GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

Bu sorumlulugu siz bana izafe ediyorsunuz , ben kendimde boyle bir sorumluluk gormuyorum ki

sorumluluk duymam icin menfaatim olmasi lazim , ben de cogu kisi gibi menfaat pesinde kosan biri degilim

buna ragmen imkanim varsa onerge verilip disari atildigim divan toplantilari dahil katilim gosteririm ama milli mac ve mis gibi antalya sahilleri ya da kibrista lordlar gibi agirlandigim kumarhaneler varken tutup da sonucu bastan belli oylama icin istanbulda kalmam

Niye kongre üyesi oldun peki sen, kongre üyesi olmak sorumluluk üstlenmeyi gerektirir.

İkincisi adam seçildi diye veya burada o zaman desteklendi diye kulübün içine sıçsa bile ses çıkarılıp istifa çağrısı yapılmayacak mı yada istifa etmesi bir erdem olarak gerekmeyecek mi. Şu dangalak postlarına bir son ver ve tahrik etme insanları. Küfür yemek mutlu mu ediyor seni.

Guya imzalayip buraya koyacakti goremedik hala.

1500 olunca acele gonderir heralde rüzgara dogru savrulan adam.

Son düzenleme:
Esas sıkıntı taraftar yönetim arası koordinasyon. Başkanla direk muhattap olamıyorsun,forum örneği verilmiş bugün burada yönetimden herkese dilediğiniz gibi sallıyorsunuz ve dikkate alınıyor bunlar, böyle şeffaf yapıların olması çok zor. Tabii burası basit bir forum ama Oğuz Serdar dönemindeki gibi de davranabilirdi yöneticiler.

Dursuna müdahil olabilecek yapı yönetim ve kongre. Dursun kendisi bile lider kimlikli bir adam değilken yönetiminde lider kimliğini hiç göremiyorum. Kongrede ise çatlak sesler çoluk çocuk olarak geçiştiriliyor biz elitiz diyorlar.

O kadar elittiniz Adnan Polatın ibra edilmediği kongrede yapılan hareketleri yapan babam mıydı?

Yakın zamanda yapılan mali ve idari ibra edilen kongreden sonra hiç bir kongre üyesinin laf etmeye hakkı yoktur, gidip çatır çatır indirmeleri gereken adamı güçlendirerek başımıza kaktılar. Orada bitiremediysen imzayla zartla zurtla hiç bitiremezsin.

bir-cisim-yaklasiyor-efendim-capsi.jpeg

Gunaydin beyler, bugun de devam ediyoruz durmak yok, bu secim karari oyle yada boyle cikacak insallah.

Galatasarayeniden‏ @gsyeniden
Kenetlendikçe güçlenen Camiamızda üye tanıdığı olan herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse,Galatasarayımız için güzel günler yakındır

1600 imza toplansa başka bir çıkış yolu bulurlar. Boşuna ümitlenmeyin.

:D.
örnek tatlı olmuş hoşuma gitti. devamını da getirebileceğim çünkü.

evet Emrah=Dursun ama bunun İnan Kıraç'ı var, bilmem ki mi var. Hepsi de mevcut burada. Eğer öyle bir durum olsa anında müdahale edilir, edildi de zamanında

Çünkü her zaman birden fazla kontrol mekanizması olmalı, buranın sahibi var en başta aşırı bir noktaya gitmediği sürece ellemez. Kerim var, Sertaç var, ben varım, fiilen ortalıkta olmasak da kaos anında müdahil oluruz ki dediğim gibi yeri geldi birbirimize de müdahale ettik.

Dursun gibi adamlar olur, olacaktır. Ama seçtik ne yapalım diye bir düzensizlik, bir kontrolsüzlük olmaz.

Ha diyeceksin ki kontrol mekanizması durumdan memnun ise ne yapacaksın. O da kontrol mekanizmasının çalışmadığını gösterir o zaman onu da değiştireceksin. Onu kim değiştirecek iki yol var ya büyük patron devreye girecek ya da normal ve beklenen olan mekanizmanın dişlileri, ben yapamıyorum diyip çekilecek.

her ikisinin de olduğu oldu burada mesela ama %99 ikincisi oldu. ha bunun üzerine diyeceksin ki o adamlarda öyle bir düşünce yok çünkü işin içinde para çok, çıkar çok, o zaman elbette haklısın ama bu da taraftar (üyeler) olarak tüm sözleri ve eylemleri haklı kılar bana kalırsa.
Bir futbol kulübü, bu zamanlarda bir "stakeholder" prensipi ile yürütmesi şart; başarı için.

Emrah Yıldırım derin GSC'in ilk kurbanı olacak galiba.

Benim merak ettiğim asıl soru , Emrah Dursun ise Mehmet Özbek kim acaba Danyal Artemis olabilir mi?

Bu konuya Sinan Bilgin 'in açıklık getirmesini bekliyoruz.

Bir futbol kulübü, bu zamanlarda bir "stakeholder" prensipi ile yürütmesi şart; başarı için.

tabii ki
İşler kötüye giderken yeri gelince para gidiyor, yeri gelince marka değerim gidiyor, reklamlarım düşüyor diye hesap soran sahipler olursa tabii ki her şey daha düzenli gider.

bizim denetim mekanizmasının derdi pazar günü bedava döner pilav var mı sorusundan ibaret olduğu için reklammış, markaymış umurlarında değil. bir tane 1219 yaşında adam vardı mesela pomoski mi ne bir futbolcu almışız tipinden belli arızalı demişti. bu adam denetim mekanizması işte, dayı kendini denetleyecek durumda değil.

Orda burda başkan adayıyım dolaşanlar neden sus pus? Çünkü onların da ipleri birilerinin elinde. Onların işareti olmadan su içemezler

tabii ki
İşler kötüye giderken yeri gelince para gidiyor, yeri gelince marka değerim gidiyor, reklamlarım düşüyor diye hesap soran sahipler olursa tabii ki her şey daha düzenli gider.

bizim denetim mekanizmasının derdi pazar günü bedava döner pilav var mı sorusundan ibaret olduğu için reklammış, markaymış umurlarında değil. bir tane 1219 yaşında adam vardı mesela pomoski mi ne bir futbolcu almışız tipinden belli arızalı demişti. bu adam denetim mekanizması işte, dayı kendini denetleyecek durumda değil.
adamın vücudu en az 20 senedir prostat yönetiyor , beyin elini çekmiş idareden ne yaparsın..

Geri
Üst Alt