bu bölümle ilgili tahminim tuttu, siradaki bölümde de sürpriz olacaga benzemiyor, suan fragmanini izledim

bölümü izlerken devamlı dakikaya baktım bitsin diye okadar kötüydü

Bilmek isteyenler olursa diye yazıyorum 5 ve 6. Bölümde olucaklarda sızdı. Final kakam gibi olmuş.

Bana da yazarsaniz sevinirim arkadaslar tenkyu

hatice degil netice onemli
netcede kimin tahta oturacaginin ne onemi var ztn dizi bitiyor
tahta oturan da en fazla uzum yiyip catidan etrafi seyrediyor
feth edilecek yahut cenk edilecek ortam da yok
uzucu olan haticenin gercekten vasat hale gelmesidir

Asla yok olmamış şu kötü bu iyi falan diye izlemiyorum, zevk almak için oturuyorum başına ve alıyorum da.. size de önyargısız ve zevk almak için izlemenizi tavsiye ediyorum otu boku yargılamak yerine gençler :)

Son bölümü de özetlersem, dünkü karga galibiyetinin zerre mutluluğu kalmadı içimde.. joffrey piçinden daha çok nefret ettirdi kendini bir karakter.. illaki ölecek ve herkes o sahnede gülümseyecek.. iple çekiyorum..

Ulan sen final sezonu final sezonu diye 1.5 sene beklet milleti sonra yaptığın bölümlere bak ! Bunun için mi bekledik 1.5 sene ? belli ki final bölümünde bile tatmin edici olmayacak dizi

Neyse artık bir an önce bitsin işler daha kötüye dönmeden hafızamızdaki Game of Thrones yıkılmadan

.
Dany tüm şehri yakıyor. Kel hadımın ihanet ettiğini öğrenip onu idam ediyor. Jamie cerceinin kaçması için yardım edecek oluyor onu da yakalatıyor idam emri veriyor tyron kardeşinin kaçmasına yardım edince bu sefer tyron idam edilecek oluyor. John önce lekesizlerin komutanını sonra danyi kalbinden hançerle öldürüyor. Son ejderha bunu görmesine rağmen johna bişey yapmıyor dany nin cesedini alıp uçarak gidiyor. Tyron öncülüğünde kurulan konsey Brandon Starkı kral ilan ediyor. John kuzeye sürülüyor sınıra.

Bi de şu var.

Dany Jon snowun gerçek kimliği belli olduktan sonra ona potansiyel rakip çıktı diye sürekli ağlayıp durdu.

Ama sonra Gendryi Baratheon yaptı. Bunu yaparak taht için yeni potansiyel rakip yarattı çünkü normal şartlarda taht Baratheonlara ait. Son hayatta olan Baratheon da Gendry. Aptal kadın.

Asla yok olmamış şu kötü bu iyi falan diye izlemiyorum, zevk almak için oturuyorum başına ve alıyorum da.. size de önyargısız ve zevk almak için izlemenizi tavsiye ediyorum otu boku yargılamak yerine gençler :)

Son bölümü de özetlersem, dünkü karga galibiyetinin zerre mutluluğu kalmadı içimde.. joffrey piçinden daha çok nefret ettirdi kendini bir karakter.. illaki ölecek ve herkes o sahnede gülümseyecek.. iple çekiyorum..
Hocam milletin kızdığı o değil ki 7 sezon kış geliyor diye milleti gazladılar 50 saniye sürmedi kış. Işınlanıp gece kralının öldürülmesi saçmalığına girmiyorum bile. Milyon tane mantık hatası var 2 sene boyunca bunun için mi bekledik

Bir teori vardı Night King duvarı aşıyor, kıştepesinde de durduramıyorlar ve King's Landing'e doğru ilerliyor. Kralın şehrinde 1 milyon insan var en kalabalık yer, üstelik ejderhacamı-valyrian steel falan da yok ellerinde, ordusunu saatler içinde 10 katına çıkaracak. Bran son çare geçmişe gidip 2. Aerys(Mad King)'in kafasına girip "Burn them all" diye kafayı yedirtiyor ve tüm şehri o yüzden yaktırıyor(Bununla alakalı vizyonları da vardı). Fan fiction ama sızan senaryoya kıyasla on numara son yazmış adam. Bunun gibi 10-15 tane kaliteli teori okuyup yazsalardı bölümleri çok daha iyi bir iş ortaya çıkardı muhakkak. Üzücü ama 3. bölümden sonra beklentimi sıfıra indirdim ben dolayısıyla daha da kötüleşerek biteceğe benziyor sızıntıları doğru kabul edersek.

Madem Euron Greyjoy'a çizdireceksiniz ejderhayı, kitapta mükemmel bir detay vermişler elinize onu kullanın mk. Adam eski Valyria şehirlerine gidip "Ejder Borusu" denen bir şey getiriyor. Üfleyeni öldüren aynı zamanda duyan dragon'un borunun sahibine itaat etmesini sağlayan bir alet. Boğdursaydınız Drogon'a kardeşini, boruyu öttürdükten sonra falan ne bileyim. Neyse oyna devam artık yapacak bir şey yok.

Geri
Üst Alt