Galatasaraylılık Bu Değildir

Ergin Ataman değilmiydi BJK Milangaz koçuyken GS maçlarında "koyduk mu" molası alan ? Bana kimse Ergin Atamanın suçsuz olduğunu da söylemesin . Az küfür etmedik BJK antrenörüyken .

Ben Ahmet Cömertte takımımız kümede kalmayı son maçta garantilediğimiz sezonda da hiçbir zaman takımımızı yalnız bırakmadım . Rahmetli Özhan Abi Karşıyaka maçının sonunda siz olmazsanız kimse gelmez demişti bize .

yonetim organize bir eylem oldugunu dusunuyor bence

daha evvel imparator ft tezahuratlarini yaptirtanlar dunde sahneye cikti

Ergin Ataman sinirli bi insan olabilir, bizi sampiyon da yapmis olabilir, ama taraftara ikidir ayar cekiyor.

Yakinda ona da bi ayar cekerler ama. Haddini asmaya basladi Ergin Ataman.

Yönetime de söyleyecegim: Kapatmazsaniz adam degilsiniz.

Böyle bir açıklamanın hiç bir geçerli sebebi olamaz arkadaş, o zaman Karşıyaka da kapatsın şikeciler de. Böyle tehdit taraftarı tahrik eder.

O zaman ben de açıkca diyorum; yürekleri yetiyorsa, g.tleri yiyosa kapatsınlar o şubeyi de bakalım kim kaçacak delik arayacak o zaman.

Açıklama saçmalıktan başka bir şey değil . Sanki yazıyı liseli birisi yazmış . Cümleler çok komik . Fener maçlarında küfür edilmiyor mu ? Sadece biz mi küfür ediyoruz ? Son paragrafı da kim yazdıysa helal olsun çok komik olmuş :D Maçta küfür oldu diye şubeyi kapatmak falan boş işler . Galatasaray taraftarı değil siz kaybedersiniz !

bende okurken üye görüşüdür diye düşünmüştüm. bi de baktım altında galatasaray spor klubü yazıyor.

futbol haric diger tum branslari kapatalim gitsin gereksiz zaten.

yonetim organize bir eylem oldugunu dusunuyor bence

daha evvel imparator ft tezahuratlarini yaptirtanlar dunde sahneye cikti

ntvspor spikerine küfür edilmesi için organizasyon mu olması lazım ?

organize olduğunu düşünülüyormuş yok paralel tribün var bizde onlar yaptırdı tezahuratı

yorumlara bak şaka gibi tek küfür eden gs taraftarımı diyen mi ararsın o zaman ksk fb de kapatılsın diyen mi ararsın ortada yanlış var mı var bunun nesini savunmaya çalışıyorsunuz hırsız hırsızlık yaptı diye bende yaparım mantığı olmuş

Futbolu takip ediyorum sadece yalan yok kapatılsada olur kapatılmasada bana göre hava hoş.

yorumlara bak şaka gibi tek küfür eden gs taraftarımı diyen mi ararsın o zaman ksk fb de kapatılsın diyen mi ararsın ortada yanlış var mı var bunun nesini savunmaya çalışıyorsunuz hırsız hırsızlık yaptı diye bende yaparım mantığı olmuş
"Bu devam ettiği takdirde bugün burada açıklıyorum, sezon sonunda Galatasaray’da devam etmeyeceğim"

"Galatasaray taraftarı değilsiniz"

"Ben hepinizden daha fazla Galatasaray taraftarıyım"

"Aklınızı başınıza alın"

küfürden rahatsız olduğunu kibarca söylemenin bin türlü yolu var ergin atamanın konuştuğu gibi konuşulmaz

kimse GalataSaray taraftarına nasıl davranacağını söyleyemez

kimse sezon sonu giderim haa diyerek GSı tehdit edemez, giderim diyene ... git denir

kimse kimsenin GSlılığını ölçemez

Ozaman Futbol takiminida kapatmak ile tehdit etsin yönetim bakayim. Cok mu az küfür oluyor futbol maclarinda ? Hadi siddeti anlarimda, dünyada her yerde statlarda küfür hos degil ama olagan birseydir.

Yönetim bakti basketbol´a yatirim sadece zarar, aradilar ve buldular kendilerine göre bir bahane.

Bu arada Ergin Ataman'ın İbrahim Seten'e söylediği sözlerden bir satır arası; ''G.Saray 25 milyon taraftarı bulunan bir camia.. 2-3 bin kişilik bir taraftar grubuna teslim olması söz konusu olmamalı..''

O 2-3 bin kişilik taraftar grubunu ciddiye alıp böyle giderse seneye ayrılacam diyen hoca efendimiz söylüyor bunu. Bundan sonra kimse demesin BJK'de de böyle diyordu, hoca küfüre karsı hassas falan filan diye. Hoca kesinlikle Galatasaray bünyesinde calısmaya basladıktan sonra barıs elçisi kılığına bürünmüştür. Ve bugüne kadar söylediklerinde de samimiyetsizdir.

Perez'in nazileri temizlediği gibi bizim de uayı temizlememiz lazım.

"Bu devam ettiği takdirde bugün burada açıklıyorum, sezon sonunda Galatasaray’da devam etmeyeceğim"

"Aklınızı başınıza alın"

küfürden rahatsız olduğunu kibarca söylemenin bin türlü yolu var ergin atamanın konuştuğu gibi konuşulmaz

kimse GalataSaray taraftarına nasıl davranacağını söyleyemez

kimse sezon sonu giderim haa diyerek GSı tehdit edemez, giderim diyene ... git denir

kimse kimsenin GSlılığını ölçemez

Fatih Hoca böyle aciklamalar yapsaydi, kimbilir nasil tepkiler alirdi. Yok öyle kibirli, yok böyle küstah...

Perez'in nazileri temizlediği gibi bizim de uayı temizlememiz lazım.

Git sen destekle ozaman bu takimin her branchini Türkiye ve Avrupa´nin her kösesinde. Bu insanlar ömürlerini yollarda harciyorlar takimi yalniz birakmamak adina, yazilan burdaki yorumlara bak.

bende okurken üye görüşüdür diye düşünmüştüm. bi de baktım altında galatasaray spor klubü yazıyor.

Kurumsal olacağız diye bir taraflarını yırtıyorlar . Ama Türkiye gibi bir ülkede asla kurumsal olamazsınız hele hele sportif olarak . Kurumsal olmak demek başkanın görevlerini birden fazla kişi yapmak demek değildir . Kendisi basketbol ile özdeşleşen Lütfi Arıboğan Basket Sorumlusu değil de CEO oluyor :)

Geri
Üst Alt