GSC Haber Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Fikstürü Belli Oldu

Hoffenheim mı dandik Frankfurt mu iyi?

Son maç city olması city rahat pozisyonda olursa sürpriz 1 puan çıkartabiliriz belki ama son maçın içerde liverpool olmasını tercih ederdim.

Bizimkilerin birde Frankfurtu laubaliye alma riski olur. Keske Leverkusen gelseydi. Kadrolarinda tonca yeni oyuncu var ve ten Hag simdiden baski altinda. Formlari tutmamisken onlara karsi sürpriz bile yapabilirdik diye düsünüyorum.

Bizimkilerin birde Frankfurtu laubaliye alma riski olur. Keske Leverkusen gelseydi. Kadrolarinda tonca yeni oyuncu var ve ten Hag simdiden baski altinda. Formlari tutmamisken onlara karsi sürpriz bile yapabilirdik diye düsünüyorum.
Frankfurt u laubaliye alacak bir takım olması mümkün değil. Öyle bişey olamaz

Evet bunlar yerine leverkusen, ATM yerine villereal

Ben altıma etmeye başladım bizimkiler benden mental olarak daha kuvvetlidir umarım

Zaten Frankfurtu küçümseyenler maçlarını izlemeyenler belli. Adamlar buldumu atıyorlar kötü oynadıkları maçlarında kazanıyorlar.

IMG_2739.webp

Öh bee

Geri
Üst Alt