GSC Haber Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Fikstürü Belli Oldu

Düzeltme yapayım afrika kupasında finale iki önemli furbolcumuz kalırsa ikisini de son 2 maça oynatamayız, sakatlık yorgunluk, resmi dinlenme 7. maçıni banko kaçırıyorlar.. Bok gibi zeminleri var zaten sakatlık falan olursa hepten boku yeriz.
City ilk maç olsaydı bunları aradan çıkarırdık çok temiz sürpriz puanı alırdın

2001 2002 sezonu sonrası Galatasaray tarihinin en zorlu Avrupa fikstürü ile karşı karşıyayız. Eğer bu cendereden ilk 24'e atmayı başarırsak kendimizi çok çok mutlu olurum. Büyük başarıdır.

Şu fikstürde 11-12 puan toplayıp 23-24. sıralarda play off'a gitmek zaten bir başarıyken 13 puan ve üstü zaten olağanüstü bir sonuçtur.

1-2 sakat verir sezonu kapattıririz

Sonra sallai oynar o bolgede

İlk fixi görünce çok korkmuştum ilk 3 maç city-liver-atletico diye ama şimdi bu daha iyi olmuş.

Kura cekilirken futbolcularin tepki videosu paylasilmadi bu defa

Benim bakis acimdan guzel baya.

İlk 6 mac ve son 2 mac diye ayriliyor . Biz yapmamiz gerekeni yaparsak ilk 6 macta.

Son 2 mac ekstra bir sey icin firsat cikabilir. Moral bozacak hic bir sey yok (zor maclar once oynayip tabloda asagida kalabilite ihtimali tatsiz olabilirdi)

Frankfurt 3 puan ile baslarsak ve liverpooldan 1 puan kparsak iceride inanilamz hirslanabiliriz.

Birçok arkadaş Cl formatının değiştiğinin veya bu değişimin getirmiş olduğu zorlukların farkında değil sanırım.
Mancity ve Atletico maçlarının son haftalarda olması hiç iyi olmadı. Eski formatta bu tür takımlar son maçlar öncesi genellikle ilk 2'yi garantilemiş olduklarından dolayı son haftalar oynamak avantaj olabiliyordu, mesela bizim 2011'deki manutd maçı gibi.
Ancak yeni formatta son hafta alacağınız bir beraberlikle ilk 8 veya ilk 16 dışında kalma olasılığınız olabiliyor, bu yüzden son hafta maçları korkunç derecede zor geçiyor, geçen seneki Cl son haftasını hatırlayın.. O yüzden ilk hafta içeride Atletico veya mancity, son hafta içeride bodo olmasını tercih ederdim.
Liverpool 2. hafta olması iyi olmuş, ilk veya 2. haftada onları yenebilirsen yenersin, sonraki haftalar çok daha zor..

TECNO CM7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birçok arkadaş Cl formatının değiştiğinin veya bu değişimin getirmiş olduğu zorlukların farkında değil sanırım.
Mancity ve Atletico maçlarının son haftalarda olması hiç iyi olmadı. Eski formatta bu tür takımlar son maçlar öncesi genellikle ilk 2'yi garantilemiş olduklarından dolayı son haftalar oynamak avantaj olabiliyordu, mesela bizim 2011'deki manutd maçı gibi.
Ancak yeni formatta son hafta alacağınız bir beraberlikle ilk 8 veya ilk 16 dışında kalma olasılığınız olabiliyor, bu yüzden son hafta maçları korkunç derecede zor geçiyor, geçen seneki Cl son haftasını hatırlayın.. O yüzden ilk hafta içeride Atletico veya mancity, son hafta içeride bodo olmasını tercih ederdim.
Liverpool 2. hafta olması iyi olmuş, ilk veya 2. haftada onları yenebilirsen yenersin, sonraki haftalar çok daha zor..

TECNO CM7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediginin tam tersi de olabilir ama acikcasi

Gecen sene formatta bir cok buyuk ekip zorluk yasadi,eski formatta 9 puan alip lige kafayi veriyorlardi aslinda.

Bu formati cok daha basarili buluyorum suprizlere acik oldugu icin.(Zorlugu daha fazla tabii)

Arkadaşlar selamlar, frankfurt maçı tarihlerinde terslik olmazsa almanyada olacağım. Deplasman bileti nasıl alınıyor-bulunuyor bilgisi olan var mı?

Stubhubda falan frankfurtlular satıyor sanırım ama baya fahiş gibi:)

lokum gibi fikstür

Frankfurt 2-0 öndeymiş ya lan

Geri
Üst Alt