Galatasaraylı Fatih Resmen Yuvasına Döndü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftar istediğinden fazlasını buldu,degerini bilmeli şimdi.memnun olmayanlar foruma girmeyebilir...

Az çok belli. Aniden kaliteli bir futbolcuya evrilmesine ihtimal veremiyorum!:mad:...

3.6 milyon euro alacak kadar kaliteli değil, Sneijder'in yerini dolduracak adam hiç değil, ama kalitesiz de değil bence. Müzmin psikolojik(konsantre olamama vs) sorunları var gibi, ben de umutsuzum ama bir ihtimal Terim ile toparlar diye içimde bir umut yok desem yalan söylemiş olurum. Kazık bir şekilde girmiş, hemen elden çıkarılamayacağına göre bir şekilde faydalanmak gerekiyor. Umarım Terim başarır.

Son düzenleme:
Fatih Terim tüm takım ile toplantı istedi. Terim yarın tüm takım ile toplantı yapacak. (beIN Sports)

Belhandayi döv hocam

inşallah taffarel de geri döner de şu bizim kovayı adam eder tekrardan.

Başkan bozuntular ile çalişmaya alişik oldugu için Dursunla da bir şekilde çalişir artik

iki tarafin da son kursunu , basari gelir mi gelmez mi bilemem ama son atis bu
Valla evet dönemsel olarak son kurşun gibi görünebilir ama koskoca GS kulübü bu seviyeye indirgenemez, kesin olan taraf Terim. Onun son kurşunu, gideceği başka yer yok aslında burada bile olmayabilirdi.

son kurşun falan değil,yeni dönemin ilk kurşunu bu.fatih hoca genç maşallah..

Imparator oley imparator oley imparator oleyyy..

Yarından itibaren yine yabancı sınırlaması konuşulur.

Sinan Bilginin korkusunu biliyoruz o kurşunlar arenada tutuğu tinerci takımına saplanıcak rahat ol sergenim

ya fatih , birakalim bu sacmaliklari artik bana kalirsa ,ben G.Sarayliyim , besiktasin da allah mustakini versin (bela okumayalim cuma cuma simdi) , ama baydi yeter artik

her elestirimizde GS dusmani , her ovgumuzde kartal , kus mus olmuyoruz

baydi bu muhabbet , tamam konustuk gulduk ettik de her muhabbete katmaya gerek yok , konular kirleniyor bosu bosuna bu tartismalarla

Fatih Terim’in attığı 'Nerede kalmıştık' tweeti, Twitter Türkiye tarihinin en çok etkileşim alan tweeti oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt