Galatasaray'ın Yabancılara Satılmasını İster misiniz?

Takımın Yabancılara Satılmasını İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    199
Satılan takımların başarıları ortada. city,psg vs ŞL de ne yapmışlar. hadi psg 2.tur çeyrek final yapıyor city gruplardan çıkamıyor daha :D

Onlarda üstüne yabancı sınırı falan diye bir engel yok ama dernekler yasasıyla da zor gibi...Daha iyi futbolcular getirirsin ki bu takımlar alıyorlar,elbet başarılı ve söz sahibi olacaklardır zamanla ki şu an itibarlı da konumdalar futbolda,ciddiye alınıyorlar...Ha biz böyle birşey yapsak kesin TFF kendince gerekli önlemleri alarak yolumuza taş koyar..

Son düzenleme:
Onlarda üstüne yabancı sınırı falan diye bir engel yok ama dernekler yasasıyla da zor gibi...Daha iyi futbolcular getirirsin ki bu takımlar alıyorlar,elbet başarılı ve söz sahibi olacaklardır zamanla ki şu an itibarlı da konumdalar futbolda,ciddiye alınıyorlar...Ha biz böyle birşey yapsak kesin TFF kendince gerekli önlemleri alarak yolumuza taş koyar..

Yabanci olmasa da yerli oyuncularin en iyilerini toplariz. Gelen yabancilar da Sneijder, Drogba seviyesinde olurlar. TFF yine elinden geleni yapar engellemek icin ama yeni stada gecince nasil bir sicrama yaptiysak mali acidan biraz daha rahatlamak iyi olur bizim icin.

Hayır, sadece iş bilen adamların görev alması gerekiyor. Galatasaray'ı tek bir kişinin şirketi haline getirmek akıl karı değil.

Bize zengin rus veya kazak gelse tarik camdal gibilerine eskisehir 20 milyon fiyat bicer.

Kimin alacagi onemli acikcasi. Konsept olarak karsi degilim. Biz Malaga gibi degiliz yilda 300.000 forma satiyoruz. Dogru pazarlama stratejileriyle rahat 500.000 civarina cikar bu rakam.

Ne Chelsea, PSG, City modeli ne de mevcut aristokratik,lobici, anti-demokratik,, köhnemiş yönetim modeli.

Bayern Münich sistemi, Dortmund sistemi daha güzel örnekler bizim için.

Eski futbolculari ve sirket yoneticileri yonetmiyor mu Bayern'i?

Yöneticileri öyle de sistem olarak geleneksel taraftar temelli kulüp yapısıyla, modern bir şirketleşme sürecini beraber yönetmeleri beni cezbediyor. Yani ne kulüp tek kişinin kişisel oyuncağı ne de bizdeki gibi.

Bizde eski futbolcular olmasına gerek yok. Zira Beckenbauer kadar entellektüel hatta sadece kitap okumuş oyuncumuz bile yoktur muhtemelen. Yani bu kulübü ne Terim'in ne Uğur Tütüneker'in ne Bülent Korkmaz'ın yönetmesini istemem mesela. Bizim için başlangıç olarak uygulanması gereken sistemin tek bir başkan seçiminden sonra işlerin profesyonel staff tarafından yürütülmesi. Yönetim kurulu diye bir sistemin olmaması. Tabi senin de daha önce bildiğin üzere kongre yapısı da değişmeli fikrim var benim.

Ancak ben kulübümüzün ne tam taraftardan koparılarak tek adamın oyuncağı olmasına razı olurum ne de bu şekilde ilerleyeceğimize inanıyorum.

cem uzan gibi hasta gsli bir true billionaireden daha iyi bir candidate dusunulemez idi

Tabiki hayır. Gelecek Baskan kötü niyetli ise ne kulüp kalır ne arsa. fb'lilerin ellerine gecme ihtimalin dahi var. Ne satılması yahu :mad:

Adam akıllı futbolu seven yabancı birine satılmasını isterim.En azından şu an başımızdakilerden daha iyi olur.Yabancı birisi geldiği zamanda Galatasaray'ı Avrupa'da başarılı yapmak ister ki kendi adı da duyulsun.Yerel düzeyde başarı yabancıyı kesmez.

Yöneticileri öyle de sistem olarak geleneksel taraftar temelli kulüp yapısıyla, modern bir şirketleşme sürecini beraber yönetmeleri beni cezbediyor. Yani ne kulüp tek kişinin kişisel oyuncağı ne de bizdeki gibi.

Bizde eski futbolcular olmasına gerek yok. Zira Beckenbauer kadar entellektüel hatta sadece kitap okumuş oyuncumuz bile yoktur muhtemelen. Yani bu kulübü ne Terim'in ne Uğur Tütüneker'in ne Bülent Korkmaz'ın yönetmesini istemem mesela. Bizim için başlangıç olarak uygulanması gereken sistemin tek bir başkan seçiminden sonra işlerin profesyonel staff tarafından yürütülmesi. Yönetim kurulu diye bir sistemin olmaması. Tabi senin de daha önce bildiğin üzere kongre yapısı da değişmeli fikrim var benim.

Ancak ben kulübümüzün ne tam taraftardan koparılarak tek adamın oyuncağı olmasına razı olurum ne de bu şekilde ilerleyeceğimize inanıyorum.

Boyle yonetilen buyuk kulupler var ornek olarak Turkiye'de. Birinin her kongresi kavga dovus, oburunun de baskanlik secimleri silah tuccarlari arasinda geciyor.

Eski oyuncu profili ne kadar Beckenbauer'e benzemiyorsa, taraftar profili de Alman taraftar profiline benzemiyor bizde. Bayern'in bir farki da Bavyera sirketlerinin sahip cikmalari Bayern'e. Biz daha sponsor bulamiyoruz formaya.

Dortmund da iflas etmisti birkac yil once yanlis hatirlamiyorsam. Ne kadar ornek almamiz gereken bir kulup bilemiyorum.

kım alacak nasıl alacak kac paraya alacak aldıgı para kıme gıdecek? bır suru soru ısaretı var aysalın ıstıfasının arkasında yonetım kurulu uyelerını belırleyen A hısselerını satma gıbı bı planı vardı acaba bu ıddıalar dogru mu?

Boyle yonetilen buyuk kulupler var ornek olarak Turkiye'de. Birinin her kongresi kavga dovus, oburunun de baskanlik secimleri silah tuccarlari arasinda geciyor.

Eski oyuncu profili ne kadar Beckenbauer'e benzemiyorsa, taraftar profili de Alman taraftar profiline benzemiyor bizde. Bayern'in bir farki da Bavyera sirketlerinin sahip cikmalari Bayern'e. Biz daha sponsor bulamiyoruz formaya.

Dortmund da iflas etmisti birkac yil once yanlis hatirlamiyorsam. Ne kadar ornek almamiz gereken bir kulup bilemiyorum.

ornek almamız gereken kısmı da ıflastan sonraki yukselısınden bahsedıyor arkadaslar.ama uygulayabılen cok az takım var orası ayrı.

Geri
Üst Alt