Galatasaray'ın Yıldızına Servet

15m veya daha çok teklif eden varsa satılmalı aksi takdirde takımda kalsın. Böyle oyuncuları her sezon alabilsek neyse ama kolay kolay bulunmuyor. Yerini doldurmak da önemli. Gidip kariyerli diye 34-35 yaşında emektarı zengin edeceksek ne anladık anasını satayım

Newcastle United’ın G.Saraylı Rodrigues’le ilgili raporları ortaya çıktı. Futbolcu için yazın resmi teklif yapılacak.
İNGİLİZ ekibi Newcastle United uzun süredir G.Saraylı Rodrigues transferi için araştırma yapıyordu. İngiliz basını, kulübün yıldız futbolcuyla ilgili hazırladığı raporları ortaya döktü.
Haberlere göre; gözlemcilerin kulübe gönderdiği incelemeler son derece olumlu. Bu transferle ilgili olarak G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz’in 30 milyon eurodan aşağı bir bonservis bedelini kabul etmeyeceği daha önce yazılmıştı. Ada temsilcisi, yaz transfer döneminde resmi teklifte bulunacak. İlk etaptaki rakamın ise 20 milyon euro civarında olacağı yazıldı.

(Hürriyet)

Yazmıştım 25 milyon euro olacak ve borç ödemede kullanılacak diye sırada belhanda-selçuk-linnes-carole-cavanda ve sözleşmesi biten oyunculardan açılacak bütçeler var.

Sözleşmesi bitenler kısa vadeli borçlarımızı, belhanda-ndiaye-selçuk-linnes-carole-cavanda uzun vadeli yükümlülüklerimizi düşürüyor. Ama en önemlisi yerlerine yenilerini almamak şimdi diyeceksiniz ki nasıl niye uefaya ünal the botox gibi 40 kişilik liste mi veriyorsun?

23 kişi yeter öz yetiştirme 8 kişi çıkar 2000 kuşağından kalan 15 kişinin 10 yabancı olsun ve kiraya kimseyi verme, hem hakan balta-umut gündoğan-günter-cavanda-carole oynadı mı ki bu sezon? :)

Kalan 5 futbolcun da bir zahmet türk liginden olmasın sadece 1'i yedek kaleci olabilir diğer 4 kişi; eren-sinan-tolga olsun 1 tane daha gurbetçiyle birlikte...Yeniçerilere hayır!!! Ya gurbetçi ya altyapıdan olacak ki "ağabeyler" bozamasınlar gençleri ve kreuzberglileri :)

Çoğunluk beğenmezken takımın kanat özellikleri en yüksek oyuncusu olduğunu söylemiştim de dalga geçmişti bazı çok bilmişler.

Ancak (Keşke) 20 milyon gibi rakamlar masaya konulduğu anda bunun düşünülecek tarafı kalmaz. Daha fazlasını koparmak için gönülsüz gibi davranmak ayrı konu ama böyle bir fırsat çıkarsa kaçırmak net enayilik olur.

'Efenim, onu gönderir de yerini dolduramazsak?'. Böyle bir mantık yok, çoğunlukla yanlış transferler yapıldı diye böyle devam edeceğini düşüneceksek, Gary kalsa ne, gitse ne zaten?...

Çoğunluk beğenmezken takımın kanat özellikleri en yüksek oyuncusu olduğunu söylemiştim de dalga geçmişti bazı çok bilmişler.

Ancak (Keşke) 20 milyon gibi rakamlar masaya konulduğu anda bunun düşünülecek tarafı kalmaz. Daha fazlasını koparmak için gönülsüz gibi davranmak ayrı konu ama böyle bir fırsat çıkarsa kaçırmak net enayilik olur.

'Efenim, onu gönderir de yerini dolduramazsak?'. Böyle bir mantık yok, çoğunlukla yanlış transferler yapıldı diye böyle devam edeceğini düşüneceksek, Gary kalsa ne, gitse ne zaten?...
Murat Urhan Rahmi Aslan Yiğit Karagöz Berat Yesir

Bu rakamlara satılır.Bende begeniyorum ama yaş seneye 29 olacak.

