- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
Ergin Ataman değilmiydi BJK Milangaz koçuyken GS maçlarında "koyduk mu" molası alan ? Bana kimse Ergin Atamanın suçsuz olduğunu da söylemesin . Az küfür etmedik BJK antrenörüyken .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıklama saçmalıktan başka bir şey değil . Sanki yazıyı liseli birisi yazmış . Cümleler çok komik . Fener maçlarında küfür edilmiyor mu ? Sadece biz mi küfür ediyoruz ? Son paragrafı da kim yazdıysa helal olsun çok komik olmuşMaçta küfür oldu diye şubeyi kapatmak falan boş işler . Galatasaray taraftarı değil siz kaybedersiniz !
yonetim organize bir eylem oldugunu dusunuyor bence
daha evvel imparator ft tezahuratlarini yaptirtanlar dunde sahneye cikti
"Bu devam ettiği takdirde bugün burada açıklıyorum, sezon sonunda Galatasaray’da devam etmeyeceğim"yorumlara bak şaka gibi tek küfür eden gs taraftarımı diyen mi ararsın o zaman ksk fb de kapatılsın diyen mi ararsın ortada yanlış var mı var bunun nesini savunmaya çalışıyorsunuz hırsız hırsızlık yaptı diye bende yaparım mantığı olmuş
yorumlara bak şaka gibi tek küfür eden gs taraftarımı diyen mi ararsın o zaman ksk fb de kapatılsın diyen mi ararsın ortada yanlış var mı var bunun nesini savunmaya çalışıyorsunuz hırsız hırsızlık yaptı diye bende yaparım mantığı olmuş
"Galatasaray taraftarı değilsiniz"
"Ben hepinizden daha fazla Galatasaray taraftarıyım"
"Bu devam ettiği takdirde bugün burada açıklıyorum, sezon sonunda Galatasaray’da devam etmeyeceğim"
"Galatasaray taraftarı değilsiniz"
"Ben hepinizden daha fazla Galatasaray taraftarıyım"
"Aklınızı başınıza alın"
küfürden rahatsız olduğunu kibarca söylemenin bin türlü yolu var ergin atamanın konuştuğu gibi konuşulmaz
kimse GalataSaray taraftarına nasıl davranacağını söyleyemez
kimse sezon sonu giderim haa diyerek GSı tehdit edemez, giderim diyene ... git denir
kimse kimsenin GSlılığını ölçemez
Perez'in nazileri temizlediği gibi bizim de uayı temizlememiz lazım.
Git sen destekle ozaman bu takimin her branchini Türkiye ve Avrupa´nin her kösesinde.
uacı nazilerle muhattap olmuyorum. uza.
bende okurken üye görüşüdür diye düşünmüştüm. bi de baktım altında galatasaray spor klubü yazıyor.