GSC Haber Galatasaray'ın Yeni CL Listesi Belli Oldu!

la kadroya alsa bile oynamaz. Juve ile oynanacak çemişgezek ile değil. o çocuk çıkıp juve maçında ama heyecandan ama telaştan sıçsa gelip ilk küfür edecekler de sizlersiniz. Arda 2 maç hata yaptı diye ıslıklandı. Hoca genç düşmanı da taraftar sanki çok mu genç topçusuna sahip çıkıyor.

Başka yere çok tecrübeli ve tecrübesiyle çok şey katabilecek bir adam yazmak için yazılmamış olsa eyvallah dediğin mantıklı derim... Bir sürü kanat oyuncun zaten varken, 22 yaşında henüz patlama yapamamış, yine tecrübesi kısıtlı ve kiralık başka bir kanadı yazmak için yazmadılar... Sorun orada... Orta sahan kısıtlıyken... Sol kanatta Barış-Lang var, sene başında yazdığın için Kutucu var... sağ kanatta Sane-Yunus var... Artık bir bek daha aldığına göre ekstradan elinde iki kanatta da oynayan Sallai var... Lang ile jokerleşme şansı olan Barış sağ kanatta da gayet iyi oynuyor... Eren'i bazen kanatta kullanmışsın... 10 numara oynatabilir desen Juve'ye Tottenham'a Liverpool'a karşı 10 numaralı bir kadro mu yapıcaz? Muhtemelen hayır. Yapsan bile 10 numaran Yunus-Sara-İlkay'dan başkası mı olacak?? Hayır... Asprilla'ya zaten sıra gelmiyor ki oynasın... 3 kanadın cezalı olsa yine ona sıra gelmez %99... Tek orta saha transferini yazmamak olur mu birader. Tecrübesizse tecrübesiz...

Benim istediğim adamı siz bana almazsanız, sizin aldığınız adamı ben listeye almam diyor.

Alınmaması normalde skandal ama bu yönetime reva.

Orta sahaya adam gibi tecrübeli adam almadılar. 18 yaşında çocuk ile orada Juventus'a karşı bir şey yapma şansın zaten yok.
Ben de aynısını düşünüyorum. Hoca istemedi Nhag ı. Ve o nedenle de yazmadı. Olan bize oluyor durduk yere sinirleniyoruz.

Juventus maçlarında diyelim ki rezil olduk. Burada yenildik, gittik orada da 5 yedik diyelim. Bence yönetim Okan ı kovacak. 2-3 senaryo var aklımda; 1. si rte bunları tehdit etti, bu sene fener şampiyon olacak akıllı olun dedi. 2. si yönetim ile hocanın arası bozuk. 3 sü de Okan çok defansif orta saha sevmiyor. Yoksa 1,5-2 aydır transfer yok, sonlara doğru gene 3-4 rotasyona adam alıyorsun ve bunların arasında bonservis verdiğin adamı ucl kadroya yazmıyorsun. Şaka gibi.

Ben de aynısını düşünüyorum. Hoca istemedi Nhag ı. Ve o nedenle de yazmadı. Olan bize oluyor durduk yere sinirleniyoruz.

Scout ekibi değil menejer önerisi adam. O yüzden açıkçası kimsenin çok da uzun süredir tanıdığını sanmıyorum şu aşamada.

Etiketle bakmak ile suçlanabilir hoca en fazla ama Juventus’un elenmesinde payı olacak bir isim değil. Asprilla en azından gol ya da asist yapabilir bir ihtimal.

Ha diyelim bu turu geçtik Tottenham ya da Liverpool’a karşı da zaten süre bulması mucizeye bağlı.

Ligde ve kupada oynar. Yangını gereksiz görüyorum.

Burada niye alınmadı diyenler, ilk hatasında kendi linç ediyor. Ben de dahil belki buna hatta. Sakin kalamıyoruz, kalmak zorunda da değil tabi ki taraftar.

Geçen sene Lemina’nın yazılmaması çok daha büyük hataydı bana göre.

Asprilla Lang Nhaga bence doğru planlama olurdu. Boey neden yazıldı bilmiyorum. Sağ bek oynayamayacaksa Singo okey ama bunun açıklanması lazım. Böyle birşey yok diyo yönetim ve hoca o zaman neden 3 sağ bek? Ayrıca bu durumda Boey'in alınmasınında hiçbir mantığı yok. Elinde Sallai ve Singo var sonuçta. Burası açıklanması gereken yer. Hoca orta saha istemedi yada yönetimle sorun yaşadı vs durumları olduysa zaten orası kara delik. Cidden yorum yapmak bile istemiyorum

4 sag-bek yazip, orta saha yazmamak ne demek yav. Allah'im sen sabir ver.

