Galatasaraylı Futbolcuya Başbakan'dan Uyarı!

Yorumları okumadım ama sınayder kaçsın kurtaraın kendisini denmediyse kapatın başlığı gitsin.

Berk Tweet atmış ben dövmelerimle mutluyum her birinin ayrı anlamı var sildirmeyi de hiç düşünmüyorum diye.

Brue3_mCEAAAlML.png

Brezilya-Kolombiya maçında FIFA'dan Fenere mesaj var :rolleyes:

2399345_big-lnd-1-kopya.png

Yemin ederim bizim kıraathane sahibi faruk abinin babasının ölü nasihatlerinden beter.. 2 dk katlanılmaz videoya zor dayandım arkadas

Twiter'da denk geldi. Şu resim bile herşeyi o kadar iyi gösteriyor ki! Yazıklar olsun. Fatih Terim'i, Fatih Terim yapan şey Galatasaray'a yapılan bu şerefsizliklerin yanında oldun ya hocam sana da diyecek pek bişey bulamıyorum.

BruU5HhIcAESlG0.jpg:large

İlk zamanlar çok abartıldığını düşünüyordum Terim'in üzerine gidilince fazlasıyla. Ama aynı sekilde fazlasıyla hakediyormuşsun hocam. Bu Galatasaray'a atılan en büyük kazıklardan biridir. İlk zamanlar tüm suçu Terim'in üzerine atanlar onu söylemleriyle fazlasıyla dile getirenler vardı, şu anda da o zamanki gibi düşünsem de affedilmeyeceksin Terim!

Allah'a şükür tökezlesek bile kalkmasını kükremesini çok iyi biliriz. Olmasan bile, ama bu taraftar bu yaptığını unutmaz hocam unutmaz.

Seni sen yapan bu armaya ihanetindir bu. Durduğun yere bak ya bi bak!

Şu başlığı her defasında Galatasaraylı futbolcudan Başbakan'a Uyarı diye okuyorum..o günleri görür müyüz acaba?

Sent from my iPad using Tapatalk

Tüpçünün suratına bak. Nasılda görevini yerine getirmiş sadık yalaka ifadesi var... :31:

Adam ne demiş ya nasihat vermiş çokta iyi yapmış helal olsun.

ne kımıl adamlarsınız be kimi beğeneceksiniz çok merak ediyorum.

helal olsun Tayyip Erdoğan, dövmeler gerçekten de bir sporcu hatta bir insan için sağılksal açıdan berbat bir uygulamadır.

Fatih Terime gelince o en başından beri böyle bir adamdı, bundan 2-3 yıl öncesine kadar böyle söylemiş olsydık ergen tayfası burda bizi kuş ilan ederdi, onun için kırın bacaklarınızı oturun bi yerinizin üstüne bu saatten sonra:)

helal olsun Tayyip Erdoğan, dövmeler gerçekten de bir sporcu hatta bir insan için sağılksal açıdan berbat bir uygulamadır.

Bende diyorum senin gibi söylediğinde bişey yok zaten bb'ın. Ama eli ayağı o kadar çok herşeyin içindeki artık milletin sabrı kalmadı bu adama karşı en ufak kıvılcım yangın çıkarıyor.

Bir ülke düşünün futbolda sadece BB'ın sözü geçiyor, nası özerk bir kurum bu TFF biri bana bunu açıklasın?

O yukardaki fotograf çok şeyi anlatıyor zaten anlayana.

Buradaki olumsuz eleştirilerin bunla hiç alakası yok.

Kanıtla

Türk milletinin bu başkalarına karışma olayına kıl oluyorum. Adam isterse bütün vücuduna dövme yaptırır. Kanser yapıyorsa bile hasta olacak olan o, acı cekecek olan o sana ne? Sen kimsin? Anası mısın babası mısın? Bunu bu konu özelinde değil birçok konuda söylüyorum. Rahat bırakın insanları yahu. Sana zarar vermediği sürece ne bok isterse yapar sana ne?

Türk milletinin bu başkalarına karışma olayına kıl oluyorum. Adam isterse bütün vücuduna dövme yaptırır. Kanser yapıyorsa bile hasta olacak olan o, acı cekecek olan o sana ne? Sen kimsin? Anası mısın babası mısın? Bunu bu konu özelinde değil birçok konuda söylüyorum. Rahat bırakın insanları yahu. Sana zarar vermediği sürece ne bok isterse yapar sana ne?

Hadi onu da geçtim; Bunu neden kameralar önünde yaparsın ki. Gencecik çocuğu neden rencide edersin.

Şimdi sanki Türk Sporunun tek sorunu bu muş gibi...

Sen ki şu ülkenin futbolundaki şike damgasını adeta daha koyu mürekkeple vurduransın.

Sen ki yabancı basında bile "Hükümet Fenerbahçeyi ve şikeyi savunuyor koruyor" başlıklarını attıransın

Söylenecek o kadar söz var ki neyse...

boyle birsey demesindeki problem herkesin icinde rencide etmesi bence, tek alip konussa daha iyi olurdu diye dusunuyorum

ayrica eski hocamiz ne diyelimki guzel seyler yasattin bize ama olmadi hocam yazik

En sinir olduğum şey biyere gidence orda bulunan şahısların sadece seni ilgilendiren bişeyine karışmasıdır. Edep önemli edep.

Geri
Üst Alt