Salim Harmancı
Parçalı Üye
- 15 Ağustos 2010
- 3.573
- 1.171
- 2.063
Cevap: Game of Thrones
kış geliyorrrrr az kaldı :trollface:
kış geliyorrrrr az kaldı :trollface:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 haftaya demişim ama 2 günde ilk sezon bitti, 2 günde de 2.sezonu bitiririm. Sezon finali de ilginçti, bu ejderhalar bi harika dostum![]()
Kitapları mutlaka okuyun. Daha epey süre var yeni sezona, açlığınızı bastırır![]()
Naptin sen yaKitap spoilerı
[GG]Tyrion'un Sansa ile evliliği çok ilginç olucak.Gerçekten alakasız iki tip.Jaime'nin sonradan iyi olması ve Cerseiyi öldürmesiyle kesinlikle sevilen karakterler arasına giricektir.[/GG]
2nci sezon faciasi sonrasi iyi bir sezon cikartmazlarsa kapatirlar show'u
ama trailer guzel gozukuyo khaleesi'ye ordu vermisler hayirlisi
Senede bir yayınlanması çok şevk kırıyor, şahsen ben 2. sezonu neredeyse unuttum bile genel özeti dışında. Sürükleyiciliği çok düşük dizinin maalesef.
Yav Umut'a katılıyorum valla dizide çok fazla sayıda karakter ve konsept var. Kitapları falan okuyanlara çok kolay geliyordur. Ama sadece diziden takip etmek çok güç.
Mesela ben size 1 saat WoW anlatayım kelime anlamazsınız ama bana çok kolay gelirOnun gibi yani. Kim kimdi, o neydi, bunların amacı neydi her şey karışıyor ara uzayınca.
Kitabını okumayı denedim ama detay içinde boğuldum ne yalan söyleyeyimCiddi efor istiyor.
Daha kitapta olan dizide olmayan karakterler,aileler ve olaylar varKitapların hepsini okudum için bana daha bi güzel geliyor dizi ayrıca şuan için beklenilesi en iyi dizidir
![]()
Dizi çıkmadan okumak lazımmış kitapları, kendi açımdan kayıp olarak görüyorum. Kaç kere niyetlenmeme rağmen ilk kitabı bitiremedim zaten olan olayları bilince![]()