Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.636
- 29.790
- 2.993
Futboldan bu kadar anlayacaksın işte

"Liverpool eski Liverpool değil" dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool yerine Dortmund filan olsaydı çok iyiydi. En ümitsiz olduğum maç o. City ve Liverpool çıkart zaten kadro kalitesine bakarsanız neredeyse en iyisi biziz.
Liverpool hariç gayet güzel bir kura.
Abi 3 transfer yapsak da kolay değil ki işimiz. Hem City hem Liverpool’la hem de Atletico’yla oynamak heyecanlandırmıyor mu seni ben bayıldım, bunları çekince eski günler geldi aklıma.Kadroya güven yok ,hala ciddi eksiklerimiz var ve 1 2 transferden bahsediyor tavukcu
Geniş kaliteli kadro kurmazsak işimiz zorlasir
Benimde hoşuma gitti yalan degil ama ne yalan söyleyeyim lige cok etki etmemesinide düşünüyorum o yüzden geniş tskim cok önemliAbi 3 transfer yapsak da kolay değil ki işimiz. Hem City hem Liverpool’la hem de Atletico’yla oynamak heyecanlandırmıyor mu seni ben bayıldım, bunları çekince eski günler geldi aklıma.
Aynennnnn öyleAjax'i yenemezsek bence kapatalim dukkani.
Vasat topcular dolu genc sistem takimlarini yenmeye basladigimiz zaman ciddi takim olacagiz.
Bodo, Ajax, Frankfurt, Monaco... bunlari artik bu saatten sonra uzebilmemiz lazim..
Liverpool City Madrid de artik gazla fln..
City i yenip bodo ya evde yenilmeye hazır mıyızCity 0
Liverpool 1
Atletico 1
Frankfurt 1
Bodo 3
Ajax 3
Monaco 1
Union 3
O mevzu bitti artıkUefaya katılmak icin sıralamada ne yapmak lazım?
Italyan takimi isterdim bendepl ekibi gelmesin lan aygır 2 tane. inter gelsin biri
L.pool forumlarinda ne diyorlar @Mert S. Yüksel üstad