Galatasaraylılık Bu Değildir

Kavgadan, küfürden uzak bir tribün ortamını herkes ister. Ama bunu yapabilmek adına hedef küçültmek, mücadeleye ara vermek gibi şeyler söylemek hoş değil.

Sanki bahane arıyormuşuz gibi algılanıyor. Ya da ben öyle anladım.

Basketbolda küfürü de futbol seyircisine karşıyım da herşeyde de ua yapmıştır diyerek suçu atmak çok cins birşey,niye bu kadar büyüttü Ergin Hoca onu anlamıyorum ama bu sene mutsuz gerçekten Ergin Hoca,en az bizler kadar Galatasaraylı olduğunu her zaman söyliyor hocamız,yönetimin basketbola artık biraz ilgi duyup,Ergin Hocanın yanında olması lazım,zamanında Oktay Hocanın da yanında olunmamıştı...

Terimi Zehirlediniz Atamanı yedirmeyiz sonuna kadar destek

Güzel açıklama olmuş umarım amaç tehdittir eğer kapatmayı düşünüp küfürü bahane ediyorlarsa terbiyesizlik olur.

Ua denen çapsızlara da el atsalar süper olacak.

Galatasaraylılık Bu Değildir

Dün oynanan Galatasaray Liv Hospital – Lokomotiv Kuban maçında bir grup seyircimizin Galatasaraylılığa hiç ama hiç yakışmayan çirkin tezahüratları tüm camiamızda derin bir üzüntü yaratmıştır. Ancak bu yakışıksız davranışlar ne yazık ki bir süredir var olan bir sürecin bardağı taşıran son damlası niteliğindedir.

Kimdir bu gruplar? Amaçları nedir? Salon sporlarımıza bulaşan bu seviyesiz ve provokatif davranış tarzı yıllardır iftihar ettiğimiz taraftar duruşumuza nasıl sızmıştır? Hangi hakla Galatasaray’ı bu duruma düşürmeye cesaret edebilmişlerdir? Bu davranışın arkasında kimler vardır? Galatasaray’ı temsil etmenin gerektirdiği sorumluluğunu nasıl unutabilmişlerdir? Davranışlarını Galatasaray terbiyesi ile nasıl bağdaştırmaktadırlar? Bu çirkin tezahürata karşı duran hocamız Ergin Ataman’a yapılan terbiyesizlik nasıl açıklanabilir? Kendimizden başka bir dostumuzun olmadığı bir ortamda, bu davranışların sonuç olarak Galatasaray’ı içerden vurmak anlamına geleceği ne zaman anlaşılacak? Bugün bu sorular bizim için kaçırılmış bir galibiyetten çok daha önemlidir.

Bu davranışlara alet olanların bilmeleri gerekir ki, bu ülkeye pek çok spor branşını olduğu gibi basketbolu da Galatasaray tanıştırmış, gelişmesi için yaklaşık 90 yıldır emek vermiştir. Galatasaray tarihinin en önemli destanları basketbolda yazılmıştır.

Dünkü olayları unutmak istiyoruz ama ne kadar unutmak istesek de bir zaman alacağı kesin. Bu nedenle tüm taraftarımıza bu davranışların bize yakışmadığını ve yaklaşık bir senedir yapmış olduğumuz uyarı ve temennileri bir kez daha hatırlatmak istiyoruz ve devam etmesi halinde gerekirse bu gurur duyduğumuz branşımızda hedef küçültmek veya bir süre mücadeleye ara vermek için ilk Genel Kurulumuzdan yetki istemeye gidecek kadar kararlılık içinde olduğumuzu üzülerek belirtiriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Galatasaraylılık Bu Değildir - 17.01.2014 15:38 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

10 numara açıklama olmuş, altına imzamı atarım.

Galatasaraylılıktan nasibini almamış yönetimdende böyle bir açıklama beklenirdi.

Şu yazı resmen fiyaskodur.

Şerefsiz şikecilerin, medyanın, hakemlerin şu ortamda neden cirit attığının göstergesidir bu yönetim.Bizim daha çok canımızı yakarlar.

Ergin Atamana gelince evet canlı yayında bu konuda uyarırsın fakat bu adama küfür edilmesi neden bu kadar zoruna gidiyor. Nedir bu yaygara..

Sen sahada oynanan oyuna bak. yapılan sakat oyuncuların transferlerine bak.

Neymiş bütce küçülecekmiş. Ulan ne kadar bütcen var zaten. Kıytırık liv hospitalı bu klübe sponsor yapıyorsun. Ondan sonra küçülecekmiş.Çok büyüdünde küçüleceksin. Her transfer sezonundan üçün beşin hesabını yapıyorsun. sırf daha az maliyetli diye gözden düşmüş yaşlı isimli oyuncuları veya sakat oyuncuları alıyorsunuz. Tabiki meydan boş. senelerdir şu klüpte cirit atıyorsunuz.Taraftar zaten dünyadan bi haber.

Galatasaraylılıktan nasibini almamış yönetimdende böyle bir açıklama beklenirdi.

