Galatasaray'ın Yabancılara Satılmasını İster misiniz?

Takımın Yabancılara Satılmasını İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    199
Boyle dusunen biriyle tartismak zaman kaybidir.

Ali Sen, Aziz Yildirim, Sadettin Saran tamamen ayri bir dunyanin insanlari. Dedigim gibi zerre bilgin yok kuluplerin yapilariyla ilgili, basinda gorudugun bir iki resim ve haber uzerinden yanlis yorumlar yapiyorsun.

Değerli zamanını hayali kutsallaştırmalarla değerlendirerek kaybetmeyebilirsin.

İyi forumlar.

İstemem. Ha illa olacaksa da Araplar hariç olsun. Onlara satılırsa, Galatasaray ile bile mesafe girer arama. Galatasaray harici bir takım tutamayacağım için de Türk futboluyla bağ ve ilgim komple kopar.

Değerli zamanını hayali kutsallaştırmalarla değerlendirerek kaybetmeyebilirsin.

İyi forumlar.

Fener kongresi de bizimki kadar egitimli uyelerden olusuyormus. Bizim kongre uyeleri Ali Sen, Sadettin Saran, Aziz Yildirim gibi silah tuccarlariyla ayni camianin insanlariymis. Hayal goren kim acaba.

Sana da iyi forumlar "egitim neyi degistirir" diye dusunen akademisyen kardesim. Egitmenler senin gibi dusunurse egitim neyi degistirir ben de emin degilim acikcasi.

Son düzenleme:
Yerlilerin en iyilerini almak hususu benim de aklıma geldi,lakin Türkiye'de futbolu yöneten mafya(kısmen siyaset)...Alper Potuk transferini hatırlıyalım ki bu paranın da ötesinde kirli ilişkiler ağının bir tezahürüydü...

Kısacası böyle birşey olsa bile, Türkiye'deki futbol anlayışının değişmesi kanısındayım ben. Yoksa eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir,bir arap atı olamaz...

Kazakları bilmem de olayın içine rus karışırsa Türk mafyası filan dinlemezler alırlar aşağı şahsen satılmasını şu yönden isterim ki azizi her alanda tokatlayacak bir başkanımız olsun.Gerisi pekte önemli değil.

Kazakları bilmem de olayın içine rus karışırsa Türk mafyası filan dinlemezler alırlar aşağı şahsen satılmasını şu yönden isterim ki azizi her alanda tokatlayacak bir başkanımız olsun.Gerisi pekte önemli değil.

İşte kısmen de siyaset dediğim olay o...Mafya ve siyaset birlikte hareket ediyor bizim futbolda... Biri yasa ve normlar çerçevesinde,biri de futbolu kendine göre dizayn etme çerçevesinde hareket ediyor...

Hatırlayalım Demirören ne demişti : "Hepimiz aynı gemideyiz"

Bu ne demek ?

Gemiden ayrılan boğulur...

Sonuç : Ya sen gemiyi batırıp can yeleği giyeceksin(can yeleği burada sahibindir veya getirdiğin yeniliktir) ya da o can yeleğini söndürüp senin boğulmanı sağlayacaklar(siyaset ve mafya kanca atarak)...

Metaforik anlatımımın nedeni olayları daha somut açıklayabilmek bu manada...Bakın biz futbolu değiştirelim dedik Türkiye'de bize ne yaptılar...

Türkiye'de risklidir hep yenilikler maalesef..O yüzden de futbolumuz 50 yıl geri kafa olarak. Hala dernekler yasasıyla yönetilen futbol kulüplerinden nasıl bir atılım beklenebilir ki ?

Son düzenleme:
GS ı hemen bırakırım.konuşulması bıle camıamıza hakaret olur.klubu hangı amaçla kurdugu bellı olan Ali Samiyene kurtuluş savasında mezun vermeyen GS lisesı ögrencılerıne Metin Oktaya kısacası GS tarıhıne çizgı cekmek olur bu hareket.varsın şampiyon olmasın parası olmasın ama GS bızım olsun.

Fener kongresi de bizimki kadar egitimli uyelerden olusuyormus. Bizim kongre uyeleri Ali Sen, Sadettin Saran, Aziz Yildirim gibi silah tuccarlariyla ayni camianin insanlariymis. Hayal goren kim acaba.

Sana da iyi forumlar "egitim neyi degistirir" diye dusunen akademisyen kardesim. Egitmenler senin gibi dusunurse egitim neyi degistirir ben de emin degilim acikcasi.

Aslında sen de çok iyi biliyorsun ki o bir cümleyi Hürriyet misali makaslamak ile bir netice alınabilir belki ama gerçeği ortaya koymaz. Zira kastımı devamında ifade etmişim.

Eeğitimli insanlardır mesela Faşist Almanya'nın idarecileri. Ama faşist olmalarının önünde engel mi? Stalin politbürosu da Truman'ın atom bombası akrarı veren ekibi de son derec eğitimliydi.

