- 31 Ağustos 2021
- 69.046
- 49.483
- 3.258
Bilmiyorum bilyonerden izliyorum ben TOD da yok artik bundesligaHangi kanalda?
Tivibu falan heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum bilyonerden izliyorum ben TOD da yok artik bundesligaHangi kanalda?
Ssport plusta imişBilmiyorum bilyonerden izliyorum ben TOD da yok artik bundesliga
Tivibu falan heralde
Hoffenheim ilk macta deplasmanda Leverkusen‘i yendiHoffenheim mı dandik Frankfurt mu iyi?
Bir o kadar da futbol adına istikbal vaat eden bir maç. Bol git gelli bir maç olur ve hiçbir sonuç sürpriz olmaz diye tahmin ediyorum.Frankfurt maçı en zor maçlardan biri olacak. Hataların affedilmeyeceği bir maç olacak.
Frankfurt u laubaliye alacak bir takım olması mümkün değil. Öyle bişey olamazBizimkilerin birde Frankfurtu laubaliye alma riski olur. Keske Leverkusen gelseydi. Kadrolarinda tonca yeni oyuncu var ve ten Hag simdiden baski altinda. Formlari tutmamisken onlara karsi sürpriz bile yapabilirdik diye düsünüyorum.
Evet bunlar yerine leverkusen, ATM yerine villerealBizimkilerin birde Frankfurtu laubaliye alma riski olur. Keske Leverkusen gelseydi. Kadrolarinda tonca yeni oyuncu var ve ten Hag simdiden baski altinda. Formlari tutmamisken onlara karsi sürpriz bile yapabilirdik diye düsünüyorum.
Ilk hafta sali crs pers oynatiyorlardi sanirim gecen sene de oyleydiİlk maç niye perşembe ulan
Bizimkilerin birde Frankfurtu laubaliye alma riski olur. Keske Leverkusen gelseydi. Kadrolarinda tonca yeni oyuncu var ve ten Hag simdiden baski altinda. Formlari tutmamisken onlara karsi sürpriz bile yapabilirdik diye düsünüyorum.
Ilk 8de bitirecegimizi dusunuyorum
Torreira ve Lemina averaj felan değil, Sara tartışılır. Ama bir üst düzey orta saha daha lazım orası doğrucl seviyesinde 3 averaj os ile mi
Türkler girmesin diye fiyatları çakmışlar demek ki