Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyormusun yoksa alay mı ediyorsun tam anlayamadımHer sene 2 topçu satarsak 30 a 30 sene sonra borç biter evet
Bu yıl faydalı olsa da epi topu 1 sezonluk oyuncu kariyerinni hiç bir dönemi bu tarz patlaması olmamış .. Oyun zekasında ciddi sıkıntılar var yaşı 27 2 sene sonra bu rakamlar hayal olur..25 civarına gönderebilirsek gayet iyi..
Sakın ceza yeme bakNdiaye yarim sezonluk oynayip 18e gitti
fazla uzaga gitme renktas burnumuzun dibindeki aminu umar rahatlikla kanati ele gecirir
Sakın ceza yeme bakbu sefer en kritik maçları da kaçırır,sezonu kapatırsın
tahkime itiraz da edemezsin daha :asd22:
Bu yıl faydalı olsa da epi topu 1 sezonluk oyuncu kariyerinni hiç bir dönemi bu tarz patlaması olmamış .. Oyun zekasında ciddi sıkıntılar var yaşı 27 2 sene sonra bu rakamlar hayal olur..25 civarına gönderebilirsek gayet iyi..
Olsun,hiç yoktan iyidirYok hayatta yapmam. Dönüsüm ile kadiköyde berabere kalip, bjknin yenilmesini sagladim. Bizim beceriksizler sagolsun, galibiyetden ettiler totemimi
Ndiaye yarim sezonluk oynayip 18e gitti
Bruma kac sezon basarili oldu ? Hem denizde kum EPL takimlarinda para, cakacaksin kazigiAdamlar Tosunu satti 27 ye
Ndiaye işine zaten akıl sır erdiremiyorum bizm için önemli bir futbolcuydu çünkü yedeği selçuk-tolgaydı.. Sanırım devre arası kimse iyi topçusunu satmak istemediği için Ndiayeye kaldılar yoksa 18e ne adamlar alınabilir
Yok hayatta yapmam. Dönüsüm ile kadiköyde berabere kalip, bjknin yenilmesini sagladim. Bizim beceriksizler sagolsun, galibiyetden ettiler totemimi