Galatasaraylı Futbolcuya Başbakan'dan Uyarı!

Açıkçası baştan şaka yollu takılmıştır da insanlar kendisine duyduğu tepkiden dolayı biraz abartmıştır sandım. Videoyu izleyince gördüm ki çocuğu rencide etmemesi yetmemiş bir de Demirören ve Terim'i derhal ayağına çağırtarak çocuğu adeta şikayet etmiş.

Yani yorum yapasım yok, ayıp falan bilmiyor zaten makam sahipleri. Demirören'in beyinsiz olduğunu biliyoruz da Terim'in de öğrencisi aşağılanırken el pençe divan durup "napayım" dercesine boynunu bükmesi kendisine yakışmayan davranışlar zincirine bir halka daha eklemiş.

Adam kendisini ülkenin sahibi zannettiği gibi, bireylerin de sahibi zannediyor!

Kimin ne yediğine, ne içtiğine, ne yaptığına karışmak bir başbakanın işi değil!

Ya ben rte düşmanı olduğum için bana öyle geliyor olabilir ama tarafsız gözle bakan biri söylesin şu görüntü kral ve yanındaki yaverlerini andırmıyor mu bu adam halkın başbakanı değil mi çevresindeki herkes el pençe divan duruyor yanındaki adamlarda sıradan halkta değil federasyon başkanı ile bu ülkeye mal olmuş milli takımlar td ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama normal değil bu görüntüler.

Abartmıyorsun renkdaş gerçekler maalesef . Yakında şeriat getirecek cumhurbaşkanı olursa . O zaman daha kötü olacak maalesef :(

Ya ben rte düşmanı olduğum için bana öyle geliyor olabilir ama tarafsız gözle bakan biri söylesin şu görüntü kral ve yanındaki yaverlerini andırmıyor mu bu adam halkın başbakanı değil mi çevresindeki herkes el pençe divan duruyor yanındaki adamlarda sıradan halkta değil federasyon başkanı ile bu ülkeye mal olmuş milli takımlar td ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama normal değil bu görüntüler.

baska bir yerde görmedim böyle bisey, bende düsmanim, ama o yüzden düsmanim iste...türkiyede olanlar normal degil.. biseyler bozuk

Fasistler tek tip insan görmek ister. Bu böyledir. Hitler de böyleydi.

Jeton 2 saniye sonra düstü, saglik maglik diye kivirdi. Dövmeye neden karsi oldugunu herkes biliyor. Kivirmaya gerek yok.

Ft'ye bak hey gidi hey biz seni ne sanmışız nasılda aldanmışız

sahadaki artist artist hareketleri kime güvenerek yapıyor sanki.. böyle sağlam yalaka olmasaydı ordu maçında sahaya girdiğinde ömür boyu men edilirdi..

karaktersiz orta okul çocuğu gibi anca arkasında biri varken artistlik yapıyor..

podolski-merkel-kabine.jpg

Gavur Almanya'nin basbakani nekadar rahat. RTE ile selfie cekmeye insan korkuyor.. Suna baksana Fatih hocam diyor, yol üstü bir de kirmizi hali sermedigi kalmis Terim'in..

podolski-merkel-kabine.jpg

Gavur Almanya'nin basbakani nekadar rahat. RTE ile selfie cekmeye insan korkuyor.. Suna baksana Fatih hocam diyor, yol üstü bir de kirmizi hali sermedigi kalmis Terim'in..

Biz medeniyetten çok uzaktayız. O yüzden batılı toplumların boyunduruğu altında yaşamaya mahkum vaziyetteyiz. Bu durumu değiştirebilecek olan irade halkın kendisindedir. Ama bu halk medeni olmamayı seçiyor, bu yüzden hak ettiği biçimde yönetiliyor.

bu terim bi daha büyük Galatasaray'ımıza hoca olursa fenerli olacağım.. bu kadar aşağılık duruma da düşülmez arkadaş..

RTE gençlere dövmelerini silin diyeceğini, gidip içindeki kötülükleri silsin...

en çok fatih terim'e üzüldüm.seni milyonlar imparator diye çağırsın ama Rte nin önünde soytarı durumuna düş yazık Rte çağırınca nasıl iki büklüm koşuyor 70 milyon tl adama neler yaptırıyor Rte bizim bilal'i bi forvette dene dese kadroya alacak işte türk futbolu kimlere emanet.

Her ne kadar nefret ettiğim bir zat olsada söyledikleri doğru. Fakat şeytan ayrıntıda gizli Terim'i gördünüz mü müdürünün yanına giden memur gibi...

Sorun zararlı yapmayın demesi değil, uzattıkça uzatıyor işi. Üstüne FT ve YD'ye şikayet ediyor.

Sen böyle ortamda başarı çok beklersin.

Terim el pençe divan durmuş bu kadar yalaka oldugunu bilmiyordum onceden.

Kurtulmamız iyi oldu yollar kesişmez bir daha umarım

adam iyi ki tüm takımı sıraya dizip oruç tutuyorlar mı diye ağızlarını açıp bakmamış!!

Geri
Üst Alt