Bu arada evet o saydığın isimlerle bizim kongre üyelerimizin temelde hiç bir farkları yok. Bu konuda beni doğru anlamışsın. Ama eğitim konusunda tek cümleyi anlamdan koparıp öne çıkarmak yakışmamış.

Ben bu konuda her zaman bu düşüncede olacağım. Galatasaray Kongresi ve yönetim yapısı değiştiği an çok ilerleyebiliriz. Şu an sadece o kongrede tepedeki büyük biraderlerin işaret ettiği kimselerin zamanı gelince öne geçtiği tiyatroyu izleriz.

Ben bu konuda her zaman bu düşüncede olacağım. Galatasaray Kongresi ve yönetim yapısı değiştiği an çok ilerleyebiliriz. Şu an sadece o kongrede tepedeki büyük biraderlerin işaret ettiği kimselerin zamanı gelince öne geçtiği tiyatroyu izleriz.

Sen demedin mi Turkiye'de butun isler boyle oluyor diye, her zaman biri isaret ediyor diye. Ben de sordum Almanlari mi uye yapacagiz diye, cevap vermedin.

O zaman senin sorunun isaret edilmesiyle degil isaret eden kisiyle. Kongrenin yapisiyla sorunun isaret eden kisi degissin diye sadece.

Son düzenleme:
Sen demedin mi Turkiye'de butun isler boyle oluyor diye, her zaman biri isaret ediyor diye. Ben de sordum Almanlari mi uye yapacagiz diye, cevap vermedin.

O zaman senin sorunun isaret edilmesiyle degil isaret eden kisiyle. Kongrenin yapisi isaret eden kisi degissin diye istiyorsun sadece.

İşaret edilmesin istiyorum. Farklı fikirlerin oluşmasını, üyeliğin daha büyük toplum kesimlerine açılmasını istiyorum. Mevcut kurallara göre malum liseden mezun olan ne olduğu veya hangi takımı tuttuğu bilinmeyen birinin üyeliğinin öyle ya da böyle Metin Oktay'dan, Hakan Şükür'den, Bülent Korkmaz'dan daha kolay ve ucuz olması kabul edilebilir mi? Bundan daha büyük bir aristokrasi, gericilik olabilir mi?

Ayrıca sadece kongrenin değil, yönetimin de değişmesi gerektiğini, yönetim üyelerinin değil sadece başkanın Kongre'den çıkmasını ve beraber çalışacağı profesyonlleri seçmesi gerektiğini düşünüyorum.

İşaret edilmesin istiyorum. Farklı fikirlerin oluşmasını, üyeliğin daha büyük toplum kesimlerine açılmasını istiyorum. Mevcut kurallara göre malum liseden mezun olan ne olduğu veya hangi takımı tuttuğu bilinmeyen birinin üyeliğinin öyle ya da böyle Metin Oktay'dan, Hakan Şükür'den, Bülent Korkmaz'dan daha kolay ve ucuz olması kabul edilebilir mi? Bundan daha büyük bir aristokrasi, gericilik olabilir mi?

Ayrıca sadece kongrenin değil, yönetimin de değişmesi gerektiğini, yönetim üyelerinin değil sadece başkanın Kongre'den çıkmasını ve beraber çalışacağı profesyonlleri seçmesi gerektiğini düşünüyorum.

Dediklerin kendi icinde celisiyor ve asil maksadini ortaya cikariyor. Ulke mi degisterecegiz ki biri isaret etmeyecek.

Ornekleri var dediginin Turkiye'de, hepsinde biri isaret ediyor ve hepsi bizden beter halde.

Biz Turkiye'nin Avrupa'da en basarili kulubuyuz. Senin dedigin gibi farkli kesimlerden uyeleri olanlarin hali ortada. Pisliklerinden Avrupa'ya gidemediler kac yil. Sana gore bizim yonetimler de ayni derecede pislige bulanmis kisiler olabilir ama Avrupali senin gibi dusunmuyor.

Takımın yabancılara satılması demek öncelikle satılması demek. Yani yabancı veya yerli seçimi yapamazsınız.
Haliyle yerliye de gidebilir yabancıya da... Yarın Aziz alırsa Ülker misali. Birleştirir Fenerle.
Sonra bir bakmışsın Wikipedia sayfasında Fenerbahçe ( 1 UEFA kupası 1 Süper Kupa ) yazıyor... Espri falan değil... Ciddi söylüyorum.
Var mı olmayacağına garanti veren...?

Ben yabancı veya yerli farketmez; Satılmasına karşıyım. Biz bu kulübe başarısı için sevdalanmadık.

Biz bu renklere 14 yıl şampiyon olamadığımız zamanlarda tutulduk, aşık olduk...

En son Özhan Canaydın'dan sonra böyle konuşuluyordu Aysal sağolsun öyle batırdı ki takımı yabancılara satılmayacak ama yabancıları kesinlikle satılacaktır Ocak ayında..

Geri
Üst Alt