Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 623
Eskiden Beyoğlu'na takım elbisesi olmayan giremezdi mirim. @Tahir Mahir Koç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz daha köşede utanç duyBu nasıl bir cehalet, nasıl bir fanatikliktir? utanç duydum
Emir kipi kullanma hocam. Gerilme. Sinirini gerginliğini akşama sakla.Bakış açın yanlış. Efendilik, elitlik gibi elbiseleri çıkar öyle düşün son yazdığın cümleyi. Rakip taraftara tabiki kızacağız. Objektif olmayı bırak bir kenara.
Ben sakin sakin tenis izler gibi maç izlemiyorum. Çok da sakin değilim izlerken. Ama maç dışı rakibe yönelik saçmalıklara karşıyım. Ben maç sonunda olası bir yenilgide mal duruma düşmekten hoşlanmadığım için rakibe tek söz etmem.Eskiden Beyoğlu'na takım elbisesi olmayan giremezdi mirim. @Tahir Mahir Koç
Bu nasıl bir cehalet, nasıl bir fanatikliktir? utanç duydum
Barbalıktan başka bir şey değil, Ancak ortadoğulu az gelişmiş, fanatik, cahil, medeniyetsiz insanların ortaya koyabileceği bir pratik
Katılıyorum! Fişek ne öyle fakir gibi? Füze atmalıydık madeniyet göstergesi olarakBarbalıktan başka bir şey değil, Ancak ortadoğulu az gelişmiş, fanatik, cahil, medeniyetsiz insanların ortaya koyabileceği bir pratik