Galatasaray'ın Yıldızına Servet

aramızda paranın lafı olmaz Newcastle masaya 50 milyon euro koysun biz ihtiyacımız kadar alırız:D

Haberin gerçek olduğunu düşünmek istiyorum
Madem 20 mil. € vermeye razılar Tok satıcıyı oynayıp "oyuncu çok formda bir sezon geçirdi şampiyonluğumuzda önemli rol oynadı(inşallah) 30 mil. € 'dan aşağısını kabul edemeyiz" diyelim

Birazda biz kazanalım şu transfer işlerinden yeter artık yıllarca hep zararda olan taraf biz olduk ...

Her sene 2 topçu satarsak 30 a 30 sene sonra borç biter evet
Katılıyormusun yoksa alay mı ediyorsun tam anlayamadım :D

3 senede 135-150 Mil Avro yapar.

Tabi 20-25 fiyatlar elde etmek lazım.
Bunun için Badou vs satimiz oyuncular ama iyi çıkması şart... Referans için.

Son düzenleme:
25-30 Milyon iyi para bundan asagi satmak aptallık olur

Garry öyle veya böyle sene sonunda satılacak

Hücum olarak iyi olduğumuz maçların hepsi Garry Rodrigues 'in iyi olduğu maçlar. Ne olursa olsun yerini çok iyi bir kanat oyuncusu ile doldurmamız gerekiyor ...

Bu yıl faydalı olsa da epi topu 1 sezonluk oyuncu kariyerinni hiç bir dönemi bu tarz patlaması olmamış .. Oyun zekasında ciddi sıkıntılar var yaşı 27 2 sene sonra bu rakamlar hayal olur..25 civarına gönderebilirsek gayet iyi..

Ndiaye yarim sezonluk oynayip 18e gitti

Sakın ceza yeme bak :D bu sefer en kritik maçları da kaçırır,sezonu kapatırsın :D tahkime itiraz da edemezsin daha :asd22:

Yok hayatta yapmam. Dönüsüm ile kadiköyde berabere kalip, bjknin yenilmesini sagladim. Bizim beceriksizler sagolsun, galibiyetden ettiler totemimi

Bu yıl faydalı olsa da epi topu 1 sezonluk oyuncu kariyerinni hiç bir dönemi bu tarz patlaması olmamış .. Oyun zekasında ciddi sıkıntılar var yaşı 27 2 sene sonra bu rakamlar hayal olur..25 civarına gönderebilirsek gayet iyi..

Bruma kac sezon basarili oldu ? Hem denizde kum EPL takimlarinda para, cakacaksin kazigi :D Adamlar Tosunu satti 27 ye

Ndiaye yarim sezonluk oynayip 18e gitti

Ndiaye işine zaten akıl sır erdiremiyorum bizm için önemli bir futbolcuydu çünkü yedeği selçuk-tolgaydı.. Sanırım devre arası kimse iyi topçusunu satmak istemediği için Ndiayeye kaldılar yoksa 18e ne adamlar alınabilir

Ndiaye işine zaten akıl sır erdiremiyorum bizm için önemli bir futbolcuydu çünkü yedeği selçuk-tolgaydı.. Sanırım devre arası kimse iyi topçusunu satmak istemediği için Ndiayeye kaldılar yoksa 18e ne adamlar alınabilir

Adamlar artik tanilmayan oyunculara bile 15+ basiyor. Gary cl nde oynayip, kisin teklif gelirse, 25+ bile satariz

15-20 arası kabulümdür. Çok iyi rakamlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt