Mutlu Sahin
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.553
- 1
- 313
evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında klüp başkanının önemi olmamalı daha doğrusu bir CEO gibi profesyonel hareket etmeli. Arkada bir yönetim kurulu varsa gerekirse Porto,Ajax gibi takımların futbol direktörlüğünü yapan adamlar başa maaşla getirilmeli. Neden ? En iyi scouting onlarda. Adamlar para edecek adamı çok iyi buluyorlar Ajax denilen klüp başarısız genelde ama başarı istemiyorar ki adamlar Ibrahimovic'i bul ama sat, Suarez'i bul ve sat, eski kadrolarından bahsetmiyorum bile bizde şu an yağmalama var bir takım insanlar menejerlerle işbirliği yapıp takımı yağmalıyorlar bize de çer çöp kalıyor adam satamıyoruz para etmiyorlar. Sneijder bile elimizde kaldı 1,5 sene boyunca ruh gibi oynar sonra sözleşme yenilenmez bedavaya MLS'e gider. Bizde zaten MLS gibiyiz düşük bonservisle veteran alıyoruz bir ton maaş veriyoruz günü kurtarmak adına.
20 senedir bu takım bir lanet yerli kaleci bulamadı yahu bundan daha büyük basiretsizlik mi olur ?
Bakalım takıma :
Muslera : 4 milyon Euro'ya satabiliyorsan öpüp başına koy. Acaip acaip goller yiyip duruyor Bursa maçı dışında son 1 senede kurtardığı maç 1-2 tanedir.
Semih : Biraz ilgi çekti ama potansiyeli sınırlı olduğundan elden çıkması güç.
Chedjou : Faydası bu ligde bize çok iyi ama piyasada iyi fiyata gitmez.
Melo : 31 yaşında her sene patlayıcılığı daha da azalacak. Zaten ilk geldiği seneye göre azaldı. Bu sene bizimle son senesi olması lazım artık.
Selçuk : Transfermarkt ta 8-10 milyon euro yazıyor. Nerde o enayi buna verecek ?
Burak : ....
Olcan : Cenk Ahmet Alkılıç altyapıdan çıkar bedavaya biz bunu alırız parayla. İkiside aynı tip oyuncu.
Hamit : MLS'e bile satamazsın.
Bruma'yı oynatsak bir şeyler becerse belki elden iyi fiyata çıkardı ama maalesef köreliyor zaten oynadığı oyunda ümit vermedi pek.
Sen yedirebilecek misin gururuna, dırf liselilerden kurtulacağım diye kulübün satılmasını?
Kulüp satılıpta adamların alıp eve götürecek hali yok ya. Benim için değişen çok birşey olmayacak. Ben gönül verdiğim renklere destek olmaya devam edeceğim.
Sonuç olarak çelsi taraftarı statları doldurmuyor mu ? veya ne bileyim siti taraftarı maça gitmiyor mu , forma almıyor mu ? Bunlar heralde adamlara babalarından kalmadı.
Bizim için en hayırlısı bu olacaktır. Elbette bu benim görüşüm. Herkes ne düşünür bilemem ama Galatasaray potansiyeli ile bu ülkede zengin olan çok insan gördük. Bırakın birazda zenginler bize çalışsın.
Zaten bu satış işinin olacağını pek sanmıyorum. Sonuç olarak bizim bir dernek altyapımızda bulunuyor. Çok karışık iş, taşınmazlar dernek üzerineyse eğer satın alacak kimseyi bulamazsınız. Satınca para kimin hesabına geçecek, alacak adam kimden satın alacak ? Ne şekilde değer biçecekler ? Bu iş 30 sene sürer![]()
Hocam gayrimenkullerin satılması sözkonusu değil. Öyle bir devir olamaz. Sadece futbol takımı ya da basketbol takımı gibi... Gelen başkanların ve yöneticilerin hepsine geriye dönük bir bakmanı istiyorum. Hangisi Galatasaray'a bişeyler kazandırdı. Hiç biri kendi şirketleri gibi Galatasaray'ı yönetmediler. Galatasaray'ın kazanması için hangi biri bişeyler yaptı. Genel kurula bir bak! Böyle bir genel kurul olur mu? Kurumsal bir yapıda olduğumuzu düşünüyor musun? Mesela Galatasaray kullanıma tahsis ettiği tesisler bu ipini una sermiş adamların buluşma yeri gibi.Galatasaray adasının satılması söz konusu olamaz. dünyada adası olan başka bir kulüp yok. riva arazisi ve florya tesisleri ise satılacağına aysalın dediği gibi gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi kurularak orada proje geliştirilip kat karşılığı yapılarak geliri 2 ye 3 katlanabilir. bizim başımızda vizyonsuz ve cebini düşünen adamlar olduğu sürece bu gayrimenkullerimiz atıl şekilde kalacaktır. halbuki değerlendirilip yarısıyla gelişmemiş bölgelerden tekrar arsa alımı yapılıp gelecekte yeni bir rivamız olabilirdi.
AYRICA KULÜP SATILSIN DİYEN ARKADAŞLARA ÖZELLİKLE YAZIYORUM. SİZ DE HİÇ Mİ GALATASARAYLILIK RUHU YOK. "SATILSIN BENCE, BENCE SATILMALI, KEŞKE SATILSA" VB GİBİ ŞEYLERİ GÖRDÜKÇE DELİRİYORUM. BAZI ÜLKELERİN NÜFUSUNDAN FAZLA TARAFTARIMIZ VAR BİZİM. BİRAZCIK AKLI BAŞINDA, VİZYONU OLAN ADAM GELSE, MARKA DEĞERİNİ KULLANABİLSE SATMAYA FALAN GEREK YOK. AKLINIZI BAŞINIZA ALIN. GALATASARAY IN BIRAKIN SATILMASI, AKLIN UCUNDAN BİLE BÖYLE BİRŞEY GEÇMESİNİ HAZMEDEMİYORUM KUSURA BAKMAYIN.
Hayir. Satilik degiliz biz, 100 yili asmis tarihimizi kirletmeyelim lütfen. Köklü bir takimiz, öyle de kalalim.
Kulüp satılıpta adamların alıp eve götürecek hali yok ya. Benim için değişen çok birşey olmayacak. Ben gönül verdiğim renklere destek olmaya devam edeceğim.
Sonuç olarak çelsi taraftarı statları doldurmuyor mu ? veya ne bileyim siti taraftarı maça gitmiyor mu , forma almıyor mu ? Bunlar heralde adamlara babalarından kalmadı.
Bizim için en hayırlısı bu olacaktır. Elbette bu benim görüşüm. Herkes ne düşünür bilemem ama Galatasaray potansiyeli ile bu ülkede zengin olan çok insan gördük. Bırakın birazda zenginler bize çalışsın.
Zaten bu satış işinin olacağını pek sanmıyorum. Sonuç olarak bizim bir dernek altyapımızda bulunuyor. Çok karışık iş, taşınmazlar dernek üzerineyse eğer satın alacak kimseyi bulamazsınız. Satınca para kimin hesabına geçecek, alacak adam kimden satın alacak ? Ne şekilde değer biçecekler ? Bu iş 30 sene sürer![]()
Kulübün satılmasıyla 100 yıllık tarihinin kirlenmesi arasında ben bir bağlantı kuramadım biraz açıklık getirirmisin