GSC Haber Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Fikstürü Belli Oldu

Avrupa Ligi daha dengeli beraberlik oranı o yüzden daha yüksek oluyor. Mesela bu sene pafos, kairat vs. her rakibine puan verecek. Favoriler rahatlıkla galibiyet alacak. Bu da aşağıda düşük puanlara daha yukarılarda ise yüksek puana sebep olacak.

6 ve daha az puan alan takımların sayısı; CL'de 9 UEFA'da ise 8 olmuş. Büyük takımlar ilk 24'e girip rotasyonu bol tuttular geçen sene ve bunu yapanlar başarılı oldu çünkü telafi şansları çok ve enerjilerini tüm sezona yaymak istiyorlar bu da Kairat, Pafos değil ama bizim seviye takımlar için sürprizi açık hale getiriyor zira Dinamo Zagreb geçen yıl 11 puan yaptı.
Hep birlikte izleyip göreceğiz ama ben 10 puanın çok yüksek ihtimal ile ilk 24'de olacağını düşünüyorum hatta 9 puan ile averaj vs. kendini atabileceğin durum oluşabilir.

6 ve daha az puan alan takımların sayısı; CL'de 9 UEFA'da ise 8 olmuş. Büyük takımlar ilk 24'e girip rotasyonu bol tuttular geçen sene ve bunu yapanlar başarılı oldu çünkü telafi şansları çok ve enerjilerini tüm sezona yaymak istiyorlar bu da Kairat, Pafos değil ama bizim seviye takımlar için sürprizi açık hale getiriyor zira Dinamo Zagreb geçen yıl 11 puan yaptı.
Hep birlikte izleyip göreceğiz ama ben 10 puanın çok yüksek ihtimal ile ilk 24'de olacağını düşünüyorum hatta 9 puan ile averaj vs. kendini atabileceğin durum oluşabilir.
Bakalım inşallah dediğin gibi olur. 9-10 puan toplama ihtimalimiz var ama 11 ve üstü bana çok zor geliyor. Geçen sene 11 puan ve üstü alanlar Bratislava young boys gibi kolay deplasmanlar sayesinde almış. Bizim tüm deplasmanlar sıkıntı.

1000132998.webp

Geçen sene City lig aşamasında ancak 11 puan toplaya bilmişti. Yine benzer senaryo yaşarlar.

Son maç kritik olur City için.

Hadi abi hadi aynen bilgisayar ayarlıyor.
Bu kadar aşağılık düzen olabilir mi ya.
En sona city maçını koymuşlar ta ocağa. Afrika kupasına en önemli golcümüz gidecek belki de şampiyon olacak.
1. maç vermeye götleri yememiş

Fikstür neye göre iyi neye göre kötü… ben ATM ve city maçlarının ilk 2 maç olmasını dilerdim… takımlar form tuttuklarında oynamak iyi değil bence…

Uza şimdi

Türk Dil Kurumuna göre kelimenin sonuna getirilen “de” eki bağlaç görevini üstleniyorsa her daim ayrı yazılır. Yani siz de kelimesi her zaman “siz de” şeklinde yazılmalıdır. Bu bilgiler ışığında siz de doğru yazılışı şu şekildedir:

• Siz de (doğru kullanım)
  • Sizde (yanlış kullanım)

7. ş.ligi maçında afrik kupasına giden oyuncularımız olmayacak ve son hafta maçında da nijerya şampiyon olursa osimhen yok

Geçen seneki City istisnaydı. City bu sene son maça bırakmaz. Son maça yedeklerle çıkarlar.

Zor rakiplere 0 puan diyelim, Bodo’ya modoya 3 puan diyelim gibi bir dünya yok baştan onu kabul etmek lazım. İlk iki maçtan sıfır puan alma ihtimalin de az değil ama gaza gelip 4-6 puan alıp Bodo’ya yenilme ihtimalin de çok az değil.

En kritik maçlar Liverpool’la Atletico arasında kalan maçlar. O 4 maçta 6 puan bence çok iyi olur ama adam gibi oynarsak ben başka şeyler çıkacağını da düşünüyorum.

Uza şimdi

Türk Dil Kurumuna göre kelimenin sonuna getirilen “de” eki bağlaç görevini üstleniyorsa her daim ayrı yazılır. Yani siz de kelimesi her zaman “siz de” şeklinde yazılmalıdır. Bu bilgiler ışığında siz de doğru yazılışı şu şekildedir:

• Siz de (doğru kullanım)
  • Sizde (yanlış kullanım)
de birleşik olmalı, yapay zeka yanlış yönlendiriyor

Bundesligayi tod vermiyor artik nerde yayinlaniyor? Frankfurt macina bakmak lazim bugun

Geri
Üst Alt