İlyas Karaca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2015
- 4.492
- 3.277
- 1.523
Ekli dosyayı görüntüle 314848
En sevmediğim sistem 3 lü defans
Kanat koymayı unutmuşsun bence okan hocanın aklında bu var renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 314848
En sevmediğim sistem 3 lü defans
yav naciTaraftar sahip çıkmiyor , küfürde eder edecektir yani de şu taraftar fazla abartılıyor tamamen anlık bugün sövdügü adama , yarın övedebilir ikiside çok önemli değil yani olmamalı.
Bunu Genç adama empoze edecek adamda takım hocası tüm o oyuncularla birlikte çalısıyor ediyor ona bu güveni verdikten sonra taraftar sövse ne olacak taraftar osimhene bile sövüyor. Listeye almak oynamasa bile deger verdigine dair bir isarettir mesela.
Bu is bir süreç işi karpuz yada kavun değilki eleman oturacak durdugu yerde birden günün birinde otururken caicedo olacak.
Okan hoca bununla uğraşmak istemiyor kim uğrasacak bu süreçle diye sallıyor. Genç düşmani demek bir hakaret değil doğru bir tabir olur yüzden.
Lizbon karşısında oynamasa haklısın derdim. Ayrıca bu çocuk senin sözleşmeli oyuncun, kiralık filan değil. Dolayısıyla al o kadroya o havayı solusun alışsın. Gerekirse son 3-5 dk oynat. Tecrübe olur gelişimine katkı eder.la kadroya alsa bile oynamaz. Juve ile oynanacak çemişgezek ile değil. o çocuk çıkıp juve maçında ama heyecandan ama telaştan sıçsa gelip ilk küfür edecekler de sizlersiniz. Arda 2 maç hata yaptı diye ıslıklandı. Hoca genç düşmanı da taraftar sanki çok mu genç topçusuna sahip çıkıyor.
Uefa döneminin canlı yaşamış hatta tribünde samiyende yaşamış biriyim yaşımda fazlasiyla yetiyor ,bu yazılanlar dogru olsa bile ben bugünü düşünerek konuşuyorum, mevcut hoca ve de mevcut başkan yapısıyla avrupada basari imkansiz o yuzden ivedilikle elenip lige odaklanmali şampiyonlugu alip sene sonu yeni bir yönetim.ve avrupa başarısı da istiyorsak emery inzaghi tarzı bir winner hoca getirmeliyiz, mevcut yönetim hoca ve kadrosunu çoğu mac seçen oyunculardan olan takimin 2 3 kulları götürme imkanı yok bu 4 senedir boyle ve ben bunu 4 senedir hep söylüyorum, gun gelir şartlar değişir ozaman avrupada ışık görürüz ozaman herkesten fazla destek oluruz ama su an şampiyonluk 1.oncelikYa başlatmayın şampiyonluk için Avrupa'dan elenelim muhabbetlerine... Gidin FB'yi tutun o zaman... Bu takımın kuruluş amacı Türk olmayan takımları yenmek. Kuruluş amacı size uymuyorsa tutmayın bu takımı... GS başkanı, yönetimi, hocası, oyuncusu ve siz taraftarı da hepsi iki kulvarı beraber götürmeyi öğrenecek... Hatta başkan falan öğrenmiyorsa siz böyle demeyip öğreten taraf olacaksınız... Hiçbir şartta bunu salalım diğeri için demeyeceksiniz... Boğulursa da öyle boğulacak Galatasaray hep... Ama en azından adımlarını planlarını ona göre atmayı öğrenecek... Neredeyse her sene bu lafı tekrar ederek şu aptallıklara örtülü meşruiyet vermeyin... Hayat kısa... Bu takımın Avrupa'da zirvelere çıktığını bir kere daha görmek istiyorsak benim ömrümde taş çatlasa 40 şans var... Sizin de olsun olsun 50-60 olsun... O da maksimum... Birer birer aptalca harcıyorlar bu şansları... Birini daha göz göre göre harcadılar... Üstelik iyi kötü dişimize göre bir rakip çekmişken... Dün yalan liste sızınca eh demiştik yine fena değil bazı soru işaretleri olsa da... Gittiler kalbine hançer vurdular... Bu kararları verenlerin nasıl bir kafası, nasıl bir beyni var anlamak imkansız...
insanın sinirini bozan da bu ya rtas. her sezon avrupa yük haline geliyor ve ligi kaptırmayalım korkusu başlıyor. akıllanmayan bir hoca ve rezil bir yönetim var.Liste olayına bende kızıyorum fakat ligte şampiyonluk istiyorsak bizim ucl den elenmemiz şart haftada tek maca dusmeliyiz ,kizsakta sövsekte gercek bu.
