Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.574
- 90.137
- 5.003
Yapay zekanın da abv. TDK bu işi bilmiyor o zaman? Kime güveneceğiz hocam?de birleşik olmalı, yapay zeka yanlış yönlendiriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapay zekanın da abv. TDK bu işi bilmiyor o zaman? Kime güveneceğiz hocam?de birleşik olmalı, yapay zeka yanlış yönlendiriyor
City garantilemiş çıkar belki. Atleticonun da sona doğru olması iyi beğendim ben
Kadıköy öncesi jülüa ile içerdeyiz. O da güzel
Liverpool maçı da böle denk geliyormuş
renktaşına güvenebilirsin, de birleşik olacak senin cümlendeYapay zekanın da abv. TDK bu işi bilmiyor o zaman? Kime güveneceğiz hocam?
Dediginin tam tersi de olabilir ama acikcasiBirçok arkadaş Cl formatının değiştiğinin veya bu değişimin getirmiş olduğu zorlukların farkında değil sanırım.
Mancity ve Atletico maçlarının son haftalarda olması hiç iyi olmadı. Eski formatta bu tür takımlar son maçlar öncesi genellikle ilk 2'yi garantilemiş olduklarından dolayı son haftalar oynamak avantaj olabiliyordu, mesela bizim 2011'deki manutd maçı gibi.
Ancak yeni formatta son hafta alacağınız bir beraberlikle ilk 8 veya ilk 16 dışında kalma olasılığınız olabiliyor, bu yüzden son hafta maçları korkunç derecede zor geçiyor, geçen seneki Cl son haftasını hatırlayın.. O yüzden ilk hafta içeride Atletico veya mancity, son hafta içeride bodo olmasını tercih ederdim.
Liverpool 2. hafta olması iyi olmuş, ilk veya 2. haftada onları yenebilirsen yenersin, sonraki haftalar çok daha zor..
TECNO CM7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ssport/tivibuBundesligayi tod vermiyor artik nerde yayinlaniyor? Frankfurt macina bakmak lazim bugun
Çakıp geçicezLiverpolu gözüne kestirdinnmi
Hangi kanalda?Hoffenheim - frankfurt macina bakiyorum.
Herifler onde kalabalik pres ve gecis hucumunu iyi oynuyorlar