Galatasaraylı Taraftarlar, Barcelona Kafilesini Uyutmadı

Manyak bir şey yav, sullivanı izleyerek sevmiştim. Beşiktaşta bkmnin altında bilardocu var bi de bostancıda var arasıra oynamaya çalışırdık ama yok oynanacak şey değil deyip bilardoya devam etmiştim. Minnacık toplar vurulmuyor bile
hah işte o herifin maçıydı. spiker çok övüyordu onu ama genç rakibi fenaydı.

müthiş sport

Havaalaninda maskelerle siyah kiyafetlerle falan karsilamak lazimdi az yapildi bence

Büyük ayıp! Polis otelin içine alması gerekirdi

Eskiden Ali Sami Yen'e yabancı takımların geliş yolu üzerinde yumurta atılıır , otobüs sallanırdı büyük maçlarda özellikle...

bu devirde öyle olmasın tabide (cezası vs vardır illaki) ama uyutmama o kadarda abartılacak bri şey değil. Ayıplamıyorum. inceden vermişler işte stadda nasıl bir taraftar olacağını.

Eskiden Ali Sami Yen'e yabancı takımların geliş yolu üzerinde yumurta atılıır , otobüs sallanırdı büyük maçlarda özellikle...

bu devirde öyle olmasın tabide (cezası vs vardır illaki) ama uyutmama o kadarda abartılacak bri şey değil. Ayıplamıyorum. inceden vermişler işte stadda nasıl bir taraftar olacağını.
Aslında düşündüm de medyanın abartısı olabilir. Yarım saat gürültü yapıp gitmişlerdir. Güvenlik güçleri de zaten izin vermez.
Ayrıca kaynak Oda TV. Tam bir abartı merkezi.

Kaldıkları otel düzgün bir otelse ses içeri girmez. Yaptığımız utançla kaldık biz.

Ayrıca; Rezalet skandal barbarlık.

Abi gözünü seveyim, sen niye sürekli eski İstanbul beyefendisi kıvamında postlar atıyorsun? Barbarlıkmış. Adamlar milyon euro kazanıyor. Sanki taraftarlar gidip adamların ırzına geçmiş gibi yazıyorsun.

Abi gözünü seveyim, sen niye sürekli eski İstanbul beyefendisi kıvamında postlar atıyorsun? Barbarlıkmış. Adamlar milyon euro kazanıyor. Sanki taraftarlar gidip adamların ırzına geçmiş gibi yazıyorsun.
İstanbul Beyefendisi değilim ama ben bu tip şeyleri sevmiyorum. Bu yaptığımızı haklı buluyorsak o zaman derbilerde rakım taraftara hoparlör konmasına kızmayalım.

İstanbul Beyefendisi değilim ama ben bu tip şeyleri sevmiyorum. Bu yaptığımızı haklı buluyorsak o zaman derbilerde rakım taraftara hoparlör konmasına kızmayalım.

Bakış açın yanlış. Efendilik, elitlik gibi elbiseleri çıkar öyle düşün son yazdığın cümleyi. Rakip taraftara tabiki kızacağız. Objektif olmayı bırak bir kenara.

Geri
Üst Alt