GSC Haber Galatasaray'ın Yeni CL Listesi Belli Oldu!

Bir şey dediğim yok ya hakkımız olsa da izleseydik ama herkesin sağlıklı olduğu yerde dördüncü alternatif o pozisyonda şimdilik kadroda olsa bile sahaya atmayacaktı gerçek bu.
Artık singo mingo şapkadan tavşan çıkaracak olası bi aksilikte. Lemina yok ilk maçta çoğumuz unutuyoruz bunu

Sizin yapacağınız işin içine turbun acı suyunu sıkayım... Yönetim gibi de... Teknik heyet gibi de.... Yani arada kızdığım oluyordu ama ilk kez teknik heyete de bu kadar bilendim... Hiç mi kafanız çalışmıyor birader ya... en az 3'ü sağda en az 3'ü solda oynayabilen 5 TANE KANAT VAR ZATEN ELİNDE... 6. kanadı yazsan ne olacak... Umarım Torreira-Lemina oynayamaz da, Kaan-Sara-İlkay falan çıkarız Juve deplasmanına ve 8 tane yeriz... İlk kez Avrupa maçı için beddua ediyorum bu takıma....

Ek: Ulan Salla'yi de unutmuşum... En az 4'ü sağda, en az 4'ü solda oynayabilen 6 kanat varmış elinde... 7. kanadı yazmış akıl izan yoksunları...

Sizin yapacağınız işin içine turbun acı suyunu sıkayım... Yönetim gibi de... Teknik heyet gibi de.... Yani arada kızdığım oluyordu ama ilk kez teknik heyete de bu kadar bilendim... Hiç mi kafanız çalışmıyor birader ya... en az 3'ü sağda en az 3'ü solda oynayabilen 5 TANE KANAT VAR ZATEN ELİNDE... 6. kanadı yazsan ne olacak... Umarım Torreira-Lemina oynayamaz da, Kaan-Sara-İlkay falan çıkarız Juve deplasmanına ve 8 tane yeriz... İlk kez Avrupa maçı için beddua ediyorum bu takıma....
Ilk maç yok lemina zaten

Liste olayına bende kızıyorum fakat ligte şampiyonluk istiyorsak bizim ucl den elenmemiz şart haftada tek maca dusmeliyiz ,kizsakta sövsekte gercek bu.

Bir Nhaga ile bahar gelmeyecek. Hocam kendisinden beklendiği gibi cesur bir karar vermiş. Sorumluluğu almış göreceğiz Juve maçında içeride nasıl top oynayacağız.

Nhaga? Hazır görmemiş ve baskıyı kaldıramayacağını düşünmüş olabilir hoca

Juventus maçı için millet Singo, Sallai falan yazıyor orta sahaya, rezalet olur ama bundan daha kötüsü de var. Eğer Okan hocayı biraz tanıdıysam Kaan'ı kupa maçında 90 dakika boşuna tutmadı, kendince Juve maçına hazırlamaya çalışıyor. Rize deplasmanında da bolca süre verecektir. Hiç şüphem yok Juve maçında Kaan - Torreira orta sahası göreceğiz.

IMG_20260206_145551.webp

En sevmediğim sistem 3 lü defans

Liste olayına bende kızıyorum fakat ligte şampiyonluk istiyorsak bizim ucl den elenmemiz şart haftada tek maca dusmeliyiz ,kizsakta sövsekte gercek bu.

Ya başlatmayın şampiyonluk için Avrupa'dan elenelim muhabbetlerine... Gidin FB'yi tutun o zaman... Bu takımın kuruluş amacı Türk olmayan takımları yenmek. Kuruluş amacı size uymuyorsa tutmayın bu takımı... GS başkanı, yönetimi, hocası, oyuncusu ve siz taraftarı da hepsi iki kulvarı beraber götürmeyi öğrenecek... Hatta başkan falan öğrenmiyorsa siz böyle demeyip öğreten taraf olacaksınız... Hiçbir şartta bunu salalım diğeri için demeyeceksiniz... Boğulursa da öyle boğulacak Galatasaray hep... Ama en azından adımlarını planlarını ona göre atmayı öğrenecek... Neredeyse her sene bu lafı tekrar ederek şu aptallıklara örtülü meşruiyet vermeyin... Hayat kısa... Bu takımın Avrupa'da zirvelere çıktığını bir kere daha görmek istiyorsak benim ömrümde taş çatlasa 40 şans var... Sizin de olsun olsun 50-60 olsun... O da maksimum... Birer birer aptalca harcıyorlar bu şansları... Birini daha göz göre göre harcadılar... Üstelik iyi kötü dişimize göre bir rakip çekmişken... Dün yalan liste sızınca eh demiştik yine fena değil bazı soru işaretleri olsa da... Gittiler kalbine hançer vurdular... Bu kararları verenlerin nasıl bir kafası, nasıl bir beyni var anlamak imkansız...

Juventus maçı için millet Singo, Sallai falan yazıyor orta sahaya, rezalet olur ama bundan daha kötüsü de var. Eğer Okan hocayı biraz tanıdıysam Kaan'ı kupa maçında 90 dakika boşuna tutmadı, kendince Juve maçına hazırlamaya çalışıyor. Rize deplasmanında da bolca süre verecektir. Hiç şüphem yok Juve maçında Kaan - Torreira orta sahası göreceğiz.
Manu maçını öyle yediydik usta. Okan Buruk büyük hoca, rakibi kitleyecek.

Nhaga ilk 11 oynasın o maçta diyen yok ama sonradan enerji katması adına oyuna girebilirdi
Genç oyuncuya güvenmiyorsa,adam gibi transferi yapacaklardı o zaman

Bu adam lemina varken gitti cuesta'yı yazdı yani düşüncelerinde derin mantıklar falan yok

Kaan falan var şimdi :d yesin deplasmanda 2.sarıdan kırmızıyı da üçlemeyi tamamlayalım

Yine orta saha yok. Sizin yapacağınız işin… İlk maç bir icat görürüz artık

Bu sene kendisini çok eleştiriyorum ve Kocaeli maçından beri de hiç güvenmiyorum ama bu sefer doğruyu yapmış. Lemina' nın Juventus maçında oynamayacağı belliyken, istediği adamı almayıp, 18 yaşında ne idüğü belirsiz birini orta saha transferi diye millete kakalamaya kalkarsan hocan da listeye yazmaz. İyi yapmış.

Ya siz şaka mısınız? Bonservis verip aldığın kendi topçunu neden yazmazsın arkadaş?

Her şeyi geçtim orta saha mevkisinde sayısal olarak eksiğiz. Bu kadar kanat alternatifi varken neden yani?

Vallahi artık kafayı yiyeceğim. Bir teknik ekibin bir tane bile mantıklı kararı olmaz mı?

Locatelli, Mckennie ve Thuram'a karşı İlkayla çıkmayı düşünen bir okan buruk futbol aklına pardon akılsızlığına ben tüm benliğimle karşı çıkıyorum.

Geri
Üst Alt