Galatasaraylılık Bu Değildir

yaa bu issmail senol olayı nedir ya neden kufur etmiş taraftar durumu biri anlatsın uzak kalmısım olaya

Görende süper transferler yapıp her sene Final Four'a kalıyoruz zannedecek.

Tehdit etmişler bir de kapatırız diye bence isabet olur, şöyle aptal saptal basketbol voleybol gibi şubeleri kapatıp futsal gibi oyunlara neden yönelmezler anlamıyorum, hele ki futsalda Türkiye olarak rezilleri oynuyoruz dünyada

İçimize kimsenin sızdığı yok.Forum da bile Ergin Ataman'a sallayan hasta ruhlar vardı.Yönetimi, taraftarı eleştirebilme cesaretinden dolayı kutluyorum.

İsterse yerden göğe kadar haklı olsun,taraftarını tehdit eden bir yönetim anlayışını kabul etmeyen kişilere hasta ruhlu diyen hasta ruhlu insanlar var forumda.

Taraftar haksız olabilir ama bu açıklama çok saçma. Futbol maçlarında da küfür gırla gidiyor yeri geldiğinde o zaman da açıklama yapsınlar o vakit samimi gelmedi bana açıklama. Kapatacaklarsa faydasını görmedik desin kapatsınlar kulp takmaya gerek yok

Basketboldan zevk aldığımız günlerde şube kapatılsın diyenler var.....Küfür edenleri alkışlayanlar var.

Açıklama kaldırılmış mı bakmadım. Ama kaldırıldıysa isabet olmuş zira hiç samimi değildi.

TT Arena' daki her maçta hem de iğrenç bir nağmeyle "koyun şu i...lere" tezahüratı yapılmıyor mu?

O maçlardaki rakipler, rakip oyuncular İsmail Şenol' dan daha mı az şerefli ki sesiniz çıkmadı şimdiye kadar.

Sinir oluyorum o tezahürata.

Açıklama kaldırılmış mı bakmadım. Ama kaldırıldıysa isabet olmuş zira hiç samimi değildi.

TT Arena' daki her maçta hem de iğrenç bir nağmeyle "koyun şu i...lere" tezahüratı yapılmıyor mu?

O maçlardaki rakipler, rakip oyuncular İsmail Şenol' dan daha mı az şerefli ki sesiniz çıkmadı şimdiye kadar.

Sinir oluyorum o tezahürata.

Ben de o tezahürattan iğreniyorum.

Tekrar ediyorum Zeytinburnu tayfanın salondan def edilmesi gerek. Onlar orda olduğu sürece bu olaylar devam edecek, aklı selim taraftar salondan çekilecek.

İsmail Şenol a nasıl küfür etmişseler adam 2 gündür twittera ugramiyor

:happy: muhteşem açıklama. atamana atar yapmaya kalkan ergenler cevabını almıştır.

ergin atamana sallayanlar ünal aysala da aynı şekil sallamalarını bekliyoruz.

komiksiniz..

olay neymis?

niye tepki ve kufur olmus?

Ksk maçında şube sorumlumuz Murat özyer şeref tribününde yumruklandı. ismail şenol hak etti az bile yaptılar gibisinden tweet'ler atmış. taraftarda buna küfürlü tepki göstermiş. hocada buna kızmış. sonrada resmi site açıklaması...

Geri
Üst Alt