifi az olan bir bölgede sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 32 yaşında olan Feghouli yerine 22 yaşında uzun süre sözleşmesi olan Morutani almamanın mantığı nedir , hem o düşüncede bakarsan hiç bir hocayı eleştirmiyelim ozaman.
Hocam eleştirmeyin demiyorum tabii ki , eleştiri herzaman olmalı forum burası sonuçta. Ama sanki içindeymişiz gibi neden almıyorsun lan yaşlı bunak bilmem ne ya arkadaş belki birşeyler eksik adamda belki az sakatlığı var riske edilmiyor tabii burada yönetiminde suçu var bilgi verilmiyor taraftara ancak bu yeni bir olay değil yani her sene hep aynı muhabbetler bu ülkede.

Arda Turan isimli şahsı kadroya almayan kim olursa takdir ederim. Bu şahsın Galatasarayla falan ilgisi yok, yaratmaya çalıştıkları paralel Galatasaray başlarına yıkıldı. Mustafa Cengizi bir kez daha saygıyla anıyorum.
"yaratmaya çalıştıkları paralel Galatasaray"

Çok doğru bir tespit. Kesinlikle yapıyorlar bunu.

Morutan olayını çözemedim bir türlü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artik Ben FTyide gecdim Kelin yardimcisi degilde basimizda Yerli bir Td olsaydi .Babel ve Feg kadroda olacakti Morutan olmayacakti Bu kadar ilimli olacakmiydi BuTorrent seviciler.Sanmiyorum Deli gibi elestirirlerdi.Bu tip adamlarin taraftar olduguna inanmiyorum.
hangi evrende yaşıyorsun semih, herifi haftalardır her kesim itin götüne sokuyor zaten.
Kadro için ayrı, oyun değişimi için ayrı,. mentalite için ayrı, pısırıklığı için ayrı ayrı sokuluyor. Daha iki aylık bir adam için sen terime yapılan eleştiri kıvamını istiyorsun.
Terim kulüpte sportif anlamda yıllardır tek yetkiliydi o eleştiri ve dozu da normal. 7 aylık başkan son 4 yılda sayısız başarısızlıklara imza atan hocadan daha çok eleştirildi. Burada eleştirinin bir kısmı başkana yöneliyor. Demek ki terim dışında birileri de eleştiriliyormuş.

Ömer e Fatih Terim Türkçe anlatamıyordu derdini şimdi katalanca öğrenmiş de Torrent le mi anlaşır olmuş? Saçma bir bahane olarak geliyor bana takımda tek dilmeyen, anlatılanları anlamayan adam Morutan mı şimdi?

Öyle olsa bile ilk 11 den keserse anlarım da adam kadroya bile giremiyor, Ardayla filan aynı konumda mı şimdi Morutan bu takımda?
Takımda en fazla dil bilenlerden biri Ömer, ingilizce Türkçe dutchca Almanca biliyor eleman. 0 şaka bu arada

hangi evrende yaşıyorsun semih, herifi haftalardır her kesim itin götüne sokuyor zaten.
Kadro için ayrı, oyun değişimi için ayrı,. mentalite için ayrı, pısırıklığı için ayrı ayrı sokuluyor. Daha iki aylık bir adam için sen terime yapılan eleştiri kıvamını istiyorsun.
Terim kulüpte sportif anlamda yıllardır tek yetkiliydi o eleştiri ve dozu da normal. 7 aylık başkan son 4 yılda sayısız başarısızlıklara imza atan hocadan daha çok eleştirildi. Burada eleştirinin bir kısmı başkana yöneliyor. Demek ki terim dışında birileri de eleştiriliyormuş.
Torent kume dusurse bile elestirmeyecek 10 kisi yazarim bu forumda benim sozum onlara zaten butun foruma degil.

Geri
Üst Alt