Galatasaray'ın Yıldızına Servet

evet dedim yazdığım yazıda nasıl borç bittikten sonra 1 katrilyonumuz olur kasamızda sorusunu arıyordum zaten şampiyonlar ligi şampiyonluğu hayal değil demek için yıldız yaşlı oyuncu alalım kasadaki parayla diye...

Hedef Sampiyonlar Ligi Sampiyonlugu degil her sene oralarda olabilecek surdurulebilir bir sistem ve kadro kurmaktir. Yaslilara paralari gomup sonra tekrar borca harca girip ayni sikintilari yasamak ne kadar dogru? Istikrarin oldugu yerde basari gelir. Bizim artik her sene ilk 2 ye de oynamamiz lazim ligte. Sampiyonluga oynayamadigimiz her senede orta siralara oynuyoruz. Taraftar da cabuk soguyor. Acikcasi boyle olmamasi lazim. Aksi taktirde yeniceri misali 1 ileri 2 geri 2 ileri 1 geri hep yerimizde sayiyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20 civarı bir para alıp güzel bir transfer stratejisiyle Avrupa için kaliteli ve geniş bir kadro kurulabilir...

Hedef Sampiyonlar Ligi Sampiyonlugu degil her sene oralarda olabilecek surdurulebilir bir sistem ve kadro kurmaktir. Yaslilara paralari gomup sonra tekrar borca harca girip ayni sikintilari yasamak ne kadar dogru? Istikrarin oldugu yerde basari gelir. Bizim artik her sene ilk 2 ye de oynamamiz lazim ligte. Sampiyonluga oynayamadigimiz her senede orta siralara oynuyoruz. Taraftar da cabuk soguyor. Acikcasi boyle olmamasi lazim. Aksi taktirde yeniceri misali 1 ileri 2 geri 2 ileri 1 geri hep yerimizde sayiyoruz.

Valla müco bir kere şampiyonlar ligi şampiyonu olalım kafi zaten şampiyonlar ligine en çok katılan takımız ne gerek var her sene gruptan çıkmaya biz sadece futbol takımı değiliz aynı zamanda kültür-eğitim kurumuyuz ayrıca 11 olimpik branş ve 1 de zihinsporu şubemiz var. Borcumuz olmasın bir de yanında avrupa şampiyonlar ligi şampiyonluğumuz olsun yeter hem ikinci kez dünya 1 numarası oluruz hem de dünya kulüplere katılır istatistik olarak%90 oranında da avrupalılar şampiyon olduğuna göre orada da şampiyon olur 30 sene fenerlileri kanser ederiz :)

Valla müco bir kere şampiyonlar ligi şampiyonu olalım kafi zaten şampiyonlar ligine en çok katılan takımız ne gerek var her sene gruptan çıkmaya biz sadece futbol takımı değiliz aynı zamanda kültür-eğitim kurumuyuz ayrıca 11 olimpik branş ve 1 de zihinsporu şubemiz var. Borcumuz olmasın bir de yanında avrupa şampiyonlar ligi şampiyonluğumuz olsun yeter hem ikinci kez dünya 1 numarası oluruz hem de dünya kulüplere katılır istatistik olarak%90 oranında da avrupalılar şampiyon olduğuna göre orada da şampiyon olur 30 sene fenerlileri kanser ederiz :)

Yanlis anlama ama bu sekilde 1 seferlik basarilar benim hayat gorusume ters oldugu icin katilamiyorum kaldi ki kurucumuz Ali Samiyen amacimizi Turk olmayan takimlaro yenmek diye belirtmis. 1 sene yenmek diye kisitlamamis. Kaldi ki bana ne Fener’den onlari kudurtmaktan. Bizim hayat amacimiz Fenerli arkadaslari kudurtmak mi yoksa bir spor kulubu olarak basarili olup dunyaya adini duyurmak mi?

Sonraki satışta yüzde 20 Paok kulübüne gidecek bunu da dikkate almak lazım...Adamlar uyanık sen Bruma da koymuyorsun şöyle bir madde ...

Sonraki satışta yüzde 20 Paok kulübüne gidecek bunu da dikkate almak lazım...Adamlar uyanık sen Bruma da koymuyorsun şöyle bir madde ...

Bruma ve menajeri gemi azıya almıştı, son senesiydi ve bu sene sonunda avucumuzu yalayacaktık. Allahtan Leipzig talip oldu da hatırı sayılır bir bonservis bedeli alındı. Gary için ödenen bonservis Bruma için ödenenin 1/4 ü. Doğru bir kıyas değil. Ki Bruma' nın değerine değer kattığı da yok hani...

Bruma ve menajeri gemi azıya almıştı, son senesiydi ve bu sene sonunda avucumuzu yalayacaktık. Allahtan Leipzig talip oldu da hatırı sayılır bir bonservis bedeli alındı. Gary için ödenen bonservis Bruma için ödenenin 1/4 ü. Doğru bir kıyas değil. Ki Bruma' nın değerine değer kattığı da yok hani...
Brumanın birkaç yıl içerisinde önemli bir transfer yapmayacağını kimse bilemez renkdaş oyuncu çok genç ve gözönünde bir ligde forma giyiyor...Sonraki satışta örneğin yüzde 10 koymak istesen Leipzig sırf bu madde için mi vazgeçecekti almak için çok istekliydiler o dönemde kesinlikle transfer politikalarımızda hatalar vardı alırken gerekenden fazla para verdik satarken de daha iyi şartlarda satışlar yapmayı beceremedik...

Ben sportif başarı isteyen bizim gibi kulüplerin yıldızlarını hemen satmalarına anlam veremiyorum. Eminim ki Rodrigues satılırsa o parayla son yıllarını yaşayan marka, yıldız futbolcu alınacak... Misal Robben gibi bir oyuncu. Scout'un iyi değil. Yerine ucuz, genç, kaliteli alamıyorsun. Ne diye satarsın! Bruma ve Ndiaye satışı en doğru oyunculardı ama Rodrigues sportif anlamda büyük kayıp olur.

Şimdi ekonomist arkadaşlar gelip ekonomimizin kötü olduğu ve bunu yönetmenin futbolcu satışlarından geçtiğini söyleyecektir. O zaman da şampiyonlar ligi gibi hayaller kurmayalım. Her sene değişen kemik oyuncularımız yüzünden Östersunds maceralarını yaşamaya devam edelim.

Öyle zaten.Ya taraftar mali durumu sallamadan transfer isteyecek bununla tatmin olacak parasına vb. takılmayacak ya da mali durumu önemsiyorsa ŞL'de rekabetçi olma fikrinden vazgeçecek.

20 milyon euro gibi bir teklife hayir demek olmaz

20'den az olmamali

Brumanın birkaç yıl içerisinde önemli bir transfer yapmayacağını kimse bilemez renkdaş oyuncu çok genç ve gözönünde bir ligde forma giyiyor...Sonraki satışta örneğin yüzde 10 koymak istesen Leipzig sırf bu madde için mi vazgeçecekti almak için çok istekliydiler o dönemde kesinlikle transfer politikalarımızda hatalar vardı alırken gerekenden fazla para verdik satarken de daha iyi şartlarda satışlar yapmayı beceremedik...

senaryoyu anlatayim: brumayla anlasip vazgececeklerdi 12.ayda yani 6ay öncesinden masaya oturup bedava kacacakti...bruma bize nankörlük yapti elimiz mahkumdu, ayrica bruma ne oynuyorki görceksiniz leipzig o bölgeye parayi basip bi kanat getirecek brumada yedege mahkum kalacak!

Geri
Üst Alt