Gerçekten 20 verilirse düşünmeye gerek bile yok. Yeri dolmayacak bir futbolcu değil. Özelikle büyük maçlarda.

belhanda + rodrigues = 35m€ güzel olur.

Yoo öyle birşey demedin beyinsizin teki diyordun

Bu Alemin Tek Kralı

Yazmıştım 25 milyon euro olacak ve borç ödemede kullanılacak diye sırada belhanda-selçuk-linnes-carole-cavanda ve sözleşmesi biten oyunculardan açılacak bütçeler var.

Sözleşmesi bitenler kısa vadeli borçlarımızı, belhanda-ndiaye-selçuk-linnes-carole-cavanda uzun vadeli yükümlülüklerimizi düşürüyor. Ama en önemlisi yerlerine yenilerini almamak şimdi diyeceksiniz ki nasıl niye uefaya ünal the botox gibi 40 kişilik liste mi veriyorsun?

23 kişi yeter öz yetiştirme 8 kişi çıkar 2000 kuşağından kalan 15 kişinin 10 yabancı olsun ve kiraya kimseyi verme, hem hakan balta-umut gündoğan-günter-cavanda-carole oynadı mı ki bu sezon? :)

Kalan 5 futbolcun da bir zahmet türk liginden olmasın sadece 1'i yedek kaleci olabilir diğer 4 kişi; eren-sinan-tolga olsun 1 tane daha gurbetçiyle birlikte...Yeniçerilere hayır!!! Ya gurbetçi ya altyapıdan olacak ki "ağabeyler" bozamasınlar gençleri ve kreuzberglileri :)

Bir oyuncuyu 20-25 milyonlara satıp yerine 5-6 milyona gelecek vadeden ve ileride geliştirip tekrar satabileceğin bir adama yatırım yapmıyorsan geriye gidiyorsun demektir. Umarım sadece oyuncu satıp borç kapatma yoluna gidilmez.

Hem siz demiyor muydunuz Riva Florya parası gelince borç kalmayacak ee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Garry'nin bu sezon yakaladığı çıkış çok değerli. Ancak böyle devam etmesinin garantisi yok. 20 milyon ve üzerindeki her teklif ciddi düşünülmelidir. Sonuçta mali olarak rahat bir pozisyonda değiliz. Türkiye gibi sadece futbol oynamanın yetmeyeceği bir yerde de bu tarz satışlarla her daim çarkı döndürmemiz mümkün.

27 ye bu iş biter

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yoo öyle birşey demedin beyinsizin teki diyordun

Bu Alemin Tek Kralı

Takip etmen güzel de iyi takip edememişsin, başkasıyla karıştırıyorsun herhalde. Bu sezonki performansının çoğunuzun bayıldığı Bruma' dan daha üstün olduğunu ilk söyleyen de benim burada, şimdi üşenirim mesajları arayıp bulmaya...

Ha, zekasıyla öne çıkan bir futbolcu değildir. Bu fırlaklık ve gayretine ilaveten oyun zekası da çok yüksek olsaydı bu yaşında STSL de olmazdı zaten;)...

Bir oyuncuyu 20-25 milyonlara satıp yerine 5-6 milyona gelecek vadeden ve ileride geliştirip tekrar satabileceğin bir adama yatırım yapmıyorsan geriye gidiyorsun demektir. Umarım sadece oyuncu satıp borç kapatma yoluna gidilmez.

Hem siz demiyor muydunuz Riva Florya parası gelince borç kalmayacak ee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

evet dedim yazdığım yazıda nasıl borç bittikten sonra 1 katrilyonumuz olur kasamızda sorusunu arıyordum zaten şampiyonlar ligi şampiyonluğu hayal değil demek için yıldız yaşlı oyuncu alalım kasadaki parayla diye...

Geri
Üst Alt