Ngaha nerede??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Liste olayına bende kızıyorum fakat ligte şampiyonluk istiyorsak bizim ucl den elenmemiz şart haftada tek maca dusmeliyiz ,kizsakta sövsekte gercek bu.
bence gerçek bu değil daha önce CL çeyrek yapıp şampiyon da olduk fatih hoca zamanında, ki bunun avrupada birçok örneği, eğer fizik kondisyon vb diyecekseniz, o zaman oklar yine hoca ve ekibine döner, ben bakarım miilet yapıyor mu? EVET, biz daha önce bu şekil şampiyon olduk mu? EVET , eeeeee taraftar ister vallahi kimse kusura bakmasın, millet yapıyor da,daha önce biz yaptık da şimdi niye biz niye yapamıyoruz diye taraftar sorar haklı olarak

Ngaha buyuk hata. Okan sacmaladin! Tipki gecen sene Lemina da sacmaladigin gibi.

Kanatta Sane, Yunus, Lang, Baris, Kutucu, Sallai varken ve orta sahada sorunlar yasadigimiz belli olmasina ragmen gidip bir kanat daha yaziyor kadroya. Kafayi yemis.

Casa Pia’dan 18 yasinda bir oyuncu alinca hocanin gozunde degersiz oluyor ilk basta. Benfica ya da Sporting’den falan alinsaydi kadroya yazilacak ilk isim olurdu. Lemina cezali, Torreira veya Sara yerine hamle oyuncusu olarak sadece Kaan Aynan ve Ilkay var. Muthis planlama.

Juventus maçlarında diyelim ki rezil olduk. Burada yenildik, gittik orada da 5 yedik diyelim. Bence yönetim Okan ı kovacak. 2-3 senaryo var aklımda; 1. si rte bunları tehdit etti, bu sene fener şampiyon olacak akıllı olun dedi. 2. si yönetim ile hocanın arası bozuk. 3 sü de Okan çok defansif orta saha sevmiyor. Yoksa 1,5-2 aydır transfer yok, sonlara doğru gene 3-4 rotasyona adam alıyorsun ve bunların arasında bonservis verdiğin adamı ucl kadroya yazmıyorsun. Şaka gibi.
eeee toreira lemina yı niye oynatıyor o zaman? bu 2si de defans yönü ağırlıklı oyuncular

Scout ekibi değil menejer önerisi adam. O yüzden açıkçası kimsenin çok da uzun süredir tanıdığını sanmıyorum şu aşamada.

Etiketle bakmak ile suçlanabilir hoca en fazla ama Juventus’un elenmesinde payı olacak bir isim değil. Asprilla en azından gol ya da asist yapabilir bir ihtimal.

Ha diyelim bu turu geçtik Tottenham ya da Liverpool’a karşı da zaten süre bulması mucizeye bağlı.

Ligde ve kupada oynar. Yangını gereksiz görüyorum.

Burada niye alınmadı diyenler, ilk hatasında kendi linç ediyor. Ben de dahil belki buna hatta. Sakin kalamıyoruz, kalmak zorunda da değil tabi ki taraftar.

Geçen sene Lemina’nın yazılmaması çok daha büyük hataydı bana göre.
aslında pek de menajer önerisi denemez, trabzonun olai yerine bunu alacağını duymuşlar aracılar vasıtasıyla, öyle deniyor, trabzon scout ekibi keşfetmiş galiba

eeee toreira lemina yı niye oynatıyor o zaman? bu 2si de defans yönü ağırlıklı oyuncular
Lemina yı elinden gelse stoper oynatacak. Ayrıca lemina yı oynattığı zaman toreira yı bi tık ileri atıyor. İyi bir lemina olduğunda hatırlarsın toreira gol atıyordu.

Şöyle bir şey de olabilir. Aspirilla kiralanırken şampiyonlar ligi kadrosuna ekleme garantisi verilmiştir. Sonra son günler nhaga alınınca verilen sözden dönülememiştir. Ama nereden bakarsan bak, aptalca bir durum. Ben olsam boey'i eklemezdim. Sallai ve singo var zaten, juve maçlarına sallai başlar tahminimce, hadi onu öne attı diyelim, singo oynar.

Tahminimce Okan Nhaga'ya razı değilken son anda mecbur kalıp tamam dedi. Onu listeye yazmaması, maçta oyuna almaması, sanırım bir Lemina vakası daha yaşamaktayız.

Geçen gün bir haber vardı Nhaga idmanda coşmuş millet şaşırmış diye. Bu doğruysa yani listeye yazmadığı akşamın sabahında adam idmanda coştuysa onu Juventus maçlarına kadar oynatmaz. Dün de yorulan Toreira'nın yerine onu almamıştı.

Sanırım durumumuz bu Juve sonrasına kadar oynatmaz. Aksi halde kamuoyu önünde herif coşarsa kendisini çok zor günler bekler. Egosu incinir.

Geri
Üst Alt