Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.299
- 258
- 958
Satilsin kulup sahibini avatar yaparim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satılmasına gerek yok aslında riva arazisi+Gs adası+florya tesisleri'nin arazisi satılsa bütün borçlar sıfırlanır ve büyük bir meblağda nakit kalır.Ondan sonra getir Lucescu'yu al Shaktar'dan birkaç yabancı birkaç gurbetçi kaliteli türk uçar gider bu takım! Kısaca varlık içinde yokluk çekiyoruz...
Satılmasına gerek yok aslında riva arazisi+Gs adası+florya tesisleri'nin arazisi satılsa bütün borçlar sıfırlanır ve büyük bir meblağda nakit kalır.Ondan sonra getir Lucescu'yu al Shaktar'dan birkaç yabancı birkaç gurbetçi kaliteli türk uçar gider bu takım! Kısaca varlık içinde yokluk çekiyoruz...
Sonrasini düşünmek lazim birkaç sene sonra sermaye elini çekerse kulüp kapanir ayrıca bu yuksek sermayeli kulüpler kanimca haksiz rekabete neden oluyor
Eğer kulübün yapısını Real - Barcelona gibi yapamıyorsak
diğer takımlarla yarışmak adına olumlu bakılabilir
Sonuçta en az Real kadar Barcelona kadar potansiyeli olan bir kulübüz
hatta belki onlardan bir adım öndeyiz ama farkında değiliz
Galatasaray adasının satılması söz konusu olamaz. dünyada adası olan başka bir kulüp yok. riva arazisi ve florya tesisleri ise satılacağına aysalın dediği gibi gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi kurularak orada proje geliştirilip kat karşılığı yapılarak geliri 2 ye 3 katlanabilir. bizim başımızda vizyonsuz ve cebini düşünen adamlar olduğu sürece bu gayrimenkullerimiz atıl şekilde kalacaktır. halbuki değerlendirilip yarısıyla gelişmemiş bölgelerden tekrar arsa alımı yapılıp gelecekte yeni bir rivamız olabilirdi.
AYRICA KULÜP SATILSIN DİYEN ARKADAŞLARA ÖZELLİKLE YAZIYORUM. SİZ DE HİÇ Mİ GALATASARAYLILIK RUHU YOK. "SATILSIN BENCE, BENCE SATILMALI, KEŞKE SATILSA" VB GİBİ ŞEYLERİ GÖRDÜKÇE DELİRİYORUM. BAZI ÜLKELERİN NÜFUSUNDAN FAZLA TARAFTARIMIZ VAR BİZİM. BİRAZCIK AKLI BAŞINDA, VİZYONU OLAN ADAM GELSE, MARKA DEĞERİNİ KULLANABİLSE SATMAYA FALAN GEREK YOK. AKLINIZI BAŞINIZA ALIN. GALATASARAY IN BIRAKIN SATILMASI, AKLIN UCUNDAN BİLE BÖYLE BİRŞEY GEÇMESİNİ HAZMEDEMİYORUM KUSURA BAKMAYIN.