dizi de son ejderha kaldı. eğer kıya köşeye yumurta bırakmadılarsa her türlü ejderhaların soyu tükenmiş olacak.

bu ayrıntı benim için önemli çünkü dizinin sonunda taht yok mu edilecek yoksa krallıklar devam mı edecek onun cevabını alacağım

dizi de son ejderha kaldı. eğer kıya köşeye yumurta bırakmadılarsa her türlü ejderhaların soyu tükenmiş olacak.

bu ayrıntı benim için önemli çünkü dizinin sonunda taht yok mu edilecek yoksa krallıklar devam mı edecek onun cevabını alacağım
Vereyim mi cevabını?

Vereyim mi cevabını?

verirsen sevinirim berk.

sam ile karısı bile sıkıntıdan çocuk yaptılar.
hatırlarsan 8/1 de daenerys ejderhaların yeterince yemek yemediğinden şikayetçiydi. bunu kuzeyin soğukluğuna bağlamak ise başlı başına gafletti.

bence o ejderhalar çoktan işi pişirmişti. ejderhalardan dişi olanı mide bulantısı sebebiyle yemek yiyemiyor. erkek olana da hayatı zindan ediyordu.

bu bölüm euron greyjoyun gözlerinin faltaşı gibi açıldıgı sahne ilginç orada bi şaşırtma olcak gibi

S8 E4 7.0'lık imdb puanıyla açık ara en kötü bölüm olarak son sıraya yerleşti. 5'e kadar yolu var.
Long Night ise 8.4'lere düşmüş, benim tahminlerimin bile altını görecek gibi duruyor. Seemsgood.
Akıllarda tek bir soru işareti var son 2 bölümde daha kötüsünü yapmaları mümkün mü? Ben senaristlere bu konuda güveniyorum, başarabilirler.

İlk 2 bölüm hadi giriş toparlanma bölümleri ön hazırlık dedik eyvallah. En az 2 bölüm sürmesi gereken The Long Night bölümünün ise senaryosu kötüydü, hadi atmosfer, görsel efektler, sinematografi vs... kurtarıyor diyelim lakin bu 4. bölüm nedir aga? Biz ne izledik şimdi? Final sezonunda bu kadar kötü, özensiz ve hiçbir bir özelliği olmayan bir got bölümü seyredeceğimi düşünmemiştim. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Hani savaş yok bir şey yok madem ne diye 80 dakika yaparsın? Gereksiz sahneleri çıkar bu bölümün uzunluğu en fazla yarım saat olmalıymış. Açık konuşmak gerekirse final sezonuna dair neredeyse bütün şevkimi yitirdim. Buradan toparlayabilirler mi sanmıyorum. Son 2 bölüm tatmin olmazsam eğer bir daha sitseler bir diziyi 8 sezon takip etmem.

İlk 2 bölüm hadi giriş toparlanma bölümleri ön hazırlık dedik eyvallah. En az 2 bölüm sürmesi gereken The Long Night bölümünün ise senaryosu kötüydü, hadi atmosfer, görsel efektler, sinematografi vs... kurtarıyor diyelim lakin bu 4. bölüm nedir aga? Biz ne izledik şimdi? Final sezonunda bu kadar kötü, özensiz ve hiçbir bir özelliği olmayan bir got bölümü seyredeceğimi düşünmemiştim. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Hani savaş yok bir şey yok madem ne diye 80 dakika yaparsın? Gereksiz sahneleri çıkar bu bölümün uzunluğu en fazla yarım saat olmalıymış. Açık konuşmak gerekirse final sezonuna dair neredeyse bütün şevkimi yitirdim. Buradan toparlayabilirler mi sanmıyorum. Son 2 bölüm tatmin olmazsam eğer bir daha sitseler bir diziyi 8 sezon takip etmem.
Mahir bey sizi teselli edecektir.

ejderhalar ölmezdi kolay kolay hani herif üstüne arka arkaya tam isabet yaptı bir de saçmaladılar gene bu bölüm

umarım dany oturur tahta tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi buralara delirtip öldürecekler gibi duruyo

Geri
Üst Alt