Abdullah 2 oyun üst üste hata yapsın naga verilecek tepkileri bir düşün. Adam sporting e karşı oynadı ama casa pia gibi bir takımda oynadı. Bebe bize geldiğinde sosyal medyada takip eden insan sayısı bizim stadın yarısı gibi bir şeydi. He hoca belki yine basit maçlarda da oynatmaz ama o baskı daha 18 indeki bebeye birden verirsen hayata bile küsebilir. Basit maçlarda oynatmazsa gel beraber sövelim hocaya.Lizbon karşısında oynamasa haklısın derdim. Ayrıca bu çocuk senin sözleşmeli oyuncun, kiralık filan değil. Dolayısıyla al o kadroya o havayı solusun alışsın. Gerekirse son 3-5 dk oynat. Tecrübe olur gelişimine katkı eder.
Ama asprilla hem bölge şişkin asla oynayamaz ve gerek yok ona, hem de senin bonservisli topçun değil. Çok iyi oyuncu olabilir bonservisini de alabiliriz bilemem ama şu an değil. Orta sahada (juve ilk maç) 3 oyuncu oynayacak ve 3 oyuncu var elinde. Allah korusun biri sakatlansa, orta saha olmayan ve futbolun kendisini bıraktığı kaan var. Nhaga’nın oyuna katacağı hız ve enerji bile yeterdir. Kaan olsa da (kırmıza görmezse) olmasa da (kırmızı görmese de) oyuna etkisi 0 olacak..
Gözden kaçırdığın bir husus var, aslında iletinin içinde de yazıyorsun (italik kısım) ama yine gözden kaçıyor, maalesef şampiyonluk başarı olarak görünüyor ve şampiyon olan teknik ve idari yönetime kimse git demiyor. Sorunumuz bu.Uefa döneminin canlı yaşamış hatta tribünde samiyende yaşamış biriyim yaşımda fazlasiyla yetiyor ,bu yazılanlar dogru olsa bile ben bugünü düşünerek konuşuyorum, mevcut hoca ve de mevcut başkan yapısıyla avrupada basari imkansiz o yuzden ivedilikle elenip lige odaklanmali şampiyonlugu alip sene sonu yeni bir yönetim.ve avrupa başarısı da istiyorsak emery inzaghi tarzı bir winner hoca getirmeliyiz, mevcut yönetim hoca ve kadrosunu çoğu mac seçen oyunculardan olan takimin 2 3 kulları götürme imkanı yok bu 4 senedir boyle ve ben bunu 4 senedir hep söylüyorum, gun gelir şartlar değişir ozaman avrupada ışık görürüz ozaman herkesten fazla destek oluruz ama su an şampiyonluk 1.oncelik
Zaten illa oynatsın demiyorum ki. Tecrübe gerek, o saha o müzik o atmosfer onu alıştıracak güçlü kılacak nereye geldiğini nasıl bir beklentinin olduğunu anlayacak topçu. Bugün olmazsa yani bu duyguyu yaşamazsa yarın çok geç olacak.Abdullah 2 oyun üst üste hata yapsın naga verilecek tepkileri bir düşün. Adam sporting e karşı oynadı ama casa pia gibi bir takımda oynadı. Bebe bize geldiğinde sosyal medyada takip eden insan sayısı bizim stadın yarısı gibi bir şeydi. He hoca belki yine basit maçlarda da oynatmaz ama o baskı daha 18 indeki bebeye birden verirsen hayata bile küsebilir. Basit maçlarda oynatmazsa gel beraber sövelim hocaya.
Uefa döneminin canlı yaşamış hatta tribünde samiyende yaşamış biriyim yaşımda fazlasiyla yetiyor ,bu yazılanlar dogru olsa bile ben bugünü düşünerek konuşuyorum, mevcut hoca ve de mevcut başkan yapısıyla avrupada basari imkansiz o yuzden ivedilikle elenip lige odaklanmali şampiyonlugu alip sene sonu yeni bir yönetim.ve avrupa başarısı da istiyorsak emery inzaghi tarzı bir winner hoca getirmeliyiz, mevcut yönetim hoca ve kadrosunu çoğu mac seçen oyunculardan olan takimin 2 3 kulları götürme imkanı yok bu 4 senedir boyle ve ben bunu 4 senedir hep söylüyorum, gun gelir şartlar değişir ozaman avrupada ışık görürüz ozaman herkesten fazla destek oluruz ama su an şampiyonluk 1.oncelik
Bunu futbolcu bazına indirmek kanımca doğru değil, bence bu tercihe en azından benim eleştirim futbolcu ile ilgili olduğu kadar mevki olarak sıkıntılı.Asprilla umarım bu tercihin doğruluğunu ispatlar.