GSC Haber Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

Kaç puan kaldırırız

• 0-6

• 7-12

• 13-18

• 19-24

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Liverpool yerine Dortmund filan olsaydı çok iyiydi. En ümitsiz olduğum maç o. City ve Liverpool çıkart zaten kadro kalitesine bakarsanız neredeyse en iyisi biziz.

Liverpool hariç gayet güzel bir kura.

İyi olabilirdi ama bu sefer de Arsenal, Tottenham, Newcastle dan biri gelecekti yüksek ihtimalle.. Pot 1 den 2 ingilizi bulmak daha iyi oldu..

Ajax'i yenemezsek bence kapatalim dukkani.
Vasat topcular dolu genc sistem takimlarini yenmeye basladigimiz zaman ciddi takim olacagiz.

Bodo, Ajax, Frankfurt, Monaco... bunlari artik bu saatten sonra uzebilmemiz lazim..

Liverpool City Madrid de artik gazla fln..

City - 0
Liverpool - 3
A. Madrid - 1
E. Frankfurt - 3
Bodo - 3
Ajax - 1
Monaco - 0
Union - 3

14 puan hayırlı olsun

Kadroya güven yok ,hala ciddi eksiklerimiz var ve 1 2 transferden bahsediyor tavukcu
Geniş kaliteli kadro kurmazsak işimiz zorlasir
Abi 3 transfer yapsak da kolay değil ki işimiz. Hem City hem Liverpool’la hem de Atletico’yla oynamak heyecanlandırmıyor mu seni ben bayıldım, bunları çekince eski günler geldi aklıma.

1756402007301.webp

Monaco, Franfurt, Ajax bu 3 depten birini kazanırız ama hangisi bilemem.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deplasman oyunu oynayabilecek bir kadromuz var ve Frankfurt, Ajax, Monaco oyun yapısı, hava şartları, stat atmosferi vs. derken aslında tam dişimize göre rakipler. Bodo deplasmanı olsa daha çok korkardım. Sahamızda Bodo, Union kesin galibiyet almalıyız yoksa zaten bir anlamı kalmaz. Atletico beraberlik yeter, Liverpool City kağıt üzerinde 0 yazalım, diğer 3 deplasmandan ben en az 4 puan alırız diyorum.

Abi 3 transfer yapsak da kolay değil ki işimiz. Hem City hem Liverpool’la hem de Atletico’yla oynamak heyecanlandırmıyor mu seni ben bayıldım, bunları çekince eski günler geldi aklıma.
Benimde hoşuma gitti yalan degil ama ne yalan söyleyeyim lige cok etki etmemesinide düşünüyorum o yüzden geniş tskim cok önemli
Bizim icin devamlı ucl de olmak esas hedef olmalı yani lig 1.hedefimiz şimdilik
Ucl de devamlı oldukça elbet basarida gelecek

Hemen puan tahmini yapalim fiksturu bilmede

Liv 0p
Citi 0p
Atl 1p
Frankfurt 1p
Bodo 3p
Ajax 3p
Monaco 3p
Usg 3p

Total 14 puanla ilk 24 deyiz

City 0
Liverpool 1
Atletico 1
Frankfurt 1
Bodo 3
Ajax 3
Monaco 1
Union 3

"Galatasaray'ın ortalama zorluktaki eşleşmeleriyle sonuçlanan kura çekimi.
Burası kulüpler bazında dünyanın en prestijli turnuvası ve bizim de içinde bulunduğumuz 4.torba dışında(swh) kolay rakip yok. 1.torbadan liverpool ve m.city gelmesiyle arsenal, tottenham ve newcastle gibi 3 tane neredeyse 1.-2.torba seviyesindeki takımdan kurtuldun. 1.torbadan kim gelse puan almak çok zor ama 4.torbadan newcastle gelmesi çok daha yıkıcı olurdu. hem bırak da atletico, frankfurt, ajax falan sitem etsin 4.torbadan pafos yerine gs geldi diye"

Geri
Üst Alt