Şerefsiz şikecilerin, medyanın, hakemlerin şu ortamda neden cirit attığının göstergesidir bu yönetim.Bizim daha çok canımızı yakarlar.

Ergin Atamana gelince evet canlı yayında bu konuda uyarırsın fakat bu adama küfür edilmesi neden bu kadar zoruna gidiyor. Nedir bu yaygara..

Neymiş bütce küçülecekmiş. Ulan ne kadar bütcen var zaten. Kıytırık liv hospitalı bu klübe sponsor yapıyorsun. Ondan sonra küçülecekmiş.Çok büyüdünde küçüleceksin. Her transfer sezonundan üçün beşin hesabını yapıyorsun. sırf daha az maliyetli diye gözden düşmüş yaşlı isimli oyuncuları veya sakat oyuncuları alıyorsunuz. Tabiki meydan boş. senelerdir şu klüpte cirit atıyorsunuz.Taraftar zaten dünyadan bi haber.

sen o metin oktaylı avatarı değiş

sırf yönetime sallayacağım diye Galatasaraylılık kisvesi altında küfrü kafiri savunuyorsun

tamam en büyük Galatasaraylı sensin ama lütfen metin oktayınkini değil kendi fotoğrafını falan koy avatara

Çeptalk

Bir şey bilmiyorsun bari atarlı konuşma basketbol şubesinin bütçesi erkek 13-15 milyon dolar ki buda baya yüklü bir bütçedir

Açıklama kaldırıldı sanırım, metne ulasamıyorum. Umarım herkes yaptığı hatayı anlamıstır.

Açıklama kaldırıldı ama,aklıma 2 şey geliyor

1)En başta yazdığım gibi Arıboğan-Ataman baba-oğul gibi olduğundan bu takımdan gönderilmesi çok zor,zaten Ergin Ataman Arıboğan olmasa öyle ayrılırım falan diye tehdit savuramaz,başkanın açıklamayla ilgisi olduğunu düşünmediğimden,olayı öğrendikten sonra yazıyı kaldırtmış olabilir

2)Yönetim küfür bahanesiyle niyetini belli etti,fakat erken olduğu için yazıyı kaldırttı fakat sezon sonunda olacaklar hakkında fikir yürütmemizi sağlayan bir yazıydı birkaç saatliğine duran

dipnot:Ergin Ataman'ın en büyük destekçisi ve hayranlarından biriydim,hala çok iyi koç olduğunu düşünüyorum fakat dünkü bırakırım tehditi ve 2 hedef Euroleague maçımızın kaybedilmesi hakkında hiç yorumda bulunmaması nedeniyle saygım ve sevgimi kaybettim hocaya

Güzel açıklama olmuş umarım amaç tehdittir eğer kapatmayı düşünüp küfürü bahane ediyorlarsa terbiyesizlik olur.

Ua denen çapsızlara da el atsalar süper olacak.

sen ultrAslanı ne zannediyorsun ? hani liderlerini falan eleştirirsin hiçbir lafım yok ama ultrAslanı oluşturan GalataSaray taraftarlarıdır.

GalataSaray taraftarı kime ne zaman tepki koyacağını bilir kimsedende icazet almaz.

el atarken dikkat et elin kırılmasın.

Bir şey bilmiyorsun bari atarlı konuşma basketbol şubesinin bütçesi erkek 13-15 milyon dolar ki buda baya yüklü bir bütçedir

Siz çokşey bildiğiniz için başımızdakiler senelerdir türlü türlü fiyaskolara imza atıyor.

13 milyon, önüne sponsor almış Galatasaray markası potansiyeli için çok mu. Sene başında bu rakam daha düşük seviyedeydi.işte bu yüzden yukarıdaki yorumumda yaptığım gibi transferler olunca bütce biraz daha fazlalaştı. çok biliyosun ya..

Yahu klübün şu açıklamasını savunuyorsunuz ya size söylenecek söz yok.

sen o metin oktaylı avatarı değiş

sırf yönetime sallayacağım diye Galatasaraylılık kisvesi altında küfrü kafiri savunuyorsun

tamam en büyük Galatasaraylı sensin ama lütfen metin oktayınkini değil kendi fotoğrafını falan koy avatara

Çeptalk

Yapmayın lan yazılarıma yorum. Sizinle mi uğraşacağım. Çapsız çapsız yazılar yazıyorsunuz.

saçmasapan bi açıklama

akıllı olun yoksa kaparız haa diyo yönetime bak hele

Dün İsmail Şenol'a edilen küfürler çok yakışıksızdı ve kulübümüzden buna yönelik bir tepki verilmesini destekliyorum fakat yine de açıklamanın kaldırıldığı iyi olmuş. Özellikle son bölüm yanlış anlaşılmalara açıktı. Sanki nasılsa biz bunu yapacağız bu da bahanesi olur gibi geldi bana.

Sanırım kulübümüz de açıklamanın amacından saptığının farkına varmış ve kaldırmayı tercih etmiş.

Geri
Üst Alt