Cevap: Game of Thrones

kış geliyorrrrr az kaldı :trollface:

images

Kitapları mutlaka okuyun. Daha epey süre var yeni sezona, açlığınızı bastırır :)

Dizinin bitmesi belki bi 5-6 yılı bulur zaten. 5 kitap var ve 7 tane olacak toplamda.

Kitap spoilerı

[GG]Tyrion'un Sansa ile evliliği çok ilginç olucak.Gerçekten alakasız iki tip.Jaime'nin sonradan iyi olması ve Cerseiyi öldürmesiyle kesinlikle sevilen karakterler arasına giricektir.[/GG]

Kitap spoilerı

[GG]Tyrion'un Sansa ile evliliği çok ilginç olucak.Gerçekten alakasız iki tip.Jaime'nin sonradan iyi olması ve Cerseiyi öldürmesiyle kesinlikle sevilen karakterler arasına giricektir.[/GG]
Naptin sen ya :D 2. yazdiğin ejderhaların dansından olan spolier mi :( onu daha okumamiştim çikmadı daha doğrusu :D

2nci sezon faciasi sonrasi iyi bir sezon cikartmazlarsa kapatirlar show'u

ama trailer guzel gozukuyo khaleesi'ye ordu vermisler hayirlisi

Senede bir yayınlanması çok şevk kırıyor, şahsen ben 2. sezonu neredeyse unuttum bile genel özeti dışında. Sürükleyiciliği çok düşük dizinin maalesef.

Dizinin çekimleri oldukça zahmetli, yılda bir sezon normal bence. Hem özlemek iyidir :)

Senede bir yayınlanması çok şevk kırıyor, şahsen ben 2. sezonu neredeyse unuttum bile genel özeti dışında. Sürükleyiciliği çok düşük dizinin maalesef.

Genel olarak bütün diziler senede 1 yayınlanıyor.Beklemeye değer bi dizi :ayatollah:

Yav Umut'a katılıyorum valla dizide çok fazla sayıda karakter ve konsept var. Kitapları falan okuyanlara çok kolay geliyordur. Ama sadece diziden takip etmek çok güç.

Mesela ben size 1 saat WoW anlatayım kelime anlamazsınız ama bana çok kolay gelir :D Onun gibi yani. Kim kimdi, o neydi, bunların amacı neydi her şey karışıyor ara uzayınca.

Kitabını okumayı denedim ama detay içinde boğuldum ne yalan söyleyeyim :) Ciddi efor istiyor.

Yav Umut'a katılıyorum valla dizide çok fazla sayıda karakter ve konsept var. Kitapları falan okuyanlara çok kolay geliyordur. Ama sadece diziden takip etmek çok güç.

Mesela ben size 1 saat WoW anlatayım kelime anlamazsınız ama bana çok kolay gelir :D Onun gibi yani. Kim kimdi, o neydi, bunların amacı neydi her şey karışıyor ara uzayınca.

Kitabını okumayı denedim ama detay içinde boğuldum ne yalan söyleyeyim :) Ciddi efor istiyor.

Daha kitapta olan dizide olmayan karakterler,aileler ve olaylar var :D Kitapların hepsini okudum için bana daha bi güzel geliyor dizi ayrıca şuan için beklenilesi en iyi dizidir :D

Daha kitapta olan dizide olmayan karakterler,aileler ve olaylar var :D Kitapların hepsini okudum için bana daha bi güzel geliyor dizi ayrıca şuan için beklenilesi en iyi dizidir :D

Dizi çıkmadan okumak lazımmış kitapları, kendi açımdan kayıp olarak görüyorum. Kaç kere niyetlenmeme rağmen ilk kitabı bitiremedim zaten olan olayları bilince :o

Dizi çıkmadan okumak lazımmış kitapları, kendi açımdan kayıp olarak görüyorum. Kaç kere niyetlenmeme rağmen ilk kitabı bitiremedim zaten olan olayları bilince :o

Bende diziyi izledikten sonra kitapdan çevirildiğini öğrendim ve ilk sezonu izledikten sonra ilk kitabı okumak bi bakıma kötü ve olayları bildiğim için sıkıcı oldu ama diğer kitapları diziden önce okudum.Okuduktan sonra diziyi takip etmesi daha güzel oluyor.Yeni kitabın çıkmasını bekliyorum :) Ayrıca kitapları okumanı tavsiye ederim.Dizinin tadı ayrı kitapların bambaşka oluyor :ayatollah:

cnbc-e baktı baş edemeyecek dizi siteleriyle basmış parayı almış 24 saat sonra yayın hakkını

spartacus'ü de 2 hafta geriden yayınlıyorlar

eskiden netten dizi izlemek falan yoktu tabii 1 sezon geriden izlerdik prison break'i, heroes'u, lost'u falan..

Geri
Üst Alt