Galatasaraylı Taraftarlar, Barcelona Kafilesini Uyutmadı

Fayda sağlamaz az yapmışlar 4 bir yanda bir yandan havai fişek bir yanda davul olmalıydı.

Futbolun doğasında var böyle şeyler. Saha içinde de var. Ramos mesela Salah'ı sakatlamadı mı? Materazzi, Zidane'ı oyundan attırmak için bacısına sövmedi mi? Adams, Hagi'yi durdurmak için çirkeflik yapmadı mı? Aşırıya kaçılmadığı sürece bu tip şeyleri holiganlık olarak görmüyorum ben.

Neyi tartışıyorsunuz yav bizede yaptılardı aynısını zamanında oluyor bunlar yani.

bildim bileli bunu yapar Türk taraftarlar. Yeni bir şey değil.. Konu biz olunca saldırıyorlar tabii.

1647508592956.png

ts

1647508657239.png

Bakış açın yanlış. Efendilik, elitlik gibi elbiseleri çıkar öyle düşün son yazdığın cümleyi. Rakip taraftara tabiki kızacağız. Objektif olmayı bırak bir kenara.
Emir kipi kullanma hocam. Gerilme. Sinirini gerginliğini akşama sakla.

Eskiden Beyoğlu'na takım elbisesi olmayan giremezdi mirim. @Tahir Mahir Koç
Ben sakin sakin tenis izler gibi maç izlemiyorum. Çok da sakin değilim izlerken. Ama maç dışı rakibe yönelik saçmalıklara karşıyım. Ben maç sonunda olası bir yenilgide mal duruma düşmekten hoşlanmadığım için rakibe tek söz etmem.

Bu nasıl bir cehalet, nasıl bir fanatikliktir? utanç duydum
Barbalıktan başka bir şey değil, Ancak ortadoğulu az gelişmiş, fanatik, cahil, medeniyetsiz insanların ortaya koyabileceği bir pratik
359942.jpg

Geri
Üst Alt