Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
bu bölümle ilgili tahminim tuttu, siradaki bölümde de sürpriz olacaga benzemiyor, suan fragmanini izledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dizideki hatalardan biri.son bölüm çekilirken masada starbucks karton bardağını unutmuşlar.
Ekli dosyayı görüntüle 45252
Ne olmus?Bilmek isteyenler olursa diye yazıyorum 5 ve 6. Bölümde olucaklarda sızdı. Final kakam gibi olmuş.
Link yollar mısın reyiz?Bilmek isteyenler olursa diye yazıyorum 5 ve 6. Bölümde olucaklarda sızdı. Final kakam gibi olmuş.
Link yollar mısın reyiz?
Bakalım uykusuzluğumuza değecek mi
%100 doğru onu reddit te 3-5 gün önce yazdılar missandei ve ejderhaya bildi.Hemde sahnelerine kadarSızan senaryoyu okudumda yalandır yav.
Bana da yazarsaniz sevinirim arkadaslar tenkyu
Bana da yazarsaniz sevinirim arkadaslar tenkyu
Hocam milletin kızdığı o değil ki 7 sezon kış geliyor diye milleti gazladılar 50 saniye sürmedi kış. Işınlanıp gece kralının öldürülmesi saçmalığına girmiyorum bile. Milyon tane mantık hatası var 2 sene boyunca bunun için mi bekledikAsla yok olmamış şu kötü bu iyi falan diye izlemiyorum, zevk almak için oturuyorum başına ve alıyorum da.. size de önyargısız ve zevk almak için izlemenizi tavsiye ediyorum otu boku yargılamak yerine gençler
Son bölümü de özetlersem, dünkü karga galibiyetinin zerre mutluluğu kalmadı içimde.. joffrey piçinden daha çok nefret ettirdi kendini bir karakter.. illaki ölecek ve herkes o sahnede gülümseyecek.. iple çekiyorum..
O zaman çok kötü çoook%100 doğru onu reddit te 3-5 gün önce yazdılar missandei ve ejderhaya bildi.Hemde sahnelerine kadar